Sayfa 352/784 İlkİlk ... 252302342350351352353354362402452 ... SonSon
Arama sonucu : 6269 madde; 2,809 - 2,816 arası.

Konu: SNGYO - Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by baba yorgun Yazıyı Oku
    Merkez Tel/Fax0212-288 68 68
    0212-273 04 69
    Web Adresihttp://www.sinpasgyo.com

CİBİLLİYETSZİLERDEN ........... HESAP SORMA ZAMANI....................
    yok bu numara daha iyi:
    https://sinpasgyo.com/yatirimci-ilis...ileri-iletisim
    saçma sapan kağıtlara bulaşmayın benim gibi sürünürsünüz sonra

2. bırlesmenın ne zaman tamamlanacağını sormak ıyı olur bılgı alan arkadaşlar yazarsa cok faydalı olacaktır...

3.  Alıntı Originally Posted by beyazyakalı Yazıyı Oku
    bırlesmenın ne zaman tamamlanacağını sormak ıyı olur bılgı alan arkadaşlar yazarsa cok faydalı olacaktır...
    Tel: +90 212 310 27 27 (5459)

4. TERECİYE TERE SATAK BİRAZ:

"METROLIFE
    İlk fiyat avantajıyla sunulacak Metrolife projesi, geniş balkonları ve teraslarıyla da öne çıkıyor. 1+1, 2+1, 2,5+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleriyle 554 daireden oluşan Metrolife’ın keyifle alışveriş yapabileceğiniz günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız çarşısı da yer alıyor.

Devamwww.sinpasmetrolife.com GOKORMAN
    GOKORMAN
    Gökorman her mevsim renk değiştiren özgün ve doğal mimarisiyle ve evinizden dokunacağınız ağaçlarıyla yepyeni bir yaşam deneyimi sunuyor. Sinpaşâ€™ın Anadolu Yakası’ndaki 18. projesi “Gökormanâ€, Şile yolu üzerinde, Çekmeköy Ormanı’nın yanı başında yükseliyor.

Devamwww.sinpasgokorman.com QUEEN CENTRAL PARK
    QUEEN CENTRAL PARK
    Sinpaş GYO’nun başyapıtı olan Queen Central Park, İstanbul’un en köklü ve değerli semtlerinden Şişli-Bomonti’de yükseliyor. Kraliçeleri bile kıskandıracak kadar lüks ve ayrıcalıklı bir yaşam sunan Queen Central Park, Türkiye’nin ilk Highlife temalı evleri ile bir ilke imza atıyor.

Devamwww.queencentralpark.com EGE VADİSİ
    EGE VADİSİ
    Kendinizi dört mevsim Ege’de hissedeceğiniz, pencerenizi her açtığınızda Ege çiçeklerinin ilham veren renkleri ve kokuları ile huzur bulacağınız sıra dışı bir konut projesi…. Sinpaş GYO, kalbi Ege’de kalanlar için Ege’yi Ankara’ya getiriyor.

Devamwww.egevadisi.com AYDOS COUNTRY
    AYDOS COUNTRY
    Aydos Ormanı sayesinde İstanbul’un kişi başına en fazla yeşil alan düşen bölgesi olan Sancaktepe’de, doğa ile iç içe bir yaşam sürmek isteyenler için eşsiz benzersiz bir konut projesi…Aydos Ormanı’nın hemen yanı başında “Anadolu Yakası’nın En Doğal Projesi†Aydos Country….

Devamwww.aydoscountry.com INCEK BLUE
    INCEK BLUE
    İncek Blue projesinde çok kullanışlı ve ferah kat planları ile tasarlanmış ister yatırım amaçlı ister oturum amaçlı kullanılabilecek 1+1 ve 2+1 daireler yer alıyor.

Devamwww.inceklife.com INCEK LIFE
    INCEK LIFE
    Sinpaş GYO İncek Life, Cumhuriyet Dönemi Türk mimarisinden ve karakteristik bir yapıya sahip olan Ankara evinden esinlenerek hayat bulmuş bir konut projesi.

Devamwww.inceklife.com EGEYAKASI
    EGEYAKASI
    Sinpaş GYO’nun, Osmanlı’nın geleneksel yapısıyla günümüzün modern mimarisini bir arada yorumlayarak projelendirdiği Bursa Modern…Bu ayrıcalıklı konut projesi ile Bursa, bir kez daha medeniyetlerin buluşma noktası oluyor.

Devamwww.egeyakasi.com.tr BURSA MODERN
    BURSA MODERN
    Sinpaş GYO’nun, Osmanlı’nın geleneksel yapısıyla günümüzün modern mimarisini bir arada yorumlayarak projelendirdiği Bursa Modern…Bu ayrıcalıklı konut projesi ile Bursa, bir kez daha medeniyetlerin buluşma noktası oluyor.

Devamwww.sinpasbursamodern.com KARŞIYAKA REZİDANS
    KARŞIYAKA REZİDANS
    Sinpaş GYO’nun, kalbi Ege’de olanlar için Ege’yi İstanbul’a getirdiği çok özel bir konut projesi... Ege’nin mis kokulu çiçekleriyle çevrili meydanlarından lavanta ve biberiye yollarına, ilham verici göletlerinden hayat dolu sokaklarına kadar birçok güzelliği İstanbul’un Avrupa Yakası’nda bir arada…

Devamwww.egeyakasi.com.tr AQUA CITY 2010
    AQUA CITY 2010
    Tarihin en göz alıcı medeniyetleri hep su kenarında kuruldu. Tüm yaşam alanları eşsiz göl manzarasına bakan Aqua City 2010, yeşil ile mavinin ortasında, göl kenarında, zengin bir sosyal hayat ve ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor. Hayatına değer katmak ve geleceğe değerli bir yatırım yapmak isteyenler için…

Devam AVANGARDEN
    AVANGARDEN
    Yemyeşil bir vadinin iki yakasına uzanan su yolları, bu yollar üzerinde tasarlanmış havuzlu bahçeler ve modern yalılar…Dairesel formla panoramik bir şekilde ormana ve yerleşime hâkim olan apart yapıların da yer aldığı Avangarden’da büyüleyici güzellikler bir bir önünüze seriliyor.

Devam BOSPHORUS CITY
    BOSPHORUS CITY
    Boğaz semtlerinin simgesi durumuna gelmiş ünlü yalılar, Bosphorus City’de, Boğaz’ın iki kıtayı birbirine yakınlaştıran gücü ve zarafeti ile yeniden yorumlandı.Bosphorus City, European Property Awards 2011 , “En İyi Mimari†ve “En İyi Pazarlama Yönetimi†ödüllerinin yanı sıra, dünyanın en önemli gayrimenkul projelerinden biri olan uluslararası MIPIM ödüllerinde En İyi Türk projesi seçildi.

Devam EGE BOYU
    EGE BOYU
    Ege’nin doğal, mimari ve estetik güzelliklerini İstanbullularla buluşturan EgeBoyu, kentten kopmadan tatil beldesi huzurunu arayanlar için eşsiz bir proje. Her şehirlinin hayali olan , cumbalı taş evler, ahşap panjurlar, geniş balkonlar ve avlular, EgeBoyu projesi ile İstanbullular için gerçeğe dönüşüyor.

Devam İSTANBUL SARAYLARI
    İSTANBUL SARAYLARI
    Asırlar boyu İstanbul’un tarihine şahitlik eden, ihtişamlı yapılarıyla göz kamaştıran İstanbul saraylarından ve çevresindeki semtlerden ilham alarak tasarladığımız İstanbul Sarayları, eşine benzerine rastlanmamış çok özel bir proje…İstanbul Sarayları’nın peyzajında, saray mimarisine has özel bahçeler, çeşme ve şadırvanlar, renk ve tema bahçeleri de yer alıyor.

Devam LAGÜN
    LAGÜN
    Yaklaşık 200.000 metrekarelik bir alanda konumlanan Lagün ,doğa ile iç içe bir yaşam sunan bir masal diyarı…Toprağa basabileceğiniz, gökyüzünün uçsuz bucaksızlığından ilham alacağınız ve suyun gücünün, bambaşka bir yaşam biçimine dönüştüğü bir proje…Phuket Laguna’nın İstanbul’daki yansıması…

Devam RUMELİ KONAKLARI
    RUMELİ KONAKLARI
    İstanbul-Zekeriyaköy’de doğanın sakin kucağında premium konfor yaşamak isteyenler için tasarlanan Rumeli Konakları, müstakil ve ikiz 108 villadan oluşuyor. Rumeli Konakları’nda, daha ilk bakıştan fark edilen konfor ve estetik, yaşam kalitesine bambaşka bir boyut kazandırıyor.

Devam ANKARA - GOP
    ANKARA - GOP
    Ankara, Çankaya’da, Büyükesat Mahallesi’nde bulunan 22.572 m2 büyüklüğündeki arsa; Cumhurbaşkanlığı Köşkü’ne 900 metre, yabancı ülke konsolosluklarının bulunduğu Koza Sokak’a 100 metre ve TBMM’ye ise 1.500 metre mesafeyle oldukça merkezi bir konumda yer almaktadır.

ANKARA - POLATLI
    ANKARA - POLATLI
    Ankara, Polatlı Yenidoğan’da yer alan arsa, Temelli belde merkezine 5 km, Polatlı ilçe merkezine ise yaklaşık 30 km mesafede yer almaktadır. Ankara istikametinden Polatlı-Eskişehir istikametine gidilirken ana yolun sağında, yola cepheli durumdadır. Kuzeyinde Ankara-İstanbul hızlı tren ray hattı yer almaktadır.

İSTANBUL - BEYKOZ
    İSTANBUL - BEYKOZ
    Sinpaş GYO, İstanbul Beykoz Anadoluhisarı Mahallesi’nde yer alan arsalarda hissedar durumundadır.

BURSA
    BURSA
    Bursa Demirtaşâ€™ta, Sinpaş Bursa Modern projesinin hemen yanı başında yer alan 40 dönümlük arazide geliştirilmektedir.

MUĞLA - MARMARİS
    MUĞLA - MARMARİS
    Muğla ili, Marmaris ilçesi, İçmeler köyünde yer alan arsalar Ege Denizi kıyısında konumlanmıştır."

Bütün bu projelere sahip şirket sadece 73-74 kuruş??????????????????????

5. yaw yeter , işte ne kadar toplayabilmişsen o kadar toplamışındır kağıtta, canımızı mı alacan nedir bu hırs?

6. Hadi ama nazlanma artık...

7. Syn. Sertçetin,
    Sngyo yu başlattığın furya üzerine SPK ya mail atmıştım.Cevap gelirse paylasacgimi da söyledim.Bugun bir cevap yollamislar...buyrun

BLL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Elinize sağlık behzad bey.. ayrıca furyayı ben başlatmadım. Bir arkadaş başlattı bende gönderdiğim maili burada paylaştım. Ama bana hala cevap gelmedi..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 352/784 İlkİlk ... 252302342350351352353354362402452 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •