Sayfa 352/701 İlkİlk ... 252302342350351352353354362402452 ... SonSon
Arama sonucu : 5601 madde; 2,809 - 2,816 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Bu Ak yatırımın derdi ne? Son bir saat izledim devamlı satış yaptı. İstim ustundeki kağıda nefes aldırmadı. Her gün bir kurum çıkıp satışa geçiyor. Bi yerleşse 23 üzerine sağlam şekilde güzel şeyler olacak ama istemiyorlar. Alttan yeterince toplayamadilar heralde. Kağıda ilgi var fakat tetiklenmesi lazım. Bir babayigit kurum çıkıp toplamalı ya da bir kap haberi ile önü açılacak.

2. Bu hissede on onbeş kadar aracı kurum var karşılıklı işlem yapan. Sürekli kontrol altında. Takas hikaye. Çok dağınık çalışıyorlar.

Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım kişisel görüşlerimdir. Kendi yatırımlarımı bağlar. Yatırım tavsiyesi içermesi mümkün değildir.

3. Saat 17:00 civarı ufak bir ekleyeyim dedim. 200 bin lira civarında bir alım yaptım benden sonra verdi de verdi onun bunun çocuğu

4.  Alıntı Originally Posted by Tarila Yazıyı Oku
    Saat 17:00 civarı ufak bir ekleyeyim dedim. 200 bin lira civarında bir alım yaptım benden sonra verdi de verdi onun bunun çocuğu
    )) süperdi ya! Bu arada ufak ekleme 200 bin ise adam buüyük eklemeden korkmuş vermiştir.
    Son düzenleme : akresta; 04-11-2021 saat: 21:33.

5. -Bu hisse dolar biriktirdi.
    -Villa, rezidans vs yapmadı.
    -Şimdi bunun olayı ne?
    -İnşaat..
    -Peki o dolarlarla eskisi gibi iş yapma gücü olacak mı?
    -Yok.
    -Niye?
    -Çünkü inşaat daha pahalı. Malzeme uçmuş, arazi bulunmuyor, bulunsa alınmıyor. Para ney ki...
    -...... !!!!

6.  Alıntı Originally Posted by Tarila Yazıyı Oku
    Saat 17:00 civarı ufak bir ekleyeyim dedim. 200 bin lira civarında bir alım yaptım benden sonra verdi de verdi onun bunun çocuğu
    Elimizdeki kozları ortaya dökmemek lazım hocam, belki de bütün paramız budur ve blöf atıyorumdur

7. trgyo ve isgyo gibi GYO lar rağbet görüyor bizimki haftalardır yerinde sayıyor. Biri avm lere saplanıp kalmış doviz borçlusu biri verimsiz alanlara yatırım yapmış kârsız. Borsanin işine akıl sır ermiyor bazen.

8.  Alıntı Originally Posted by akresta Yazıyı Oku
    -Bu hisse dolar biriktirdi.
    -Villa, rezidans vs yapmadı.
    -Şimdi bunun olayı ne?
    -İnşaat..
    -Peki o dolarlarla eskisi gibi iş yapma gücü olacak mı?
    -Yok.
    -Niye?
    -Çünkü inşaat daha pahalı. Malzeme uçmuş, arazi bulunmuyor, bulunsa alınmıyor. Para ney ki...
    -...... !!!!
    Bence proje yapmaması en doğrusu idi. İmar sorunu çözülürse Maslak’a proje yaparlar. Mosalarko, Bodrum’da tatil köyü gibi güzel fırsatlar çıkarsa sağlam kira getirecek yerler alırlar. Ev, villa yapıp satmaya gerek yok. Zaten bunun için şartların da uygun olmadığını düşündüklerinden Alarko holding Riva’yı yıllardır bekletiyor.

Sayfa 352/701 İlkİlk ... 252302342350351352353354362402452 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •