Originally Posted by Foçabeyi Uuu beybi bende bir hareketlenme oldu Fuatim dedim nerde dedim!
Originally Posted by Webster Fuatim dedim nerde dedim! Oynak beyim okumamış. Belki ters bir durum vardır. Cevap vermediğine göre. Umarım üzücü bir şey değildir. Müsait olduğunda bakacaktır. Bu saatte rahatsız etmem daha. Bu arada yarın kesin tavan olan kağıdı söylüyorum: TRILC
Günaydın oba! Nerede bu millet? Nerede bu devlet? Oynak beyim marabayı yine boş bırakmışsın?
Originally Posted by Foçabeyi Günaydın oba! Nerede bu millet? Nerede bu devlet? Oynak beyim marabayı yine boş bırakmışsın? günaydın fırtına öncesi sessizlik
Originally Posted by trust06 günaydın fırtına öncesi sessizlik Üstat gece piyasa toparlamış ya. Şuan için sakin baksana. Oynak beyim bir şey olmaz demişti zaten
Originally Posted by Webster Yukari odabasi yukari Cagirin ceyyari gelsin Kimmiş o oynak beyime laf edenler? Yok BIST çökermiş, yok maşallah dediği 10 dakika yaşamazmış, yok Katar bile kurtaramazmış vs.vs Adam işi biliyeah diyoruz. Oynak beyimden şüphe eden bizden değildir!!111!!
Originally Posted by Foçabeyi Kimmiş o oynak beyime laf edenler? Yok BIST çökermiş, yok maşallah dediği 10 dakika yaşamazmış, yok Katar bile kurtaramazmış vs.vs Adam işi biliyeah diyoruz. Oynak beyimden şüphe eden bizden değildir!!111!! Odabasi severim senin gibi sistem insanini 😀😀😀
Odabasiiii ates dagliyi izle
Forum Rules
Yer İmleri