Sayfa 352/760 İlkİlk ... 252302342350351352353354362402452 ... SonSon
Arama sonucu : 6077 madde; 2,809 - 2,816 arası.

Konu: BLCYT - Bilici Yatırım

1. maharaj kardeş senin maliyet kaç oldu acaba ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

batik65 Guest
    Alan dostlara hayırlı olsun bir gözüm burada bilançoyu son güne saklarsa arefesinde burada olmayı düşünüyorum

3.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Az aldım geri gelirse alışlara devam ederim. Hisse ucuz kur farkı karı negatif etkilese bile faaliyet karı önemli bizler için. Zaten negatifliği satmış henüz pozifliği beklentiyi satın almamış bir hisse şuan.
    Bende sabah aynı düşünceler ile giriş yapmıştım.
    Allah utandırmasın üstad.

İnşaallah beklenenden iyi bilanço gelir de aylardır bu hissede ezilen ky nın yüzü güler.
    Ytd

4.  Alıntı Originally Posted by talebe37 Yazıyı Oku
    Bende sabah aynı düşünceler ile giriş yapmıştım.
    Allah utandırmasın üstad.

İnşaallah beklenenden iyi bilanço gelir de aylardır bu hissede ezilen ky nın yüzü güler.
    Ytd
    aklın yolu birdir dostum..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. 1.38, 139, 140 dan aldım kekom

6.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    1.38, 139, 140 dan aldım kekom
    aynen ben... seninkiler kaç lot dostum ??

Keko dostum, dedim sana alımların bir kısmını yarına bıraksaydın diye.
    Bugün aldığını yarın vermekte pek mahirdir bizim merkep.
    "Ya bir yol bulacağız ya da bir yol açacağız"

8. bu gün primli kapattı bence başlangıç için güzel...ağırlıklı ortalaması 1,39 iken kapanış 1,38-39 dan ve son fiyat 1,38 den oldu...hemen hemen ağırlıklı fiyatından kapatmış...buda olumludur...yakın geçmişte 1,40 direnci vardı 1,43 görülerek o direnç zayıflatıldı...

önümüzdeki günlerde 1,50 lere doğru çıkmasını bekliyorum..tabi asıl beklediğimiz bilançosudur...süpriz güzel bir bilanço umuyorum...yarın şirket ile tekrardan görüşeyim...bakalım neler diyecekler ??? bilançoyu bu hissede karşılamak istiyorum..

Sayfa 352/760 İlkİlk ... 252302342350351352353354362402452 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •