ustad bu formasyonda şuan kulp surecinde gorunuyor grafik ! EGER 1.48 uzerine atip orda tutunursa çanak katlama hedefi canak dip boyu kadar yani 1.25 tl gibi...ve bu formasyon olursa hedef 2.60/2.70 civari olur...tabiki bu canak katlama hedefi...sürecte formasyon bozulursa o ayri konu...
Ve fakat bu fornasyonun olabilmesi icin sartlar şu ! öncelikle kulp sureci tamamlanmali yani 1.48 i hacimli kirip uzerinde kapanislar olmali ! akabinde katlama hedefinden söz edilebilir ancak...
grafik teknik bilimi canli bir organizma gibidir ! gunluk durum takip degerlendirme gerektirir...şuan icin kulp surecine dair bir bozulma yok desteklerde tutundu gorunuyor ! ve kulpun devami gelirse ilerisi konusunda yorum yapilabilir...
şuan 1.48 büyük hedefle ara dirençleri deneyerek gidecek mi ! niyet varmı ! muhim olan bu...takip ediyoz bakalim oyuncu yu !
bu arada 10 yillik canak TL bazli ! 10 yillik usd bazli canagin 5te 1i bile olsa şuanki rakami katlamasi lazim...usd bazli goruntu daha net ! TL goruntu aldatici ! çunku gecen marttan sonra merkez piyasaya bankalar araciligi ile TL surdu ! yani TURK LIRASINDA develuasyon oldu...bu yazdan buyana olan ralli usd degere yönelik TL degerde guncelleme rallisiydi...tüm borsada...bu teknik bir konu banka forumlarinda yazmistim..spekulatif kaatlarda bu konular pek gecmez...
bu arada 8-22 şübat ihlas bedelli sureci olacak...bu bakimdan payim olmamasina karsin ihlastaki hareketleri de takip ediyorum...volativ bir surec olacagi kanisindayim...
bakalım...kolay ekmek yok ilgi takip güncelleme şart...
...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...
...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...
Yer İmleri