Sayfa 353/718 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403453 ... SonSon
Arama sonucu : 5739 madde; 2,817 - 2,824 arası.

Konu: IHYAY - İhlas Yayın Holding

1. aylık...

...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

2. aylık ve haftalık usd büyük resim...

...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

3.  Alıntı Originally Posted by illim Yazıyı Oku
    meksa ne yapmış abi böyle net 11 milyon lot alım bu alım yukarı taşır bence kağıtı teşekkürler ustam iyi tatiller
    11 milyon alım için görüşün nedir usta bir koku almış meksa galiba..

4.  Alıntı Originally Posted by illim Yazıyı Oku
    aylık...

10 yıllık dev bir çanak usta bu hedefi kısada 1.90 lara gibi ne dersin..

5.  Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    10 yıllık dev bir çanak usta bu hedefi kısada 1.90 lara gibi ne dersin..
    ustad bu formasyonda şuan kulp surecinde gorunuyor grafik ! EGER 1.48 uzerine atip orda tutunursa çanak katlama hedefi canak dip boyu kadar yani 1.25 tl gibi...ve bu formasyon olursa hedef 2.60/2.70 civari olur...tabiki bu canak katlama hedefi...sürecte formasyon bozulursa o ayri konu...

Ve fakat bu fornasyonun olabilmesi icin sartlar şu ! öncelikle kulp sureci tamamlanmali yani 1.48 i hacimli kirip uzerinde kapanislar olmali ! akabinde katlama hedefinden söz edilebilir ancak...

grafik teknik bilimi canli bir organizma gibidir ! gunluk durum takip degerlendirme gerektirir...şuan icin kulp surecine dair bir bozulma yok desteklerde tutundu gorunuyor ! ve kulpun devami gelirse ilerisi konusunda yorum yapilabilir...

şuan 1.48 büyük hedefle ara dirençleri deneyerek gidecek mi ! niyet varmı ! muhim olan bu...takip ediyoz bakalim oyuncu yu !

bu arada 10 yillik canak TL bazli ! 10 yillik usd bazli canagin 5te 1i bile olsa şuanki rakami katlamasi lazim...usd bazli goruntu daha net ! TL goruntu aldatici ! çunku gecen marttan sonra merkez piyasaya bankalar araciligi ile TL surdu ! yani TURK LIRASINDA develuasyon oldu...bu yazdan buyana olan ralli usd degere yönelik TL degerde guncelleme rallisiydi...tüm borsada...bu teknik bir konu banka forumlarinda yazmistim..spekulatif kaatlarda bu konular pek gecmez...

bu arada 8-22 şübat ihlas bedelli sureci olacak...bu bakimdan payim olmamasina karsin ihlastaki hareketleri de takip ediyorum...volativ bir surec olacagi kanisindayim...

bakalım...kolay ekmek yok ilgi takip güncelleme şart...

6.  Alıntı Originally Posted by illim Yazıyı Oku
    ustad bu formasyonda şuan kulp surecinde gorunuyor grafik ! EGER 1.48 uzerine atip orda tutunursa çanak katlama hedefi canak dip boyu kadar yani 1.25 tl gibi...ve bu formasyon olursa hedef 2.60/2.70 civari olur...tabiki bu canak katlama hedefi...sürecte formasyon bozulursa o ayri konu...

Ve fakat bu fornasyonun olabilmesi icin sartlar şu ! öncelikle kulp sureci tamamlanmali yani 1.48 i hacimli kirip uzerinde kapanislar olmali ! akabinde katlama hedefinden söz edilebilir ancak...

grafik teknik bilimi canli bir organizma gibidir ! gunluk durum takip degerlendirme gerektirir...şuan icin kulp surecine dair bir bozulma yok desteklerde tutundu gorunuyor ! ve kulpun devami gelirse ilerisi konusunda yorum yapilabilir...

şuan 1.48 büyük hedefle ara dirençleri deneyerek gidecek mi ! niyet varmı ! muhim olan bu...takip ediyoz bakalim oyuncu yu !

bu arada 8-22 şübat ihlas bedelli sureci olacak...bu bakimdan payim olmamasina karsin ihlastaki hareketleri de takip ediyorum...volativ bir surec olacagi kanisindayim...

bakalım...kolay ekmek yok ilgi takip güncelleme şart...
    teşekkürler usta iyi tatiller 11 milyonum meksa boşa almamıştır çakal kısacıdır pazartesi ilginç olacak gibi
    saygılar.

7.  Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    teşekkürler usta iyi tatiller 11 milyonum meksa boşa almamıştır çakal kısacıdır pazarteis ilgin çolacak gibi
    saygılar.
    iyi tatiller günlükte AL sinyali ürettiler bakalım kivilcim bir sürüş mü yoksa devami gelen bir sürüşmü olacak...meksa kendi icin 10m almaz taserondur...kimler icin almissa mali onlara dagitir...

8. ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

Sayfa 353/718 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403453 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •