Sayfa 353/954 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403453853 ... SonSon
Arama sonucu : 7625 madde; 2,817 - 2,824 arası.

Konu: TSKB - T. Sınai Kalkınma Bankası

1. Ulen bu damına gül diktiğimin hissesi aynı benim 94 yaşındaki şeyine benziyor(bastonuna) babamın bastonuna iyicene özelliğini yitirmiş tık bile yok.Damina gül sapı koydugumun hissesi.Kan kusturdu.

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by KARTAL41 Yazıyı Oku
    Arti 4 yaptik begenmiyonmu niye beklemiyelim para seninmi iş hergün 1 milyon alıyo salakmi bu banka aliyo bir haftadir sende çik ortaya beklemeyin biraz insafya allahdan korkun insanları niye yönlendiriyon olumsuz yorumunla
    Kartal41; Önce cümlenin kime ait olduğunun farkına var. O cümle extomorrow'a ait. Forumu takip etmeden bana laf atma. Tüylerini yolarlar sonra !!!
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

3. Gunluk alan satan maliyetli pasta paylasacak arkadas varmi rica etsem

4.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Kartal41; Önce cümlenin kime ait olduğunun farkına var. O cümle extomorrow'a ait. Forumu takip etmeden bana laf atma. Tüylerini yolarlar sonra !!!
    Boşuna beklemeyin yazan sen degilmisin böyle olumsuz yazanlarinda biyerlerini oyarlar çok biliyosa herkes net yazsin bugun 4 yapmiş hisse beklemeyin yazılıyor bunu yazana söylenecek çok sey varda neyse

Boşuna beklemeyin yazan sen degilmisin böyle olumsuz yazanlarinda biyerlerini oyarlar çok biliyosa herkes net yazsin bugun 4 yapmiş hisse beklemeyin yazılıyor bunu yazana söylenecek çok sey varda neyse
    Mesajı bulur gözüne sokarım, ağlamaca yok ama?
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Alıntı Originally Posted by ciko45 Yazıyı Oku
    Sn.Extomorrow gelmeden olmayacak....
     Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Saatlik 100 ema iyice kırılmadan boşuna beklemeyin.
    Arti 4 yaptik begenmiyonmu niye beklemiyelim para seninmi iş hergün 1 milyon alıyo salakmi bu banka aliyo bir haftadir sende çik ortaya beklemeyin biraz insafya allahdan korkun insanları niye yönlendiriyon olumsuz yorumunla
     Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    KARTAL41; Bu sana son mesajım, bir daha benim mesajlarımla bana muhatap olma, zaten seni oyan oymuş kimin yönlendirme yaptığını anlamak içinse forumu iyi oku !!! ...

7. A

SM-G7102 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by gulahmet167 Yazıyı Oku
    A

SM-G7102 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Saolasin blader iki gundur pasta iyi

Sayfa 353/954 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403453853 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız