Sayfa 353/756 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403453 ... SonSon
Arama sonucu : 6046 madde; 2,817 - 2,824 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

1. sayın başkanım Ali KOÇ;
    defalarca Covid bahanesiyle ertelediğiniz ve 31.10.2020 tarihinden sonra yapılacak Mali Genel Kurulda hangi projelerinizi sunacaksınız?
    Ve ayrıca son katıldığınız canlı yayında 'mali konulara girmediğinizden çok teşekkür ederim' diye niçin sunucuya teşekkür ettiniz?
    İnbelik yapma spek ver gazı. hala daha toplayamadıysan sana mal derim
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.. Yatırım tavsiyesini profosyenel yatırım danışmanları dışında kimseden almayınız..

2. 50 için çok erken olabilirdi ama mantıklı gerekçeleri varmıydı bence vardı.
    Muriçten gelecek 20 milyon(190 milyon eder).
    Transferler ile sezonda bende varım psikolojisi ve fiyatlaması ki geçen sezon zaten 25 civarı takılmış şubatta
    Dünyanın en saygın mahkemesinin 2010/2011 şampiyona fenerdir demesi kasımda Türkiye mahkemesine bir örnek teşkil edebilecektir
    Bankalar birliği ile yapılacak anlaşma Fenerbahçe’ye kredi kullanma hakkı diğer takımlara ise sadece kredi öteleme hakkı verecek
    Bekleyen arsa satışları vs vs
    Bu kadar beklenti için 10 liradan 30/40 lira olması çok şaşırtıcı olmadı bence
    Ama aynı hızla paraşütsüz mal vererek çakılması kesinlikle Fenerbahçe’ye yakışan bir hamle değildi.başkanın me bu kadar yükselişe izin verdirmesi mede bu kadar düşüşe izin vermemesi gerekiyordu
    Sorsan haberimiz yoktu derler o ayrı mesele tabi ama bu oyuncak değil..
    Madem 54 yaptın 35/40 arası atabile çevir sonra haberleri takımı fiyatlarsın
    Zaten bunca krizde insanlar tek yatırım yeri borsa kalmışken Fenerbahçe hissesinde soyguncu gibi mal sarmanın çok terbiyesizce bir hareket olduğunu ve Fenerbahçe karakterine yakışmadığını düşünüyorum
    Başkanın 3/5 çapulcuya izin vermesini kabullenmiyorum
    İnsanlar zor durumda herkes zor günler geçiriyor sonra Rtalb te olduğu gibi intihar haberleri gelmeye başlarsa Fenerbahçe gibi 30 milyon taraftarı olan bir kulübe hiç yakışmaz
    Sözüm ona çıkarırken adam gibi düşürülen de adam gibi fiyatla insanların ocağına incir ağacı dikmeyin
    Bugün izledim biraz hareketlerini 20.000 kotla taban edilmez Fener hissesi adam kademeler öyle boş ki 20 bin lotu dağıta dağıta 15 kademe indirdi son dakikalarda acil oyuna müdahil olması gerek Fenerbahçe’nin sorumlu yatırım biriminin

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Deniz yatırım son anda alım yaptı ve 32.06 ya 52.954 lot alış koydu

SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

4.  Alıntı Originally Posted by mavideniz000 Yazıyı Oku
    Deniz yatırım son anda alım yaptı ve 32.06 ya 52.954 lot alış koydu

Reis o alış hikayeden yiyorsa seans içinde koysaydı o zaman hısse nerelere gıder görürdük..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

5. Masa sandalye hisselere eyvallah ama Fener hissesi kumar masası olmamalı olamaz buna göz yumup sırf hisse satmak ise başkanın amacı dernek üstünden vs vs yarın insanlar intihar edip ölmeye başlar ise hesabını veremez Ali Koç ve ekibi ki onların haberi olmadan kuş uçmaz kağıtta yazılı çok yazık

6. Arkadaşın dediği doğru son 1 saate yakın hareketleri canlı izledim 10 kademe alışta 500/600 lotlar vardı sadece satışta 20.000 ve 15/000 adet iki parça ile kağıdı neredeyse tabana değdirdi
    Ama kapanış kademelere bakınca alış bölgesi dopdolu
    Yarına gel gel Gibi korsan alış girişi gibi geldi bana:sabah yeşil açıp döndü havası yaratıp tekrar aşağıya basarsa brüt burda çok ilerine yarıyor alan satamadığı için kilitlemiş oluyor
    Sabah çok dikkat etmek gerek ve kademeleri çok iyi takip etmek gerek hala mal yedirmeye çalışıyorlar

Alıntı Originally Posted by Ilgar Yazıyı Oku
    Destek yön seviyesi verebilecek teknik ci yokmu??
    Ben fikrimi söyleyim hocam, bence 54 zirvesinden buralara kadar düşmesi çok abartılmış veya sürü psikolojisi olabilir düşüncesindeyim. Çünkü size bir örnek vereyim, pandemi sürecini hatırlayın Bist 100 endeksimiz 120 binlerden 82 binlere kadar gerilemişti, demek istediğim Fener'inde Fair Price (uygun fiyat) dediğimiz yerden yani 36 TL den dönmesi gerekirdi. AL-SAT-TUT yatırım tavsiyesi değildir.

Ben yarın döner dedim GAP var ama bugün taban kalkınca (kendi satışlarını aldılar) muhtemel yarın yeşil olabilir

Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

Sayfa 353/756 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403453 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •