Sayfa 353/1001 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403453853 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 2,817 - 2,824 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

Bakan Koca : Günlük test sayısında 30.000’i aştık. Laboratuvar sayımız 106’ya çıktı. Yoğun bakıma giren hasta oranımız düşmeye devam ediyor. İyileşme hızında başarı grafiğimizi koruyoruz. Veriler, önümüzdeki günlerde iyileşme hızında artış olacağını gösteriyor.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Karaktersiz troller baş edemeyince, korkutma yolunu seçmişler.
    ALT KISMI ÇOK KÜÇÜK YAZMIŞSINIZ.
    Okuyan gerçek sanacak.
    KONUYLA İLGİLİ YAZI.Uzun biraz okunur mu bilemem.
    https://www.t24.com.tr/yazarlar/fusu...-geliyor,26210

Korona virüs mutasyona uğradı! Artık üç koldan saldırıyor

İngiltere’de Cambridge Üniversitesi’ndeki bilim insanları korona virüsün mutasyona uğradığını ve virüsün temel olarak üç farklı şekilde mutasyona uğradığını keşfetti.

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/k...or-274835h.htm
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    Televizyon reklamlarında zırt pırt duyduğumuz,Her haltı test edip onaylayan İsviçreli bilim adamları, virüs konusunda hiç sesi çıkmıyor...Neden acaba.? .Yoksa onlarda mı palavracı.🤔

KKTC, vatandaşları haricindekilere 30 Nisan'a kadar sınır kapılarını kapattı!

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Beyoğlu Piyalepaşa Bulvarı'nda görevli polis memurlarına silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda bir polis yaralandı. Olay terine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı polis ambulansla hastaneye kaldırılırken polis saldırganları yakalamak için çalışma başlattı./ CnnTürk

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,633
     Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Korona virüs mutasyona uğradı! Artık üç koldan saldırıyor

İngiltere’de Cambridge Üniversitesi’ndeki bilim insanları korona virüsün mutasyona uğradığını ve virüsün temel olarak üç farklı şekilde mutasyona uğradığını keşfetti.

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/k...or-274835h.htm
    Çok akıllı virüs hernedense,A-B-C kollara ayrılıyor savunma sistemini alt edemeyince...en ilginci solunum yolundan akciğerlere yerleşiyor,tabiki önce hücrenin zayıf kapısını araştırıyor,buldumu içine sızıp hücreyi ele geçirip anında çoğalıyor ve bağışıklık sistemi zayıf olanı alt ediyor !!!,peki bu virüsün amacı ne ?,doğal seleksiyonmu ?,seçicilikmi ?,beynimi zorluyorum,insanlığın ilk formunu inceledikçe, antik medeniyetlerinin yok oluşu ve hala sırrı çözülmemiş yapıları ve yazıtları...bir dönem mağara devirleri vardı,doğal haricinde yapılanlarda,yapılış tarzları ilginçti,en ilginci bu devirlerde neden mağaralarda yaşandı ?,neden korkmuşlardı ?,dinlere baskı derseniz o sonradandı...İnsan formunu akıllı varlıklar dizayn etmiş olabilirmi,öyleye her zaman döngüsünde bir devir kapanmış,yeni devir başlamıştır,4'cü zamanın sonundayız,ilk insanlık formundan bu zamana kadar insanlığın oluşumu çeşitli mutasyonlardan geçmiştir,şu an bildiğimiz insanlık formundayız,Peki sonra ne olacak ?,acaba bu form düzenininde sonumu ?,Sümer tabletleri tam çözülmüş değil,zaten yenileride bulunuyor,İndus vadisi uygarlığının yok oluşu ilginç,yazı türüde hala çözülemedi,sistemsel bir değişime gireceğimiz kesin 5'ci zamana girerken,bakalım bu süreç nasıl başlayacak !!! Atlantis-Mu ve Lemurya efsane kıtalarının sırrı hala çözülmüş değil,Dünya 4.5 milyar yaşında,Evren 13.800 milyar,matematiksel olarak evrende bizden çok akıllı varlıklarında olma olasılığıda var,ilkel olanıda,buna en büyük denklem hesabı cevap veriyor ''DRAKE DENKLEMİ'',işte bundan bu virüs olayı çok kafa kurcalıyor,herşeyin özü enerji peşi madde,maddenin oluşumu için atomlar,her madde atomlardan oluşmuşsa virüste bir atom ürünü,bakteri,mikrop konu uzar gider,soru çok bu şartlarda hala bunun cevabı yok,bakalım ileride bizleri ne gibi süprizler bekliyor...

ABD’nin Georgia eyaletinde bulunan Rehbertaşı adındaki anıt üzerinde 10 emir bulunuyor. Bunlardan bir tanesi de insan nüfusunun 500 milyona indirilmesi yönünde...Bu taşın yapılışı ilginç ve sırlarlan dolu,acaba virüs olayı vs ile bağlantısı olabilirmi ?
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones.

8.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Bir ekmek beş lira..

Bu farklı aksettirilmis ama ekmek 5 liralik ekmekmis, bir liralik ekmek 5 liradan satilmamis yani, arada boyle kargasa cikarmak isteyen tweetler de atılmıyor değil.

Sayfa 353/1001 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403453853 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •