Yeter ihtiyar sabrınızı zorlama hani elinde çok az kalmıştı çıldırdın lan çıldırdın arkadan baka kal ihtiyar seni art niyetli ...
Yeter ihtiyar sabrınızı zorlama hani elinde çok az kalmıştı çıldırdın lan çıldırdın arkadan baka kal ihtiyar seni art niyetli ...
Tenezzül edip, malum zatın bir tane yorumunun altına yazmıyorum ama, bu zat bu kadar karektersiz kişiliksi ki ,benim yazdığıma maydonoz olmaya çalışıyor. Yamağın hiç bir fikri öngörüsü yok. sabahtan akşama milletin yıorumunun altına yamanıyor. ona buna abi diyerek geçiniyor. karektersiz şey. boş teneke.
Beni tahrik ediyor.Bi mok yapacağından değil. beni gerecek, küfürlü sinkaflı yazarsam beni şikayet edip, guya beni engellettirecek, ucuz şey.
HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.
terbiyesiz yaşından başından utan utanmaz.önüne gelene hakaretler ihtiyar bizden utanman yoksa yaşından utan elimde az birsey kaldı dediğin hisse gidiyorsa ne yazarsan tersi çıkıyorsa bu senin beceriksizliğin.bi gör kendini forum ve twitterda maymun oldun farkında değilsin. Millet senin lağım demenle hissemi satar aklın nerde dedeeeee![]()
Kartal reis yapma işin içinden çıkamazsıntemettu sonrasını not edin demisti tarihi enflasyon verisi sonrasi polho asagı önde koşar demişti o yüzden elinde çok az miktar varmış her gün bir umut not edin demekten başka bir şey yazmıyor
![]()
Yer İmleri