Otj az bile dusmus bence. Dun paladyum ve platin etf leri -6.50 civari kapatti. Belki erken hesaplama yapmistir. Bugune bir kisim eksi yansiyabilir.
Tpc de ise tasidigi fonlar iyi getirdi ama gmstr , dbc , pdbc gibi etfler -7 civari dusus yasadi. O yuzden olsa gerek diye dusunuyorum. Tpc , Otj iyi fonlar bence. Otj nin portfoyunde paladyum ve platin etfleri tasimasi takdiri hak ediyor. Aktif yonetiliyor gibi.
Yatirim tavsiyesi degildir.![]()
Ben de çeşitlendirmek için bir miktar YLC ve TGE dahil ettim portföye.
Zararda olan AFA'yı çıkarttım, yabancı hisse fonu olarak AFT ile devam ediyorum.
Vergi dairesi mi burası beyana dayalı olsun.Aslında İş Bankası doğrusunu yapıyor, ama geri kalan herkes yanlış yaptığı için, İş Bankası yanlış yapıyor gibi görünüyor. Amerika olsa anlarım, vatandaşına güvenirsin, beyanına da güvenirsin ama Türkiye burası, beyana bıraktın mı, herkes nitelikli yatırımcı olur.
Gerçi, en küçük şehirde bir evi olan artık milyoner, nitelikli yatırımcının da pek bir mantığı kalmadı.
Arkadaşlar bu arada Google Sheet'de fon değerlerini İNG'den çeken var mı? Sayfayı değiştirmişler, sizde de hata veriyor mu? Alternatif öneriniz var mı?
Yer İmleri