Sayfa 353/1002 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403453853 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 2,817 - 2,824 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

Dostum bende TPC icin yaptim kendime bu tabloyu ama bizim yatirim fonlarini bulamiyoruz degil mi yabanci fonlari katilim paylari burada gormek olasi sadece...

Alıntı Originally Posted by SAW Yazıyı Oku
    portföydeki oranı; brent ortalama %2,33, altın %1,15 (tabi son 10 günde değiştirmedilerse)
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

2.  Alıntı Originally Posted by Kandirildim Yazıyı Oku
    GZL var görünüyor sadece...
    Bir de YLC var Ata Portföy Tarım ve Gıda Değişken Fon, yeni çıkan bir fon sanırım.

IJT var, İş Portföyün Tarım Fonu ancak serbest fon kategorisinde bir fon bu.

3.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Fon sepetlerini inceliyorum

AES ve TGE yi anladim hani dun fena cakildi da -10 ve -5 seviyesinde
    digerleri TPC YZG GTZ MJG GUM OTJ GBC.... nasil bu kadar eksi oldular
    (TPC disinda hepsinin taniminda gumus var, tpc nin icinde gumus ve altin yatirim fonlari katilim paylari var)

OTJ tamam kiymetli madenler var
    TPC nin -3.5 olacak bir durumu yok enteresan olmus....
    Otj az bile dusmus bence. Dun paladyum ve platin etf leri -6.50 civari kapatti. Belki erken hesaplama yapmistir. Bugune bir kisim eksi yansiyabilir.

Tpc de ise tasidigi fonlar iyi getirdi ama gmstr , dbc , pdbc gibi etfler -7 civari dusus yasadi. O yuzden olsa gerek diye dusunuyorum. Tpc , Otj iyi fonlar bence. Otj nin portfoyunde paladyum ve platin etfleri tasimasi takdiri hak ediyor. Aktif yonetiliyor gibi.

Yatirim tavsiyesi degildir.

Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Dostum bende TPC icin yaptim kendime bu tabloyu ama bizim yatirim fonlarini bulamiyoruz degil mi yabanci fonlari katilim paylari burada gormek olasi sadece...
    Yeni bir fon ise bulamayabiliyorsun evet. Ama eski bilinen fonların hepsi var; MJB'nin içinde AFS, AOY ve YAY var, investingde buldum ekledim. Ama aktif bankın bir para fonu var bulamadım ona yakın olur diye PPZ yi ekledim oransal olarak hesaplayıp

I WANT TO PLAY A GAME ==> ( twitter'a gel )

5.  Alıntı Originally Posted by snkleyp Yazıyı Oku
    Bir de YLC var Ata Portföy Tarım ve Gıda Değişken Fon, yeni çıkan bir fon sanırım.

IJT var, İş Portföyün Tarım Fonu ancak serbest fon kategorisinde bir fon bu.
    Bu saatten sonra gidecek sektörlerin başında tarım gıda öncelikli olduğunu düşünüyorum.
    Yenilenebilir enerji tarafına da yatırıma başladım şimdiden.
    Garanti nin fon dağılımı beğenmedim.
    YLC ye de bakacağım.

Teşekkürler sn snkleyp

6. Ben de çeşitlendirmek için bir miktar YLC ve TGE dahil ettim portföye.
    Zararda olan AFA'yı çıkarttım, yabancı hisse fonu olarak AFT ile devam ediyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Selamlar sayın Tbey, ben nitelikli yatırımciyim. Öncelikle şu durumu bir açıklayayım. Nitelikli yatırımcı olmak bir beyana bakar sadece, bunu beyan ettiğiniz takdirde kimse size getir bakalım parayı diyemez veya bu paranin kaynağını göster de diyemez. Dolayısıyla iş bankasının yaptığı aymazlık. Başka bir kurumdan çok daha rahat bir şekilde bu beyanı düzenleyebilirsiniz

M2006C3MG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Vergi dairesi mi burası beyana dayalı olsun. Aslında İş Bankası doğrusunu yapıyor, ama geri kalan herkes yanlış yaptığı için, İş Bankası yanlış yapıyor gibi görünüyor. Amerika olsa anlarım, vatandaşına güvenirsin, beyanına da güvenirsin ama Türkiye burası, beyana bıraktın mı, herkes nitelikli yatırımcı olur.

Gerçi, en küçük şehirde bir evi olan artık milyoner, nitelikli yatırımcının da pek bir mantığı kalmadı.

Arkadaşlar bu arada Google Sheet'de fon değerlerini İNG'den çeken var mı? Sayfayı değiştirmişler, sizde de hata veriyor mu? Alternatif öneriniz var mı?

8.  Alıntı Originally Posted by meesut Yazıyı Oku
    Vergi dairesi mi burası beyana dayalı olsun. Aslında İş Bankası doğrusunu yapıyor, ama geri kalan herkes yanlış yaptığı için, İş Bankası yanlış yapıyor gibi görünüyor. Amerika olsa anlarım, vatandaşına güvenirsin, beyanına da güvenirsin ama Türkiye burası, beyana bıraktın mı, herkes nitelikli yatırımcı olur.

Gerçi, en küçük şehirde bir evi olan artık milyoner, nitelikli yatırımcının da pek bir mantığı kalmadı.

Arkadaşlar bu arada Google Sheet'de fon değerlerini İNG'den çeken var mı? Sayfayı değiştirmişler, sizde de hata veriyor mu? Alternatif öneriniz var mı?
    Benim kurumumda 1 milyonluk mal olması gerekir şeklinde şart koyması hatalı.
    MKK sicilinizdekilerin 1 milyon olması gerekir.
    100 , 100 olarak 11 kurumda vardır belki.
    O yüzden o uygulama hatalı.

Sayfa 353/1002 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403453853 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •