Sayfa 353/498 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403453 ... SonSon
Arama sonucu : 3979 madde; 2,817 - 2,824 arası.

Konu: SISE - Şişe Cam

1. Bu kadar patinaj hayra alamet değil, helvasını kavuralım, 40'ı çıkınca da ne gerekiyorsa, mortingen.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2. Ben bu speğin bug ını buldum. Her gün birkaç kere adıyla seslenince hisseyi yükseltiyor

3.  Alıntı Originally Posted by D R A G O N Yazıyı Oku
    Ben bu speğin bug ını buldum. Her gün birkaç kere adıyla seslenince hisseyi yükseltiyor
    Gülersin tabi ya 😊
    dikkat edelim yine biber neyim surmesinler ağzımıza.. Ytd

4. Biraz da piyasa doların artışı sebepli teptiriyor olabilir, dolar bazlıyi tele bazliya ceviriyorlar..senaryo muhtemeldir ki son çeyreğe nefes vermek.. kalıcı olursa tabi.. ytd

5. Ocak ayında emekli, memur, asgari ücret zamları yapacaklarsa, şirketlere önden zemini hazirlamalari gerek. Yoksa bu işler nasıl dönecek..
    faizler düşmeden doları evirirlerse böyle biz bir süre daha faizleri stabil gorecez bırak indirimi şeklinde. Bilemiyorum.. ben Ocak diyordum ama ilk çeyreğin içerinde gelir indirim diye potayi genisletiyorum.. ha bu durumda ne olur eğer ABD indirimlerine sert devam ederse, piyasa içeriden borç alacagina dolara borçlanmayi tercih eder döviz gelirli şirketlerden kastım. Böyle olunca da para dışarıya çalışır.
    Kuyrukları birleştiremiyorum.. vay arkadaş. Her yerde tikamislar..
    Ytd.

6. Tıpa taksan fırlar. O kadar basınç var yani.. ytd

7. Kapanışta 41 kere maşallah dedirtecek mi bakalım. Çok şey istiyoruz biliyorum ama çok nazlanıyorsun yahu.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

8.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Kapanışta 41 kere maşallah dedirtecek mi bakalım. Çok şey istiyoruz biliyorum ama çok nazlanıyorsun yahu.
    Onu dediği zamanın üzerinden epey zaman geçti. Ytd

Sayfa 353/498 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403453 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •