Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
2 ülkede içimizde yaşamış olup iç işlerine hiç karışılmamıştır,yunan eski yunanlan yani helenlerlen alkası yoktur derme çakma halktan oluşmuştur onlara destek veren devamlı haçlı zihniyeti olarak avrupa destek vermiştir,bulgarların özü Türktür,onlarıda sonradan rusya asimile edip bize kışkırtmıştır,yani 20 yüzyıldan beri hep başımıza bela olmuştur,yani bir kazıklı voyvada misali Türk kanındam beslenmişlerdir,bulgarlar neysede yunanlar devamlı pusuda bekleyen çakal sürüsüdür,gerçi bu çakallardan ülkemizdede mevcutur TC yıkıp adını bedevi ülkesi yapmak,ABD zaten temsilciler meclisinde son imamoğlu davasından sonra TC'yi artık ortadoğu ülkesine sokacakmış...
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
VİOP eksi açılış 1 üstünde...sanırım dünkünün köpüğü alınacak,zat yangına körükle gitti sürece bu ülkede güven aranmaz.
Nedendir bilmiyorum,içimde son günlerde hep kötü his vardı,çünkü yapılacak her kötülük bana ayan olur yine içimdeki o his devam ediyor,şimdi imamoğlunun katledilişinden sonra bakalım ne yapacaklar,guya bu kötülüğü yapanlar yıllarca hep ezilmişler bunun intikamımı alınıyor.
Bu ülkede adalet mülkün temeli ilkesine iyi kötü alışmıştık,ama RTE zamanında bu tamamiyyen kaybolmuştur emrine geçtiği için,nedenmi,en basit örneği bir şikayetim vardı savcılığa gittim,durumu anlattım,doğru haklısın zamanlan o şahıs bizede geliyor ben içeriye koruma çağırıyorum diyor,tamam biliyorsunuzda neden işlemimi yapmıyorsun diyorum,valla böyleleri çok var hangisiylen uğraşalım diyor,tek çare Allaha havale et diyor,evet bunu diyen savcı...yine bir şikayet konum vardı mahkemeye verdim,şahız mahlede durmuyor herkesi şikayet ediyor bunların hepsi hırsız diye benide şikayet etmişti avukatımlan dava için mahkemeye gittik,birazda millet korkak olduğu için mahkemelerden çekindikleri için,şahız cezayı yedi,dava sonuçlandı hakimin çıkarken bana söylediği söz şuydu,kardeşim kafayı bu sizlere takmış bulunduğunuz mevkiyi değiştirin dedi,hakimim benim mülküm burası olurmu dedim,oda buna katlanacaksınız dedi,işte buda yargı organı,15 senedir böyle bu yargı,bu yargımı bizim hakkımızı savunacak...tamam içlerinde temiz insanlar onlarda sindirilmiş,ben zatı mahkemeye verdim hain olarak,bunu buradada belirtmiştim kapatma davasının peşinden 2010 seneleriydi,2 savcı üstüme yürümüştü sen ne diyon diye,o zaman başbakandı,gerekçelerim elimdeki belge döküman kapatma davasında savcıların suçlamaları vs vardı,benim agrasif olduğumu bildiğinden ağır ceza emekli hakim arkadaşımda benimlen gelmişti,arkadaşım kimliğini gösterdi siz ne yapıyorsunuz,başladılar savcılar hakimim biz ne yapabiliriz adam ABD'nin adamı dediler,bizim çoluk çocuğumuz var ekmeğimden olmak istemiyorum dediler dilekçemi işleme sokmadılar,böyle çok dava gördüm,hem davacı hemde davalı olarak,ne bileyim hukuki olarak bu nasıl rayına oturacak...Ayni durum dışarıdada var,trampet örneyi,geçende japonyada bir haber dikkatimi çekti,adam 50 yıl hapiste yatmış boşuna sonra suçsuz olduğu anlaşılmış 89 yaşında,yüklüce tazminat kazanmış,tamamda bu adamın hapislerde mantar olmuş parayı ne yapsın...
İmamoğlu hapiste bile halkını düşünüyor,buna bir miktarda bende bağış yaptım.
İmamoğlu cezaevinden çağrı yaptı: Binlerce bağış yapıldı
19 Mart operasyonları kapsamında tutuklanan CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun çağrısına vatandaşlardan büyük destek geldi.
https://www.sozcu.com.tr/imamoglu-ce...apildi-p155723
Yer İmleri