beyler bir sorum olcak garanti internetten niye alış girilmiyor?? sebebini bilen varmı ..
beyler bir sorum olcak garanti internetten niye alış girilmiyor?? sebebini bilen varmı ..
ORJINAL LINK: HTTPS://WWW.KAP.ORG.TR/Bildirim/636953
DOSYALAR:
OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL) 2017-10-26
DIL SECIMI
DIL SECIMI
TURKCE
INGILIZCE
YAPILAN ACIKLAMA GUNCELLEME MI? HAYIR (NO)
YAPILAN ACIKLAMA DUZELTME MI? HAYIR (NO)
KONUYA ILISKIN DAHA ONCE YAPILAN ACIKLAMANIN TARIHI -
YAPILAN ACIKLAMA ERTELENMIS BIR ACIKLAMA MI? HAYIR (NO)
BILDIRIM ICERIGI
ACIKLAMALAR
ACIKLAMA
KERVANSARAY YATIRIM HOLDING A.S.``NIN
01.01.2017-30.09.2017 DONEMINE ILISKIN OLARAK AYLIK BAZDA GERCEKLESTIRMIS
OLDUGU ELEKTRIK, DOGALGAZ, LPG - LNG
ODEMELERINE ILISKIN TOPLAMLARI GOSTEREN OZET TABLO ASAGIDA VERILMEKTEDIR. SOZ KONUSU GIDER KALEMLERI ICIN 19.10.2017 TARIHI ITIBARI ILE TEDARIKCILERE VADESI
GECEN BORC BULUNMAMAKTADIR.
KERVANSARAY YATIRIM HOLDING A.S.
ELEKTRIK - DOGALGAZ - LPG - LNG ODEMELERI ICMAL TABLO
OCAK.2017 214.625 TL
SUBAT.2017 207.347 TL
MART.2017 1.097.393 TL
NISAN.2017. 1.055.481 TL
MAYIS.2017. 846.088 TL
HAZIRAN.2017 571.203 TL
TEMMUZ.2017 829.637 TL
AGUSTOS.2017 1.014.902 TL
EYLUL.2017 971.760 TL
GENEL TOPLAM : 6.808.436 TL
SAYIN, PAY SAHIPLERIMIZIN BILGISINE SUNULUR.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arkadaşlar son zamanlarda şirketin şeffaf şekilde açıklamalar yaptığını görüyoruz. Bazen şaşırıyorum... neredeyse otellerin mutfağına aldıkları meyve fiyatını bile bildirecekler...
Ama görüldüğü üzere son 1-2 ay içinde 40 milyona yakın ödeme yaptılar... Ve devam ediyorlar. Yani para yok diyenler için bu güzel bir cevap...
tabi bu haberler olumlu olmasına rağmen asıl beklenen haberler daha gelmemiştir. En önemli haberler aareall borcunun halledilmesi ve diğer icraların yapılandırılması veya ödenmesi...
Bunlar içinde tekstil tarafındaki gm ve makinaların satılması haberlerinin gelmesi gerekiyor...
Şu ana kadar şirketin yapmış olduğu hamleler sonucunda eskiden batıracaklar, kaçıracaklar diyenler neyse ki azaldı...
Yine de 1 liralarda 1,5 liralarda şirketi pompalayarak mal aldıranlar şimdi de şirketi kötülemeye başlamışlar... O kişi kendini biliyor bütün forum sitelerinde farklı nicklerle yazıyor... Demek ki hala istediklerini elde edememişler... ky sağlam çıkmış...
Çağrı olayı son verilen karar ile bitmiştir maalesef SPK ve biz kaybettik... Ancak bunun olumlu veya olumsuz sonuçlarını göreceğiz. En azından şirket yetkililerinin çağrı bizim elimizi kolumuzu bağlıyor diyorlardı. Alın artık eliniz de kolunuz da bağlı değil görelim... Takip edeceğiz...
Fesih davamızla ilgili önümüzdeki ay duruşmamız var mahkemeden inş sürpriz kararlar bekliyoruz...
Tahta olayına gelince... danışıklı bir dövüş var gibi görünüyor... Gerçekten iyice komik olmaya başladılar... İlgiyle takip ediyoruz... bakalım bunun altından ne çıkacak....
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
Hissenin hem gözaltında olması, hem brüt takasta olması ve ve maalesef eşleşme ile işlem olup günde belli sayıda işlem görmesi nedeniyle... Maalesef tahta bazılarının oyuncağı haline gelmiştir.
GAP ve brüt takastan çıkması bunların oyununu bitirecektir. Onun için aralık sonuna kadar gelecek haberler GAP için çıkması gereken şartların oluşup oluşmayacağı konusunda bize yardımcı olacaktır...
Bunlar icraların bitirilmesi (şu anda ödemeler yapılıyor)
Öz sermayenin artırılması (alacaklılarla anlaşmalar, bazı gm satılması ve özellikle aarell bank veya değerleme ile aşılabilir)
Ve denetçinin olumlu görüş bildirmesi bunu da artık şirket tüm belgeleri denetçiye sunarak sağlanabilir en kolay madde bu...
Bunlarla ilgili olumlu haberler geldikçe sorun yok...
Olay basit holding hisse geri alımı yapar iş biter..diğer anlatımlar yorumlar hikayeden ibaret..şirketin yönetim kurulu hisse geri alımı yapacak mı yapmıyacak mı? şeffaflıkları kendilerinin olsun su anda ky nin tek isteği şirket yönetiminin dansöz gibi kıvırmayı bırakıp hisse geri alımını acıklaması..söyleyin kıvırmayı bıraksınlar hisse geri alımını acıklasınlar bi zahmet holdingden götürdüklerini geri getirsinler) yok hissede su varmış bu varmış hikaye okumayın hisse geri alımı yapacakmı yapmıyacakmı yönetim..ky icin tümdertlerin devası hisse geri alımı..y.t.d ne kadar ciddiler görelim yönetimi hadi icraat yönetim
) hisse geri alımı önce yönetim olarak siz yönettiğiniz holdinge güveninizi gösterip ghisse geri alımı acıklayın ve almaya başlayın her şeyi ky den beklemeyin
)..y.t.d hayırlı cumalar...
Hocam farkındaysanız hep sözde yeni yönetim demişimdir. Burada ki yönetim değişikliği sadece sizinde bildiğiniz üzere ss gitti zt geldi. Ve bu şeffaflığı yapmak zorunda kaldılar... Ve diğer sorunları da çözecekler çünkü buna da mecburlar...
Ama sayın ixir... bakıyorum da her yerde geri alım diyorsunuz... Olursa çok iyi olur... ama buralarda yazmakla olmuyor. Keşke bunları gk da söyleseydiniz...
Yani burada yazmakla şu olsun bu olsunla peynir gemisi yürümüyor...
zamanında dediğiniz bu hisse şu fiyata çıkacak bu hisse şöyle olacak dediniz... yine olmadı...
şimdi de buna takmışsınız ilgiyle takip ediyorum altından ne çıkacak...
ha bir de şunu söyleyeyim... biz geçmişi unutmuyoruz sayın ixir sizi de hatırlıyoruz...
geçmişini unutan geleceğini göremez...
Onun için inş geçmişte işlediğiniz günahların cevabını zamanı gelince ödeyebilirsiniz...
1 liralardan 1,5 liralardan bir çok kişinin kanına girdiniz....
yine aktifsiniz biz de geçmişinizi bildiğimizden... Hayırdır diye sormak hakkımız herhalde...
bir gidiyorsunuz bir geliyorsunuz hocam, hayırdır... yoksa sizin gibi tecrübeli birinin forumlardan geri alım deyince olmayacağını bilir. Ne amaçlıyorsunuz yine...
Ve sayın ixir sizinde bildiğiniz fakat anlam veremediğim şekilde sanki bu geri alım olsa fiyat birden 2-3 liralardan alıncakmış gibi bir algı oluşturuyorsunuz...
yani şirket bunu 50 kuruşa kadar alım yapacağım ya da 40 kuruşa kadar da alım yapacağım diyebilir... Yani lütfen sayın ixir aynı zamanda sayın muratordulu...
şeffaflık filan sizin için önemli değil tabi... sizin için fiyat 5 kuruş yükselsin 5 kuruş düşsün yeterli...
biz sağlıksız bir yükselmeden yani 3 kuruşluk işlemle 5 kademe çıkan bir hisse 3 kuruşluk işlemle aynı oranda düşmesini istemiyoruz...
Onun için sizin için ne kadar önemli olmasa da bizim için şeffaflık, şirketin borçları, gözaltı, brüt takaslar önemli... Burada yıllardır bekleyen bir sürü yatırımcı var. öyle 3-5 kuruş kar için beklemiyorlar. Maliyetleri yüksek ve bir de buna zamanı eklerseniz hele hele sizin aldırdığınız küçük yatırımcıların zararını düşünürseniz... Bu haberler bizim için çok çok önemli...
Ama tabi sizin için geri alım haberi gelsin hisse 3-5 kuruş yükselsin ya da bu beklentiyi oluşturayım müşteri gelsin olayı değil buradaki küçük yatırımcının amacı... yapmayın...
bunu zamanında yaptınız bir sürü insanın günahına girdiniz... tekrardan yapıyorsunuz 3 kuruş için yaptıklarınızın hesabını öteki dünyada veremezsiniz...
Yer İmleri