Sayfa 354/948 İlkİlk ... 254304344352353354355356364404454854 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 2,825 - 2,832 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. arkadaşlar ziraat satıyor diyoruz ama hisse ilginç bir şekilde çıkış yapıyor...bu ne iş ?? benim bildiğim satış baskısı ile hissenin düşmesi gerekiyordu..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by Umk Yazıyı Oku
    Sn. izci bende nacizane sizin yorumlarınızı sıkı takip etmekte ve keyif almaktayım.Tırnak içinde belirttiğiniz gibi bir durum asla ve kata söz konusu olamaz. Kendi görüşüm buralarda yapılan yorumlarla hisse almak veya satmak yerine; kişinin yapmış olduğu yatırımla alakalı farklı gözlerden değerlendirmesi gerekliliği düşüncesindeyim.
    Sn. Umk, Kucağa bırakma derken, hisseyi değil, keşke hisseyi kucağa verseler, bahsettiğim şey daha kötü bir şey, hem de hiç felaket. Neyse tecrübeli gibi konuşmayayım.
    Son düzenleme : izci; 23-01-2018 saat: 15:35.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

3. Net satışı günlük 210 bin olmuş.
    Gedik 24 binle 2 nci net satıcı

İş Yatırım 67500 le net 1 nci alıcı.
    Bu durumda malı ky mi alıyo sizce.

4. Meç kurullarda avukatı aracılığıyla herşeye itiraz etmiş. Bunu pek sallayan olmamış. O da hisselerini borsada işleme sokarak burada söz sahibi olmayı deniyor. Hisseleri cep to cep yaparak dolaşıma sokmuş olması kuvvetle muhtemel. Bunun da hisseye bir zararı olmaz diye düşünüyorum.

5. hisse satarak mı söz sahibi olunurmuş ??? söz sahibi olmak için daha çok alım yapması lazım bence...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    hisse satarak mı söz sahibi olunurmuş ??? söz sahibi olmak için daha çok alım yapması lazım bence...
    Hisseleri satma işleminin prosedürden ibaret olduğunu düşünüyorum. Yakınındaki birilerine satış yapmış olmasından bahsediyorum sn keko bey

Sayfa 354/948 İlkİlk ... 254304344352353354355356364404454854 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •