Sayfa 354/930 İlkİlk ... 254304344352353354355356364404454854 ... SonSon
Arama sonucu : 7440 madde; 2,825 - 2,832 arası.

Konu: ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

1. çarşı karışık derkende dolar 2 tl den 4 tl olmuş işyat 80 den 90 olmuş ne anlam ifade ediyor edecek bilemem..
    TAŞIDIĞIN ŞEYİN AĞIRLIĞINI BİLECEKSİN!..

Alıntı Originally Posted by besonderes Yazıyı Oku
    genelde anlayabildiğiniz kadardır yazdıklarım açıklamakta istemem pek..
    .
    senin x zaman önce ne yaptığını biz nereden bilelim güzel kardeşim.sifreli bulmaca gibi konuşuyorsun. Açık ol.anlasin seni.halk. sonra yapayalnız kalırsın bu koca dünya da.

Alıntı Originally Posted by besonderes Yazıyı Oku
    genelde anlayabildiğiniz kadardır yazdıklarım açıklamakta istemem pek..

ne zamanki şirket tasfiye haline girerse beş veya altı kat gider spek elindekini boşaltır iş biter
    insanlar en son haber alır neden yükseldiğini..
    yapıkyo dan bahsetmiştim kapanmadan evvel..

http://www.hisse.net/forum/archive/i...-458-p-13.html

kar ettimmi ettim satabildimmi sattım

işyata gelince ister batsın ister devam etsin ben içindeyim..
    Bak şimdi kıllandım.Yoksa geçenlerdeki 0.98 hareketi böyle bir nedenden mi.O kadar salakça hareketi mantıklı kılacak tek şey böyle bir şirket tasfiyesi durumu olur.O zaman cidden emekli ikramiyesi olur valla.Aslında huylanmıyor değilim, işin payı hep artıyor.Ana ortak hep topluyor.Hadi hayırlısı bu kağıtda uçuş tek durumda olur o da tasfiye ))))))))

İşyatda batma durumu olasılığı sıfır.Portföy bünyesindeki eurobondlara el konulma hali gibi kaos durumları dışında.Öyle bir şey olursa ırak ,suriye ,libya gibi bir ülke olduk demektir ki.Hepimize geçmiş olsun o senaryoda ne ev ne emekli maaşı ne gayrımenkul hiç bir şey güvenilir olamaz.

5.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    İşyatda batma durumu olasılığı sıfır.Portföy bünyesindeki eurobondlara el konulma hali gibi kaos durumları dışında.Öyle bir şey olursa ırak ,suriye ,libya gibi bir ülke olduk demektir ki.Hepimize geçmiş olsun o senaryoda ne ev ne emekli maaşı ne gayrımenkul hiç bir şey güvenilir olamaz.
    Eh gunaydin..

Alıntı Originally Posted by Kuzen Yazıyı Oku
    Eh gunaydin..
    Valla o zaman memleketi terketmemiz lazım.O kadar da değil ben bu topraklarda doğdum burda öleceğim.Batsam da, aç kalsam da ,devlet malıma el koysa da,emekli maaşımı ödeyemese de farketmez.Suriyeliler gibi başkalarının topraklarında barınmaya mı çalışacağız.Batacaksak da burdayız çıkacaksak da )))))))

7.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Valla o zaman memleketi terketmemiz lazım.O kadar da değil ben bu topraklarda doğdum burda öleceğim.Batsam da, aç kalsam da ,devlet malıma el koysa da,emekli maaşımı ödeyemese de farketmez.Suriyeliler gibi başkalarının topraklarında barınmaya mı çalışacağız.Batacaksak da burdayız çıkacaksak da )))))))
    O kadar serveti ile Inanlar Insaat neden terketti sence ?

İnanlar dolandırıcı ,sattığı evi bankaya ipotek veren bir firma.Parasını tahsil ettiği evlerin tapu devrini yapamayan bir firma.Milleti dolandırdılar kaçtılar.Bir nevi çiftlikbanktır benim gözümde.

Sayfa 354/930 İlkİlk ... 254304344352353354355356364404454854 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •