çarşı karışık derkende dolar 2 tl den 4 tl olmuş işyat 80 den 90 olmuş ne anlam ifade ediyor edecek bilemem..
çarşı karışık derkende dolar 2 tl den 4 tl olmuş işyat 80 den 90 olmuş ne anlam ifade ediyor edecek bilemem..
TAŞIDIĞIN ŞEYİN AĞIRLIĞINI BİLECEKSİN!..
Bak şimdi kıllandım.Yoksa geçenlerdeki 0.98 hareketi böyle bir nedenden mi.O kadar salakça hareketi mantıklı kılacak tek şey böyle bir şirket tasfiyesi durumu olur.O zaman cidden emekli ikramiyesi olur valla.Aslında huylanmıyor değilim, işin payı hep artıyor.Ana ortak hep topluyor.Hadi hayırlısı bu kağıtda uçuş tek durumda olur o da tasfiye))))))))
İşyatda batma durumu olasılığı sıfır.Portföy bünyesindeki eurobondlara el konulma hali gibi kaos durumları dışında.Öyle bir şey olursa ırak ,suriye ,libya gibi bir ülke olduk demektir ki.Hepimize geçmiş olsun o senaryoda ne ev ne emekli maaşı ne gayrımenkul hiç bir şey güvenilir olamaz.
Valla o zaman memleketi terketmemiz lazım.O kadar da değil ben bu topraklarda doğdum burda öleceğim.Batsam da, aç kalsam da ,devlet malıma el koysa da,emekli maaşımı ödeyemese de farketmez.Suriyeliler gibi başkalarının topraklarında barınmaya mı çalışacağız.Batacaksak da burdayız çıkacaksak da)))))))
İnanlar dolandırıcı ,sattığı evi bankaya ipotek veren bir firma.Parasını tahsil ettiği evlerin tapu devrini yapamayan bir firma.Milleti dolandırdılar kaçtılar.Bir nevi çiftlikbanktır benim gözümde.
Yer İmleri