Benim satmama nedenim takastaki en üstte duran 400.000 lot beni motive ediyor)) gerisi nasip kısmet
Benim satmama nedenim takastaki en üstte duran 400.000 lot beni motive ediyor)) gerisi nasip kısmet
teşekkürler sn batu34 ,Allah şahit, istemeden sattım, aklım ve mantığım sat diyor ,kalbim satma diyor en sonunda akıl ve mantık galip geldi ,yapı kredideki 37 000 lotuı dikatli takip edin, en büyük tehlike odur bana göre, inşallah tez zamanda satışı biter bu fiyatlardan, daha aşağı inmez .yıllardır bu topicte yazıyorum, okuyorum ,okumadığım hiç bir mesaj olmadı
herkese çok teşekkür ederim ,bilmeden kırdığım varsa onlardan da af diliyorum ,Allaha emanet olun.......
Sende Allah'a emanet ol kardeş.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Amin İnşallah,güzel temenlileriniz için çok teşekkür ederim,al tut sat bunlar tahtanın durumuna göre pozisyon alınacak durumlar malesef burası borsa hepimiz çok değerli olan birikimlerimizin dahada artması ve kazanımlarımızın heba olmaması için uğraşıyoruz
benim yaptığımda tahtanın durumuna göre kazanımımın heba olmaması için mecburen yaptığım bir hamledir. yoksa şirkete ve sahiblerine ,yaptığı ve yapacakları işlere pozitif yaklaşımımı hala koruyorum, ama işte, para tekniği de temeli de bozuyor.önce A1 üzerinden birileri geldi ,kağıdı tekniğinde temelininde öngördüğü fiyatlarının çok üstüne çıkardı ,şimdide yapı ve ak üzerinden birileri
geldi ve aşağı basıyorlar nerde dururlar ne yaparlar belli değil ,kardan zararım 2 günde 12K ,80 üstü fiyatları hesaba dahil etmiyorum bile ,ne zaman bu tahta stabilleşir ,şu oyuncuların durumu belli olur, ben o zaman gene burda olurum, o zamana kadar sağlıcakla kalın, Allaha emanet olun .......
Yer İmleri