Sayfa 354/691 İlkİlk ... 254304344352353354355356364404454 ... SonSon
Arama sonucu : 5528 madde; 2,825 - 2,832 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

Zaten bu kağıdın olayı belli,o yüzden sıkıntı yok evelallah bundan da zarar çıkar artıya da geçeriz arkadaşlar.Bu saatten sonra bu çakallara yem mi olacağız.

Bugün kararsızdım ama dayanamadım 0.88 den ilk paçalımı yaptım.Erken mi başladım bilemiyorum bu rusya işine güvenemiyorum,hayırlısı artık.

Alıntı Originally Posted by asedi Yazıyı Oku
    Sayın GP ben maalesef bedelliye girdim. Riski de bilerek aldım ve maalesef durum bu şu anda. 280 K hisse, 170 K zarar. Mecburen bekleyeceğim. Çok emek vardı yıllardır oynarım sermayemi 5 katına çıkardım 3 senede ama bu hissede işler böyle oldu maalesef. Kar ve zarar kardeş. Oğlum içim planlarım vardı bu yüzden üzüldüm çok. Ama Ama bu parada çok emek vardı ve o yüzden diyorum ki; belki yakında değil ama mutlaka bir gün.. mutlaka…Artık paçal yapma imkanım yok. Artık bu para yokmuş gibi bekleyeceğim. Tecrübelerinizi aktardığınız içim teşekkür ederim.
    Benim ortağımdada var çok.Ben aldırmıştım zamanında.Girme bedelliye dedim.2020 dede girdi bu senede.Bu borsa işinde alım noktasının iyi olması gibi satımında öyle olması gerekiyor.Biraz bilgi biraz şans kısmet.Daha yarıya bile düşmemiş paranız.Çıkar günün birinde zararınız.Birde şöyle düşünün.2020 de zirveden alanlar dolar bazında 10 misli kaybettiler nerdeyse.Görür oraları günün birinde belkide tekrar.
    Son olarak okuyanların faydalanması için.Piyasa değerlerinide iyi karşulaştırmak lazım.

Kolaylıklar tüm ortaklara.İnşallah herşey güzel olur.

4.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Valla benim aklıma göre rasyonel neden olmadan temel analizinde sıkıntı olmayan bir hisse borsa yemyeşilken özellikle sürekli kırmızı yaktırılıyorsa o hisse için iyidir.
    bu kırmızı yaktırma işi a1 capital den işlem yapan her kimse ona tepki olsun diye olabilirmi ?? A1 kapital 1 aydır tahtada taşeronluk yapıyor patrona. bu hisse; iş bankası a1 capital birde yakında city bank (çünkü bu ara iyi hisse topladılar) isterse gider. ytd.

Alıntı Originally Posted by cmmozy Yazıyı Oku
    bu kırmızı yaktırma işi a1 capital den işlem yapan her kimse ona tepki olsun diye olabilirmi ?? A1 kapital 1 aydır tahtada taşeronluk yapıyor patrona. bu hisse; iş bankası a1 capital birde yakında city bank (çünkü bu ara iyi hisse topladılar) isterse gider. ytd.
    Onlar dalton biraderlerdir,yoksa bu seviyelerden yüklü lotu kimden toplayacaklar.Bakın burda bu kadar borsacıyız herkeste de bireysel olarak ciddi lot var,hiç ciddi montanlı bir kol kestim falan yorumu okuyormusunuz.Aksine 0.37 olacak diye düşünen bile 100 bin lot alıyor,herkes nerden paçal yapsam veya kağıda girsem derdinde )))))))))Burada sihirbazın oyunu kuruluyor yakında abrakadabra der şapkadan tavşan çıkar.

6.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Da bu kadar sağılacak yatırımcının fikir teattisinde bulunduğu bir topikte siz neden değerli zamanınızı kaybediyorsunuz ki.Haşa yoksa sizde mi)))))))))
    Siz kabahor u bilirmisiniz ben oralıyım.riks almayı severiz kimileri kumar der.Bizde biliyoruz klgyo ile aynı sektorde olup klgyo dan iki katı fazla kar eden,aynı zamanda heryıl düzenli temetru veya bedelsiz hisse veren ismini boşver yo ları.Bizde biliyoruz o hisseler varken,bunlarda olmamak gerektiğini.Ama ne yalan söyleyeyim ben o başta bahsettiğim yerdenim,Yani Başkaadı kumar,,ben risk diyeyim,yani ben risk severim.

Eh o zaman tamamdır.Borsa kumarbaz adamların işidir.Ne kadar risk o kadar çok kar.Hayırlısı artık.

8. Yanlız bugün 88 den epey işlem oldu.. Fiktif işlem olma olasılığı bir hayli yüksek..Kim satar bu fiyattan ben de hayret ediyorum. Umarım böyle yazarak manipilasyon yapanların ekmeğine yağ sürmüyorumdur.. YTD

Sayfa 354/691 İlkİlk ... 254304344352353354355356364404454 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •