Sayfa 354/1024 İlkİlk ... 254304344352353354355356364404454854 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 2,825 - 2,832 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by mehtapkarayol Yazıyı Oku
    Neden atılalım?
    Dolarla savaşmıyorsun ki?
    (Keşke savaşacak gücümüz olsa o ayrı tabi)
    İthalat ihracatını yine dolarla yapıyorsun.
    İthalatçın dolar alabiliyor olacak.
    Yaptığı ticaretle orantılı biçimde ve belki biraz kısıtlamayla.
    Sadece bunların dışındakilerin döviz tutmasını engelliyor ya da çok maliyetli hale getiriyorsun.
    Bu yolla ihracat ve üretim de uzun vadede teşvik edilmiş olacaktır.
    O ithalatçı veya ihracatçı tulumbada su kalmayınca aradığı dolarları nerden bulacak..70 cent'e muhtaç olduğumuz günlere gideriz.Tahtakale eskisi gibi elaltı olur.Zorunlu küçülürüz.İşsizlik had safhaya gelir.Halk dahada fakirleşir.Herhalde iflas için bundan daha iyi bir senaryo olmaz..Kısa vade bir uzuv kurtarayım derken kanserin bütün vücudu sarmasına razı olmak gibi birşey.. Bana pek akıllı işi gibi gelmiyor..

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Burasıda dolar TV oldu.artik yeter burası mevduat forumu
    Beğenmeyen gitsin.

3. Beğenmeyen gitsin zaten..İstenirse sadece oran paylaşılır..Ama mama burda..Kimse gitmez..Şikayetçidir biraz da oran paylaşsa fena olmaz..

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Standart unlu ile email de derdimi anlatiyorum ama bir taraftan da aynes ne durumda diye bakarken asagidaki bilgileri buldum,
    soguk su ve bardak aramaya gittim mutfaga tabe...

Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu listesinde bulunan Aynes Gıda’nın beş gün önce TMSF denetimine geçtiği öğrenildi. Şirketin sahipleri için ise dün akşam tutuklama kararı çıkmıştı. (aralik 2016)

Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Standart unlu nun fonu icindeki AYNES ten ne cektigimi bi ben bilirim zaten...

Denizli Antalya yolundaki (acipayam) fabrikanin onunden gecerken de uzun uzun bakarim sirkete.........
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

5. .............

6. Odea ve Fiba 35 gün 13.50.

Burga.. swap 14.10 diyor.itiraz ettim.yok diyor 14.50 hiç olmadı.anlamak zor.

8.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Burga.. swap 14.10 diyor.itiraz ettim.yok diyor 14.50 hiç olmadı.anlamak zor.
    sevgili arkadaşım miktar ve şube çok fark ediyor. buraya adam geliyor belki 10 milyon yatırıyor uçuk bir oranı yazıyor gidiyor. ne şube, ne il, ne de miktar var. sonra da senin o oranı alacak paran yoksa ne yapayım sefil olan sensin gibi terbiyesizce üst perdeden konuşuyor.
    şube, miktar dendiğinde ise ayy söyleyemem para bende gani sonram bir şey olur neme lazım diyorlar. en azından miktar yaz kardeş de o kadar parası olanlara özelden yardımın olsun. yok o da yok.
    Son düzenleme : Happy; 18-04-2017 saat: 10:29.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

Sayfa 354/1024 İlkİlk ... 254304344352353354355356364404454854 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •