Sayfa 354/1004 İlkİlk ... 254304344352353354355356364404454854 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 2,825 - 2,832 arası.

Konu: Viop XXXIV

1.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    yarın journalist yönü çizer...
    o konuda aynı görüşteyiz lakin aklıma takılan şey: 2 gündür ellerini bu kadar belli etmezlerdi.

2.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    bayram tatiline long girecek babayiğit var mı?

yada hissede...
    Ben Toaso, dün-bugün Sahol ( belki abisinin yarattığı modaya uyar) ve isdemir ile giriyorum...
    Açıkçası neden korkacağımıda bilmiyorum?
    Ayın 20 si Kıbrıs olayı sadece belki dedirtiyor...
    Kısmet...
    Buradan almazsam veya elimdekileri verirsem 1 yıl bırakıp uğramam buralara kendi adıma...

3. Yarın merkez kararı; 10 günlük tatilde eğer bu kadar spekülasyona açık şekilde bırakmak istemiyorlarsa hiçbirşey yapmazlar...
    Yapmayacaklardır...
    Öteki türlüsünü düşünmek istemiyorum...

4.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    nema alınıyorda o alacağın nemanın 10 katını kaybetme ihtimalin var diğer taraftan...

%1 nemaya oynarsın %3 eksi açar hayda....
    nemayla bi alaka yok.. pozda olsan da, olmasan da alıyorsun o nemayı, viop teminatına ödeniyor nema

bizim bilmediğimiz- palanın bildiği bi negatif haber yolda olsa, dolar da alıyor olurlardı.. dolar yükselmediğine göre, yolda bi haber yok demektir, kredi faizleri dünya rekoru olduğu vechiyle 10 günlük faiz ciddi maliyet- son günlerdeki satış baskısının bununla alakalı olduğunu varsaymak en mantıklısı..

5. benim tezim de bayram tatili piyasalar kapalı dolar sakin seyreder. buna güveneceklerdir. kararla yukarı vurdururlar sonra 9 gün durgunlukta stabilleşir.

6. stabilleşme yeri de az çok herkesin tahmin ettiği rakamlar olur.

7.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    nemayla bi alaka yok.. pozda olsan da, olmasan da alıyorsun o nemayı, viop teminatına ödeniyor nema

bizim bilmediğimiz- palanın bildiği bi negatif haber yolda olsa, dolar da alıyor olurlardı.. dolar yükselmediğine göre, yolda bi haber yok demektir, kredi faizleri dünya rekoru olduğu vechiyle 10 günlük faiz ciddi maliyet- son günlerdeki satış baskısının bununla alakalı olduğunu varsaymak en mantıklısı..
    Aslan Garam Kemalım,
    Mart vaka i şerriyesinde,,,doların mına gomadılarmı....
    82 kontratı kapattım cuma günü...
    Pazartesi % 15 aldılar....
    Unutma unutturma!..
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

8.  Alıntı Originally Posted by EMEKDAR Yazıyı Oku
    Aslan Garam Kemalım,
    Mart vaka i şerriyesinde,,,doların mına gomadılarmı....
    82 kontratı kapattım cuma günü...
    Pazartesi % 15 aldılar....
    Unutma unutturma!..
    o kontratlar long değildi de bana

Sayfa 354/1004 İlkİlk ... 254304344352353354355356364404454854 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz