Sayfa 354/803 İlkİlk ... 254304344352353354355356364404454 ... SonSon
Arama sonucu : 6417 madde; 2,825 - 2,832 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

1.  Alıntı Originally Posted by şehzade17 Yazıyı Oku
    Aga sen şimdi dolar 11 Tekfen 33 olursa çıkıyor musun yani harbiden bu kağıt 3 3.5 dolar mı ederi senin için
    Benim icin ederi 2.5 milyar dolardir ama 3.2 dolarda zararimi cikarttigim an bu kagittan uzar giderim . Cunku o kadar nefret ettim yonetiminden patronundan, ustu sizin olsun .

2.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Benim icin ederi 2.5 milyar dolardir ama 3.2 dolarda zararimi cikarttigim an bu kagittan uzar giderim . Cunku o kadar nefret ettim yonetiminden patronundan, ustu sizin olsun .
    Sende haklısın ne diyeyim bakalım Mart sonu hisse 52 TL dolar 13 TL olarak hedefim var ama hepimiz için hayırlısı

3. Cemal 31 bey aynen katılıyorum size iktidarlar toplumun yansımasıdır.
    bu arada eksikliğiniz forumda çok belli olmakta bu kadar ara vermeyin lütfen

4.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    hocam o kadar aşşağılık bir tahta ki kademelerden bunu anlayabilirsin bu kağıt nasıl bist30 kağıdı inanamıyorum...21.36 kademesinde sadece 118 bin lot satış var hiç alış yok...böyle aşşaılık böyle namussuzluk az görülür...

5. USD bazlı bakıyordum ama twitter da gördüğüm bir grafik sonrası Gr Altına göre bakayım dedim ve bu çıktı karşıma tüm zamanlara göre neredeyse en düşük değerlerinde. Diğer bir deyişle bunu alacağıma Altın alsa imişim şimdi param daha değerli imiş. Allah belanızı versin Tekfen yönetimi ve KY dan yana tavır koymayan Tekfen memurları diyeyim.

veysel bey, bakin birde boyle sirketler var

7.  Alıntı Originally Posted by legolas Yazıyı Oku

Tkfen 2022 yılı içerisinde % 7,6 prim yaparak, üçünü geride bırakmış abisi.
    Böyle devam ederse, geçmişini unutturabilecek potansiyeli var, büyüğe affetmek düşer.

8.  Alıntı Originally Posted by legolas Yazıyı Oku

Sn Legolas, Zamanında bir KY toplantısına katılmıştım aracı kurumlarda çalışanlarda vardı o zaman SASA demişlerdi (yatırım yapıyor, bu konuyla ilgili yatırımcı toplantıları yapıyor falan denmişti) 1,7 lira civarındaydı o sırada Tekfen de prim yapıyordu kabaca rakamlar biraz farklıda olabilir 6,8 lira mıydı neydi. SASA nın bilançosunu baktım kendimce o yatırımın izlerini de göremeyince güvenemedim doğrusu ve almadım, ayrıca izlemeyi de bıraktım. Sonrasında da teşvikler falan derken abartılı buldum uzak durdum. Uzak durdukça o çıktı ... Tekfen indi , fazla anlatmayayım stres oluyor.

Sayfa 354/803 İlkİlk ... 254304344352353354355356364404454 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •