Sayfa 354/414 İlkİlk ... 254304344352353354355356364404 ... SonSon
Arama sonucu : 3312 madde; 2,825 - 2,832 arası.

Konu: KAREL - Karel Elektronik

1.  Alıntı Originally Posted by erhankod Yazıyı Oku
    Gelen her haber hisseyi daha da geriye götürdü bu saatten sonra hisseyi götürecek haberde kalmadı doğan yönetimindeki. Karel yatırımcısını güzel paketlerdi. 10 günde 15 tl ilk hissede yaklaşık 4’5 tl para kazandılar
    Kurucu ortak 8 milyon lotu neden sattığı bir 8 milyon lotu neden satlığa çıkardığını co iyi anladı karel yatırımcısı dohol pislikleri küçük yatırımcıya para kazandırmaz bu hep böyle olmuştur böyle olmaya devam edecektir dohol kasası para dolu ama bir kere temettü dağıttığına şahit olmadım

2. Botlar yazmaya başladı

3. Çikolata hissesi

4.  Alıntı Originally Posted by Eneshg Yazıyı Oku
    Botlar yazmaya başladı
    300 bin lot hissesi olan kişinin bot hesabı olmaz.. 2020 yılından bugüne bu hissedeyim bir bedelsiz iki bedelliye katıldım boş konuşmuyorum doholun gerçek yüzü bu

5. [QUOTE=Eneshg;6867023]Botlar yazmaya başladı[/QUO
    Ahahhaha yazana bak şirketin.Yancısı sosyal medyadan sorumllu elemanı senmisin sahibine çok selam söyle.

6. vix korku endeksi zirve yaptı döndü....zirve yaptığında al dip yaptığında sat....borsalarda ki düşüş bana göre suni bir düşüş.....şu aşamada borsaların düşmesini gerektirecek sebep yok....abd avrupa ekonomik verileri hala büyük oranda pozitif geliyor....ara ara kötü veriler gelsede borsalarda göçmeye sebep olacak kadar kötü değil...dünyada genel olarak durgunluk olacak düşüncesi var ama güçlü emare yok...borsamızda ki düşüş hisse değişmek için fırsat oldu....benim gözdem hala teknoloji ve yazılım sektörü hisseleri....bist 100 için yıl sonu hedefim 15000 ler umarım gerçekleşir..

7. https://x.com/yabancibasin/status/18...BUHo1yi2A&s=19

Görüşülen 3. Şirket saic yani mg imiş.

8. SAIC'in MG markasının Türkiye distribütörü Doğan Trend Otomotiv, Haziran ayında yaptığı açıklamada, Türkiye'de yanmalı ve hibrid otomobiller üretecek bir fabrika için SAIC ile bir mutabakat zaptı imzalamaya yakın olduğunu söyledi.

Sayfa 354/414 İlkİlk ... 254304344352353354355356364404 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •