Originally Posted by
Mathias
Hoşgeldin TH. YKBNK ında yine mi erken atladın acaba. Şöyle 27.30 lar falan daha bir alınabilir gibi idi sanki sanki. Nedir şu ykbnk/banka aşkı sende de

Selam Mathias. Pekala erken almış olabilirim, ne en dibe yakın alabiliyorum ne de en tepeye yakın satabiliyorum. Biliyorsun en son 20 Martta 27.80 den aldıktan sonra hisse 21.92 ye kadar inmişti. 1 gün bekleyebilseydim 24 den alabilecektim. Bunları 31.70 den en son sattıktan sonra da hisse 33 lere çıkmıştı, en son 34.78 i gördü geçen hafta. YKBNK bana takeover target olarak görünüyor, bir şekilde yabancı bir kurum %61.22 lik blok hisseyi alacak diye düşünüyorum. 13 milyar dolarlık bir piyasa değeri hisse başına 63 tl ediyor. Körfezden bir hamle bekliyorum ama bu hamlenin ne zaman ve nasıl geleceği meçhul. Ayrıca 7 işgününde ortaya çıkan %16 lık düşüş bana alım için uygun gözüktü ancak dediğin gibi pekala 27 lere hatta onun da altına inebilir. Bakalım göreceğiz.
3 Eylül 2025 de PPF den (%100 nakitten) çıkıp 29.30 dan YKBNK aldım. Tek kağıt, portföyün tamamı YKBNK.
Yer İmleri