Sayfa 354/359 İlkİlk ... 254304344352353354355356 ... SonSon
Arama sonucu : 2867 madde; 2,825 - 2,832 arası.

Konu: Th trendhound ile hasbihal

1.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Hoşgeldin TH. YKBNK ında yine mi erken atladın acaba. Şöyle 27.30 lar falan daha bir alınabilir gibi idi sanki sanki. Nedir şu ykbnk/banka aşkı sende de
    Selam Mathias. Pekala erken almış olabilirim, ne en dibe yakın alabiliyorum ne de en tepeye yakın satabiliyorum. Biliyorsun en son 20 Martta 27.80 den aldıktan sonra hisse 21.92 ye kadar inmişti. 1 gün bekleyebilseydim 24 den alabilecektim. Bunları 31.70 den en son sattıktan sonra da hisse 33 lere çıkmıştı, en son 34.78 i gördü geçen hafta. YKBNK bana takeover target olarak görünüyor, bir şekilde yabancı bir kurum %61.22 lik blok hisseyi alacak diye düşünüyorum. 13 milyar dolarlık bir piyasa değeri hisse başına 63 tl ediyor. Körfezden bir hamle bekliyorum ama bu hamlenin ne zaman ve nasıl geleceği meçhul. Ayrıca 7 işgününde ortaya çıkan %16 lık düşüş bana alım için uygun gözüktü ancak dediğin gibi pekala 27 lere hatta onun da altına inebilir. Bakalım göreceğiz.
    3 Eylül 2025 de PPF den (%100 nakitten) çıkıp 29.30 dan YKBNK aldım. Tek kağıt, portföyün tamamı YKBNK.

2. TH bana dardanel aldırdı, bedelliye katıldım. Kendisi banka alıyor. Bende mi sıkıntı var TH. Hoşgeldin. 😀rüchan sat sonra esas senet al dedi. Bu sayade %25-30 alışdan kazandım.

Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    TH bana dardanel aldırdı, bedelliye katıldım. Kendisi banka alıyor. Bende mi sıkıntı var TH. Hoşgeldin. ��rüchan sat sonra esas senet al dedi. Bu sayade %25-30 alışdan kazandım.
    Akıllıca iş yapmış banka doğru seçwnek 2 gündür sağlam çaktılar haftaya 31 der gibi
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    TH bana dardanel aldırdı, bedelliye katıldım. Kendisi banka alıyor. Bende mi sıkıntı var TH. Hoşgeldin. 😀rüchan sat sonra esas senet al dedi. Bu sayade %25-30 alışdan kazandım.
    Dardanel o zaman tam alım kıvamındaydı Çakır. Lüksemburg menşeli fonun aylar önce giriş yapması zaten çok olumlu bir gelişme idi. Ancak bedelli beklentisi hisse performansını baskılıyordu. Bedelli devreden çıkar çıkmaz hisse kendine geldi ve yönünü sert bir şekilde yukarıya çevirdi. Kazancın daim olsun. 😊
    3 Eylül 2025 de PPF den (%100 nakitten) çıkıp 29.30 dan YKBNK aldım. Tek kağıt, portföyün tamamı YKBNK.

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Akıllıca iş yapmış banka doğru seçwnek 2 gündür sağlam çaktılar haftaya 31 der gibi
    Ayhancım selamlar sevgiler. Doğru seçenek olup olmadığını zaman gösterecek. Baba hisselerde çok kısa bir sürede ortaya çıkan büyük düşüş beni alım yapmaya sevketti yoksa PPF'de rahatım yerindeydi.

6. İmamoğlu vakasında döviz kurları aniden %10 sıçrama yapmıştı tabi geçici olarak ve döviz rezervi ciddi yara almıştı. Şimdi böyle bir durum olmadı. Bu da faiz indirimi açısından TCMB'nin elini güçlendiriyor.

7. Nedir bu emlak birim rayiç değerlerindeki %1000 lik devasa artışlar yahu? Benim tek bir parseldeki yıllık emlak vergim 200 bin TL den 2 milyon TL ye çıkacak. Yürütmenin durdurulması ve emlak vergisindeki devasa artışın iptali için Vergi mahkemesinde dava açtım belediyeye, bakalım ne karar çıkacak.

8. Vergi mahkemesinde dava açacaklar için 8 Eylül son gün. Bunlar iyice abarttılar artık. Yukarıda bahsettiğim gayrimenkulüm imarsız bir tarla her ne kadar İmar sınırında olsa da. Metrekare rayici 1500 TL den 15 bin TL ye tam 10 katına çıkarmış belediye. Bu fiyata tarla olur mu ya?

Sayfa 354/359 İlkİlk ... 254304344352353354355356 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •