Sayfa 354/760 İlkİlk ... 254304344352353354355356364404454 ... SonSon
Arama sonucu : 6077 madde; 2,825 - 2,832 arası.

Konu: BLCYT - Bilici Yatırım

1. bu güne kadar blcyt ın birinci ve dördüncü çeyreklerinin iyi gelmesini hep satış miktarlarının çokluğuna bağladık ki mevsimsel üretim de o aylara yoğunlaşıyordu ama işin aslında dövizin o çeyreklerde yükselmesinin de payı olabilir...çünkü ilginç şekilde o çeyreklerde döviz pik yaptığı halde ciro ve kar yüksek geliyor....

bu gün şirkete soracam bunları bakalım ne diyecekler...eğer iyi bilançolar dövizin yükselişleri ile de doğrudan bağlı ise o vakit süpriz güzel bir kar gelebilir..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Bu piyasada bu duruş ancak tebrik edilir.
    aynen dostum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. bu arada ben şimdilik şirketle görüştüm...görüştüğüm bayan son derece sakin ve emin konuşuyordu...satışlarının döviz bazlı olduğunu teyit ettiler...2,5 lardan 1,25 lere kadar düşüşün nedenini yatırımcının döviz bazlı borçlarından dolayı gelebilecek zarar tedirginliği ile açıkladılar....yakında gelecek bilanço ile bunun böyle olmadığını herkes görecek ve yatırımcılar rahatlayacak dediler...açıkçası ben de bu açıklamalar ile bayağı rahatladım..

ayrıca satışlarının da iyi gittiğini söylediler...üçüncü çeyreklerde biteks in kapasite artışının da olumlu etkileri görülecek dediler...ikinci çeyreklerde zarar gelmez dediler...ilk çeyrek kadar kar gelir mi diye sordum , bana bunu açıklayamayacağını ama gelecek bilançolar ile tüm yatırımcıların stresinin geçeceğini söylediler..

açıkçası bende kendilerine güvenmek istiyorum..bundan dolayı da bilançoyu görmeden satmayacağımı ilan ediyorum...ama aşırı çıkışlarda trade yaparım ama tekrardan almak şartı ile...

eğer ilk çeyrekteki gibi 5,5 milyon kar açıklarsa bu hisse kendini 2-3 tl aralıklarında bulabilir...benim umudum budur..

en son üç ay önce gentaşta bunu gördüm..bilançolarından hemen önce topikte herkes gentaşın patronu bize ekmek yedirmez ,zarar açıklayacak diyordular bende o yorumlardan çekinerek 1,72 maliyetli gentaşlarımı 1,63 civarlarından zarar ile satmıştım...o vakitler endeks 120 civarlarında idi...bilançodan sonra hisse tavan seviyesini gördükten sonra gevşedi ama daha sonra gaza bastı...endeks 95 bini geçen gün görürken kendisi 3,00 ları test etti...yani endeksin tersine çıkış yaptı..

4. gentaşa çok emek vermiştim orada hisseyi hem aylarca tutmuş hem de aylarca yorum yapmıştım...ama nasip olmayınca da olmuyor...yorum yaparken gentaş 2018 in flash hissesi olur diyordum...ama ne yazık ki topikteki bazı kötümserler yüzünden son anda korkarak satış yapmıştım...

bu seferlik blcyt a güvenerek tutmak istiyorum...hissedeyken bilançoyu karşılamak istiyorum...bakalım nasip ne olacak ?? ben tüm ky dostlarımıza başarılar diliyorum..

5. gentaş yaramı deşti..o hisseye iki üç ay boyunca yaklaşık 3 defa giriş yaptım ama her seferinde ya maliyetine yada zarar ile ayrıldım..gentaştaki toplam zararım herhalde %5-6 ları buldu...nasip olmayınca olmuyor dostlar...ne kadar istersen iste veya ne kadar bilirsen bil...o yüzden de ben borsada kazanmayı da kayıp etmeyi de yüce ALLAH ın taktirine bağlıyorum...

batik65 Guest
     Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    dostum yoksa hisseye sen mi geldin... bu gün hisse güçlü görünüyor....

umarım bilançoda güzel gelir...
    Yok dostum henüz gelmedim, BURALARI SAĞLAM DİP YAPTI

7. herkes zarar beklerken ve hisseyi diplere satarken karın gelmesi tam anlamıyla süpriz olacak...eğer öyle bir şey olursa ortaya çok ilginç bir manzara çıkacak...blcyt acaba bu güzelliği yapacak mı ??

batik65 Guest
     Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    gentaş yaramı deşti..o hisseye iki üç ay boyunca yaklaşık 3 defa giriş yaptım ama her seferinde ya maliyetine yada zarar ile ayrıldım..gentaştaki toplam zararım herhalde %5-6 ları buldu...nasip olmayınca olmuyor dostlar...ne kadar istersen iste veya ne kadar bilirsen bil...o yüzden de ben borsada kazanmayı da kayıp etmeyi de yüce ALLAH ın taktirine bağlıyorum...
    Büyük yanlış aylarca güzel olduğunu gitmesi gerektiğini bildiğimiz, start verilince de almayışımız, ilk kalktığında patronun satış yapması caydırdı, aslında alım fırsatı vermiş miş

Sayfa 354/760 İlkİlk ... 254304344352353354355356364404454 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •