Sayfa 355/928 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405455855 ... SonSon
Arama sonucu : 7418 madde; 2,833 - 2,840 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1. Hiç siyaset konuşmam tek baktığım ülke ekonomisi olmuştur ve oyumu ona göre vermişimdir.

Gübretaş'ta yapılan bu soygun ve paralelinde ülkenin ekonomisinin raydan çıkmasından dolayı hayatımda ilk defa muhalefete oy vereceğim.
    Emeği geçen Gübretaş yönetimine teşekkür ederim.

2. Bu hissenin dibi neresi acaba

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by ekrem55 Yazıyı Oku
    Bu hissenin dibi neresi acaba

dibi çok önemli değil bu saatten sonra ortak neden dersen dip buralar desen bu hisse yukarı alıp başını gidecek hareketler sergilemiyor....yukarı çıkarkende zaman kaybı çok yüksek..düzgün bilanço açıklaması lazım....bir ara aslsn daha fazla düşmüştü yetişemedim tekrar hızlı toparladı aseln bu hale olduğu yerde....

4.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    dibi çok önemli değil bu saatten sonra ortak neden dersen dip buralar desen bu hisse yukarı alıp başını gidecek hareketler sergilemiyor....yukarı çıkarkende zaman kaybı çok yüksek..düzgün bilanço açıklaması lazım....
    Bilanço tahminin nedir ortak iyi bir kar gelirmi dersin

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    2009-2010 al sat dönemimi saymasam 2010 yılından beri hiç hareket etmedim sonuç ortada....uzun vade düşünülecek hisse değil ...uzun vade düşünmen için sürekli karını artıran bir şirket olması lazım sürekli temettü veren bir hisse olması lazım ...bunlar bu şirkette yok...çok büyük bir yanlış yaparsın....aynı fiyatta olan aselsn 15 kat arttı bu adi 1 kat bile artmadı boşa geçen 8 yıl var ....çok ciddide para bağlamıştım...ben şuan elimde kalan 20.000 lotu nasıl 3,90 lardan satamadım diye üzülüyorum 3,80 lerede razıydım dün geç karar verdim sonuçta elimde kaldı.....
    Şimdi, tezini çürütecek bir kaç detaya değineceğim. 2015 ilk yarısına kadar her şey iyi gidiyordu.. Hatta o dönemde de karını ikiye katlamış ilk çeyrek verileri de gelmişti... 3 yıl üst üste temettü vs... Buraya kadar yolunda, tam senin beklentine göre uzun vadeli yatırım yapılacak şirket..! Şirket tam top noktada... Şimdi bugün, o dönemin gubrf benzer durumda bir çok şirket var.. Bunların bir kaç sene sonra gubrf nin durumunda olmayacağının garantisi var mı..? Petkm in bile ilk çeyrek karı %64 azaldı mesela...

Lafın özü, borsada para kazanmak istiyorsanız geleceği görmelisiniz eğer her şey net olsun ben alayım derseniz o zaman aldığınızda zaten mal sahibi oluyorsunuz..! Genelde şirketler en parlak dönemlerinde pazarlanmaya başlanır...
    Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.

6.  Alıntı Originally Posted by ekrem55 Yazıyı Oku
    Bilanço tahminin nedir ortak iyi bir kar gelirmi dersin

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    50-60 milyon açıklaması lazım ilk çeyrek....benim tahminim iyi bilanço açıklayacak ama 2.çeyrek sürekli düşen üre fiyatları oldu....neticede 1.çeyrek iyi olsa 2.çeyrek kötü gelmesi muhtemel.....ytd

7. Ortak bundan sonra ürünler zamlı satılacak 2.öeyreğe belki bir etkisi olur ayrıca 50 /60 milyon kar ilk öeyreğe göre bence az

8.  Alıntı Originally Posted by oscar77 Yazıyı Oku
    Şimdi, tezini çürütecek bir kaç detaya değineceğim. 2015 ilk yarısına kadar her şey iyi gidiyordu.. Hatta o dönemde de karını ikiye katlamış ilk çeyrek verileri de gelmişti... 3 yıl üst üste temettü vs... Buraya kadar yolunda, tam senin beklentine göre uzun vadeli yatırım yapılacak şirket..! Şirket tam top noktada... Şimdi bugün, o dönemin gubrf benzer durumda bir çok şirket var.. Bunların bir kaç sene sonra gubrf nin durumunda olmayacağının garantisi var mı..? Petkm in bile ilk çeyrek karı %64 azaldı mesela...

Lafın özü, borsada para kazanmak istiyorsanız geleceği görmelisiniz eğer her şey net olsun ben alayım derseniz o zaman aldığınızda zaten mal sahibi oluyorsunuz..! Genelde şirketler en parlak dönemlerinde pazarlanmaya başlanır...
    ben hisse dipte değil veya alınamaz demiyorum ki...bu yönetim ile yola çıkmak için çok iyi düşünmek lazım....

Sayfa 355/928 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405455855 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •