Sayfa 355/718 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405455 ... SonSon
Arama sonucu : 5743 madde; 2,833 - 2,840 arası.

Konu: IHYAY - İhlas Yayın Holding

1. Aynı nitelikteki grup şirketlerini parçalara ayırarak çok sayıda şirketi borsaya sokmuşlar! Bu şirketlerin borsadaki uzun tarihleri de ortada; tarihleri boyunca hep zarar ziyan, ne bir şirket büyümedi olmuş ne önemli bir kar yapmış veya kar dağıtmışlar. Hep altan topla yüksekten boşalt işleri olmuş hep veya bazen finas işleri ile şirket içi boşalmış. Veya yüksek oranda bedellilerle tekrar nominal alttan hisse edinmeler falan filan aksiyonları....

Bu aynı nitelikteki şirketleri birleştirerek çoklu koldan sırasıyla dönüşümlü hisse doldur boşalt işlerine son verilmeli. Daha doğru bir borsa işleyişi için en baştan İhlas grubu bütün şirketleri birleştitip borsada tek (veya medya grubuna ayrı bir çatı altında tutukarak iki) şirket haline getirilmeli.

2. AÇILIŞ...

...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

3. hacim yüksek bakalım sonu neye varacak...

...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

4. günaydın ilim abi meksa mı satıyor..

5.  Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    günaydın ilim abi meksa mı satıyor..
    öyle gibi üstad günaydın...

6.  Alıntı Originally Posted by illim Yazıyı Oku
    öyle gibi üstad günaydın...
    rezillik 1.17 emiri sildim aptal gibi açılışda gitmişti viop yüksek açınça emiri iptal etmişdim hata ettik.. bakalım..

7. holdingi çok satıttılar bu ne ya...

8. o..çoçugu mmeksa aldığını kusmuş biliyorum ben bu pi...lerii.

Sayfa 355/718 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405455 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •