Sayfa 355/650 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405455 ... SonSon
Arama sonucu : 5196 madde; 2,833 - 2,840 arası.

Konu: KENT - Kent Gıda

1.  Alıntı Originally Posted by basari69 Yazıyı Oku
    düsunce bu yönde ve beklenti devam ediyor.serbest maj bolunme onemli elbet tahta dengelenecektir.bem simdiye kadar devamli islem yapmayan hic ruchan tahtasi gormedim burdada aynisi olacaktir bence.INCE NOKTADA BURASI KENTTE YTD.
    bilgilendirme için teşekkürler.. esas hikaye rüçhanlarda.. ;)

yığmaya devam ededurmaz inşallah kaptı kaçtı ortaklar..

2. şunu da belirtmeden geçemeyeceğim.. Asla Petrokent'le kıyas yapmıyorum ancak, yatırımcısı alacaksa da, satacaksa da TAVAN yazınca bakın orası tavan değerinde dengelenme yolunda gidiyor, tebrikler..
    satılmadığını göre göre rekor bedellinin eli kulağındayken yığmak nedir en dibe dostlar, insan psikolojisi işte..

3. SPK Bedelli başvurumuz 20.05.2020 idi.. arada ufak tefek karar güncellemesi vs oldu ama Onay yakındır inşallah

4. İlk defa bir bayram öncesi bu kadar yüksek oranda prim yaptı o da şeker bayramı değil kurban bayramı öncesine denk geldi hemi de pandemili bayram )

Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Rsi çok yüksekti rtalb da oldu dua edin GAP bırakarak düşsün ve hacimsiz tabiki

Borsada fiyat yoktur , trend vardır.Trend varsa fiyat önemsizdir.
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

6. Şirketin değeri 9 milyar dolar olmuş.
    2019 kârı 10 milyon $
    Harbiden 90 yıl sürüyor amortisi 🙂 uuuvv 🙃
    Gerçek olan trend. Böyle bir trend ancak ky yapabilir. Ky gücü !
    Öğren artık bunları deli gönül...

7. Spk bülteni yayınladımı, onay gelimi acaba

Yatırım tavsiyesi değildir.

Venus Z20 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Tüm BIST kent gıdayı hedef almış...valla helal olsun ne diyeyim...bu hisseyi taşıyanlar hesap kitap yapmıştır...hepinize teşekkür ediyorum bizi düşünen (!) arkadaşlar....

Sayfa 355/650 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405455 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •