Sayfa 355/976 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405455855 ... SonSon
Arama sonucu : 7805 madde; 2,833 - 2,840 arası.

Konu: HDFGS-Hedef Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Burada mesele insanlar bilgi ve dusuncelerını ozgurce yazabilmelıdır. Bu ongoruler tutabilir tutmayabılır. Kimse kimseyi suclu gormemeli..yanılabılır insan, gayet normal.
    Ben sayın baldayı nın para ıcın yalan yazmayacagını adım eyup gıbı biliyorum.
    Ama ongoruler tutmayabılır.sozun ozu:..
    Herkeste akıl var, uyanık olcak...

2. Borsada kazanmak için sabır ne kadar onemli ise kanaatkar olmak da o kadar onemlidır... İmza... Corbacı eyup😀

3.  Alıntı Originally Posted by eyupsabri77 Yazıyı Oku
    Borsada kazanmak için sabır ne kadar onemli ise kanaatkar olmak da o kadar onemlidır... İmza... Corbacı eyup[emoji3]
    Işkembe, kellepacami yoksa. Mercimek çorbası tarzı mi? Yeriniz nerde

4.  Alıntı Originally Posted by bdayım Yazıyı Oku
    günahımı alma derim kaldıramassın sonra
    Dayı o kadar çok mu ya?

5. Sayın bdayım...Dün koyduğum grafiğe (350.sayfadaki https://i.hizliresim.com/QLbW2j.png ) çamur atmış, "bedelli yemiş bu kağıt buna rağmem 1 defa 102 den 136 yı görmüş % 33 kar" demişsiniz. Çok yazık..

Sayın Arkadaşlar, ben tüm uyarılarımı bedelliden sonra, Aralık sonunda yazdım. Şirket cillop gibi her türlü güzelliğe hazır iken yazdım. Katar'lılardaki olumsuzluğu da yazdım, atlamayın bu kağıda diye yazdım. Sadece grafiğe ve forumdaki 29 Aralık sonrası yazılarıma baksanız, 1.35'ten sonra 1.14-1.20 iken uyarılar yaptığımı görürsünüz.

Sayın gürcan74... Ben KY'ye "çekilin burdan biz bize kalalım" diyorum cümlemi nasıl bu kadar ciddiye alabildiniz? Edebiyatta "teşbihte hata olmaz" diye bir laf vardır. Tekrar ediyorum; ben hep yeni girenlere dikkatli olun, tamamıyla gömülmeyin, kandırılmayın dedim. Zaten koyduğum grafik 5 aydır beni haklı çıkardı. Eskilere lafım yok dedim. 2017'de alana nasıl "sat çık" diyim, insaf ya!!!

Sayın Hans... "gelen eleştirileri daha saygılı bir şekilde cevaplamak lazım" demişsiniz. Sayın bdayım'ın 13 Nisan günü bana yaptığı hakaretler sonrası -ki sürekli saldırdığının siz de farkındasınızdır- ikimizin 5'er gün ceza aldığını biliyor musunuz? Sizli bizli yazan birisiyimdir, ama burada hakaret edene cevabı veririm. "İpliğin pazar çıkması" da güzel bir deyimdir, severim arada kullanırım.

Ve Sayın Hans; hala çok iyi niyetlisiniz, elinde Matriks'in tüm imkanları olan adamın, IDEAS'daki 2 milyonu bilmediğini mi sanıyorsunuz? O her şeyi biliyor, ama burada -bu çiftlikte- sadece Matriks'ten maç anlatıyor.
    Kısacası Sayın Hans, Bdayım, burayı, çok akıllıca, kendi manipülasyonu için kullanıyor (Kayıtlara daha önce de geçirmiştim, bir kez daha yazmış oldum)

Ben hep burada olacağım. Kimsenin çiftliği olmasına izin vermeyeceğim, naçizane...

Son olarak; başkalarının ağzından benle ilgili duyduklarınıza inanmayın. 29 Aralık 2018, https://www.hisse.net/topluluk/showt...=31136&page=30 ilk yazdığım sayfadır.Okuyun, grafiklere de bakın, her dediğimi bir bir karşılaştırın. Ben diyorum ki; bu şirket iyidir, ucuzdur, ama Türkiye şartlarından bağımsız uçacak değildir, girerken bundan daha ucuz, sizi daha mutlu edecek şirketler olabileceğini bilin. Buradaki fırsat, patronun hareketlerini öngörebilmekten geçer, şirketin mükemelliğinden değil. Ve patron mutlaka bir hareket yapar.... Ne zaman mı? İşte ya onu bil, ya burada manipülatörlerin oyuncağı ol ya da ben de oyunun piyonu değil faktörü olacağım diyip kafayı gözü yarıp oyuna dal...Ama sonunda ağlama ve burada ağıt yakma... (SAYFA 355, 03.05.2019 kapanış: 1.16 )

6.  Alıntı Originally Posted by bdayım Yazıyı Oku
    bedelli darbesi yemesine rağmen

çalkantılı bir dönem olmasına rağmen

üstelikte yabancıda 3 milyona yakın mal vardı

2.5 milyona yakınını sattı ve buna rağmen

senin kurkutmalarına rağmen

kuruşları görmediği için çok üzgünsün biliyorum

felaket tellalı seni

yorumlar ortada karar sizlerin

hans Guest
     Alıntı Originally Posted by bdayım Yazıyı Oku
    iyide ben 1 sene bile olmadı hedef alalı 4 sene diye yazmıştın

demekki beradan tanıyor oradaki isabetli yorumlarımdan etkilenmiş olmalı

burası hedef patron kağıdı ne olacağını anca patron bilir
    Kağıdı alalı 1 sene bile olmadı diyorsun.. dolayısıyla maliyetinin 1,30 larda olması gerekir.. bedelliden de topladğını varsayarsak 1 liradan aşağıya maliyetinin olması mümkün değil.. toplam lotunun 650.000 civarında olduğunu belirtmiştin.. kusura bakma dayı ama hiç bir tahta sahibi hele haremağası gibi bir adam bu kadar malla trade yapmana izin vermez.. maliyetinin 1 lerin altında olduğunu da belirtmiştin.. bu kadar malla maliyetini 1 lerin altına çekebilecek kadar trade yapabiliyorsan eli öpülecek adamsın dayı.. namığı alt eden ve kazıklayabilen adamın eli öpülmeli hem de hedef tahtasında.. helal olsun

8. https://i.hizliresim.com/ZXG3Zg.png

ideas ın takasını ve şirket kartı

ideas fıılı dolaşımda 913 bin lot var takasta da 1.729.875 lot

halka açıklık oranı % 17.77

burada kasten yanlış yönlendiren kim varsa bende hahil Allahından bulsun

Sayfa 355/976 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405455855 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz