Sayfa 355/1002 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405455855 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 2,833 - 2,840 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-3

1.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Fuatim sen yokken bu odabasi seninle aramizi bozmaya calisti
    Sen benim investte kim oldugumu odabasina soylemissin.
    Bir de soyledigimi soyleme felan demissin
    Zorla aldim lafi odabasinin agzindan
    Sonra omzuma kapandi herseyi bir bir anlatti fuatim
    Ama ben inanmadim
    Üstad o konuda büyük bir hata oldu.
    Bunu size mesaj ile açıklayacağım.
    Çok mahcubum. Sandığınız gibi değil 😞
    Bu yüzden 2 gün boyunca utancımdan giremedim geçer sandım geçmedi 😭😭

2.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Fuatim sen yokken bu odabasi seninle aramizi bozmaya calisti
    Sen benim investte kim oldugumu odabasina soylemissin.
    Bir de soyledigimi soyleme felan demissin
    Zorla aldim lafi odabasinin agzindan
    Sonra omzuma kapandi herseyi bir bir anlatti fuatim
    Ama ben inanmadim

Oynak beyim nifak tohumlar ekme. Bizim obadakilerden kim olsa seni şıp diye tanır orada.
    Gel test edelim?

İnek obası beni dinleyin!
    Investing'te LUKSK - KONYA - DAGHL - ARMDA (oynak beyimin kağıtları. Burada her gün 10 kere yazar zaten herkes bilir) başlıklarındaki yorumlara bakın ve oynak beyimi bulmaya çalışın bakalım tanıyacak mısınız

Bak şıp diye tanıyacaklar seni görürsün Kimseye isim falan vermedim bak dikkat edersen.

3. ben anlamam gerçeği tüm çıplaklığı ile anlatacağım yoksa yasayamam.
    webster üstad ac pm'ini yazacagim.
    yoksa bu is boyle olmayacak

4.  Alıntı Originally Posted by Foçabeyi Yazıyı Oku

Oynak beyim nifak tohumlar ekme. Bizim obadakilerden kim olsa seni şıp diye tanır orada.
    Gel test edelim?

Investing'te LUKSK - KONYA - DAGHL - ARMDA (oynak beyimin kağıtları. Burada her gün 10 kere yazar zaten herkes bilir) başlıklarındaki yorumlara bakın ve oynak beyimi bulmaya çalışın bakalım tanıyacak mısınız

Bak şıp diye tanıyacaklar seni görürsün Kimseye isim falan vermedim bak dikkat edersen.
    focabeyi ortagim sen de yangina korukle gidiyorsun.
    sende hic ince dusunce yok, adami kizdiracaksin

Alıntı Originally Posted by Foçabeyi Yazıyı Oku

Gel test edelim?

Foça beyi, bu bilgilerin eşliğinde daha ince kılcal damarlara da gidebilirsin. bu kadarla mı bıraktın konuyu.

6. Webster üstad, PM'ini açarsan olayı tüm gerçekliği ile anlatacağım.
    Sonra da bu konuyu kapatalım valla ben huzursuz oluyorum ya

bir Webster kolay yetişmiyor, adamın huzurunu kaçırmayın, bu adam "tanıdık görecek beni boyumdan tanıyacak" diye, kaplıcaya gitti de bir hafta evden çıkmadı.

aydın'ı ile arası neden bozuldu sanıyorsunuz? aydını onu aramaya kalkıp geldiği için.

işte böyle üstadlar... ince memed'i okuyanlar bilir, ne demiş yaşar kemal üstad;

"İnsanlarla oynamamalı. Bir yerleri var, bir ince yerleri, işte oraya değmemeli"

işte webster üstadın da ince yeri bu gizliliğe verdiği önem. müdüre hn vs. hikaye yani.

7.  Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    Foça beyi, bu bilgilerin eşliğinde daha ince kılcal damarlara da gidebilirsin. bu kadarla mı bıraktın konuyu.
    Yok yav daha ne kılcal damarı. Ben özellikle aramıyorum ki onu
    Telegram'a gelmediği zaman bana kendi gel investingte yazalım demişti ben de merak ettim orada nicki ne diye.
    Dediğim gibi o başlıkların yorum kısımlarına bakın şıp diye görürsünüz oynak beyimi Nick vermem. Vermeme de gerek yok zaten.

Alıntı Originally Posted by Fuat Soylu Yazıyı Oku
    Webster üstad, PM'ini açarsan olayı tüm gerçekliği ile anlatacağım.
    Sonra da bu konuyu kapatalım valla ben huzursuz oluyorum ya

bir Webster kolay yetişmiyor, adamın huzurunu kaçırmayın, bu adam "tanıdık görecek beni boyumdan tanıyacak" diye, kaplıcaya gitti de bir hafta evden çıkmadı.

aydın'ı ile arası neden bozuldu sanıyorsunuz? aydını onu aramaya kalkıp geldiği için.

işte böyle üstadlar... ince memed'i okuyanlar bilir, ne demiş yaşar kemal üstad;

"İnsanlarla oynamamalı. Bir yerleri var, bir ince yerleri, işte oraya değmemeli"

işte webster üstadın da ince yeri bu gizliliğe verdiği önem. müdüre hn vs. hikaye yani.
    """"işte webster üstadın da ince yeri bu gizliliğe verdiği önem. müdüre hn vs. hikaye yani.""" Sağol be üstad. eksikleri iyi tamamlamışsın. sizin gibi 3 kişi daha olsa. böyle yazsa. gizliği falan kalmaz

Sayfa 355/1002 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405455855 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •