Azıcık kafayı kaldırsa 16.80 yapsa Parabolic SAR'ı altına alacak. O zaman ok gibi fırlar. Yemedi tabi. 16.50'den geri bastı![]()
Azıcık kafayı kaldırsa 16.80 yapsa Parabolic SAR'ı altına alacak. O zaman ok gibi fırlar. Yemedi tabi. 16.50'den geri bastı![]()
Yatırım tavsiyesi değildir.
O halde klasik yazımı buraya yapıştırıyorum;
Teknik olarak şartlar olgunlaştı aranıza katıldım arkadaşlar. Ben geldiysem teknik olarak neler olacağını eski mesajlarımı okuyabilen arkadaşlarımız bilir.
![]()
2019'un ilk aylarında Şirkete gözaltı pazarından çıkış başvurusunu neden yapmıyorsunuz diye sorulduğunda;
Şirket şu cevabı veriyordu :
1- "Bağımsız denetçi görüş bildirmekten kaçınıyor"
2-"Vakıfbank'a borç var"
1- Eeee şimdi bağımsız denetçi görüşü "OLUMLU" oldu.
2- Vakıfbank borcu kapandı, üstüne Vakıfbank gruba 5.000.000 borçlandı.
Grubun "Vakıflar Bankası T.A.O. İzmir Şubesi"ne olan borcuna istinaden; "İhalenin Feshi" davasındaki karar düzeltme talebinin Yargıtay tarafından reddedilmesi akabinde, Alacaklı banka ile Grup Şirketleri arasındaki görüşmelere istinaden 03.12.2019 tarihinde "Borç Tasfiye Protokolü" imzalanmıştır. Protokol hükümlerine göre 31.12.2019 tarihine kadar 19.803.632,54.-TL ödenmesi halinde Grup Şirketlerinin Bankaya olan icra takibine konu borçlarının tasfiye edileceği ve Grup Şirketlerinin ibra edilmiş olacağı düzenlenmiştir.
Söz konusu protokolün şartları ve hükümlerinin tamamı 9 Ocak 2020 tarihi itibariyle gerçekleştirilmiş ve alacaklı bankaya yapılması gereken ödemeler çoğunluğu taşınmaz devri olmak üzere 09.01.2020 tarihi itibariyle tamamlanmıştır. Grup Şirketlerinin bankaya olan icra takibine konu borçları tasfiye edilmiş ve Grup Şirketleri ibra edilmiştir. Bu işlemler tamamlandıktan sonra Grup Vakıfbank'tan 5.000.000.-TL alacaklı duruma geçmiştir. Vakıfbank mülkiyetinde bulunan fabrika ve yönetim merkezi binalarının geri alınması için Vakıfbank ile görüşmeler devam etmektedir.
Gözaltı Pazarı'ndan çıkış şartları yerine getirilmiş oldu.
Teknik olarak çok olumlu görünüm, yoksa Gözaltı Pazarından çıkış başvurusu ile mi taçlanacak, bunu mu fiyatlıyor 2-3 gün içinde görmüş olacağız.
Bilen arkadaş var mıdır ?
Gözaltından çıkış için başka engel kaldı mı ?
Benim gözden kaçırdığım başka bir husus olabilir...![]()
Merhabalar hocam. Ticari sır kapsamında var olabilecek engeller dışında herhangi bir engel göremiyorum ben de. Umarım kısa zamanda haberlerini duyarız bu beklentilerin de. Foruma yazmayı pek tercih etmiyor yatırımcılarımız çoktandır. Bilinen konuşulan şeyler dışında yeni bir gelişme olmadığı için önceki şeyleri tekrar etmenin de gereği yok zaten. Konuşulan olası gelişmeleri bekliyoruz hep birlikte.
Çok sevgiler, saygılar herkese.
Yatırım tavsiyesi içermez. Kişisel görüş belirtir.
Teşekkürler yorumunuz için.
Bist kotasyon yönergesine göre üst pazara çıkabilmek için SON 2 YILIN denetçi raporu OLUMLU gelmeli.. Diğer tüm şartları sağlıyoruz öz sermaye, bilanço, yeterlilik vs..
Özetle 2020 yılının raporu da olumlu geldikten sonra başvuru yapmak gerekiyor.. Sonrasında bu lanet pazardan kesin olarak çıkıyoruz aksi bir şey yaşanmazsa.. Ama onun fiyatlanmasının 2021 mart ayına kalacağını sanmıyorum.. Öncesinde yapılacak-açıklanacak bin tane pozitif olay var çünkü, ahlaksız patron genel kurulları zahmet edip yaparsa şayet..
Yer İmleri