Sayfa 355/678 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405455 ... SonSon
Arama sonucu : 5419 madde; 2,833 - 2,840 arası.

Konu: ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1. 2-3 hafta önce Kuş alemi ne hikmetse Hüstad doluydu. Hisseler projeler havada uçuşuyordu. Bugünlerde ara ki bulasın.

Umarım bu kişilerin peşinde olanlar burayı okuyordur. Çünkü müzik bir gün gerçekten sona erdiğinde ......................

Noktalı kısmı zaten anlamadıysanız borsa işini komple bırakın. Çünkü o noktalı kısımda anlatmak istediğim eğer başınıza gelirse ne o başınıza geleni ne de beni bir ömür boyu unutmazsınız. Biraz başka şeylere odaklanın. Herkese iyi akşamlar.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2.  Alıntı Originally Posted by 1.Yavuzhan Yazıyı Oku
    Al birini vur ötekine koç zaten belli parçacıydı admaalr ezelden. Dışardan al burada ekle sat. Muhafazakar yapmaz dedikçe Baykar ve benzerleri şaşırtıcı şekilde Koç'un izinden gitti. Hamallığı devlete millete yaptır parayı sen götür. Ne farkı var koçtan. Sana cevap verilemz aslında ama maksat milleti bilinçlendirmek. Bende muhfazakar biriyim ama açıkçası bizim muhfazakar kesim biraz saftır iyi niyetlidir biraz vatan millet edebiyatına tav olur. Bak fetöde böyleydi devleti çalıştırır kendi şirketlerine yağdırırdı. Dindar kesim gavur diye etiyr yanaşmaz Ülker ürünü alırdı şimdi Ülker'in geldiği nokta belli. Solcusununda farkı yok onada vatan millet devrim de oda hazır kıta tokatlanmaya geçiyor.
    Gözünü aç gözünü Baykar sana maaş veriyorsa kendisini savunman için anlarım hatta hakkını alıyor adamları savunuyor derim.
    Koç dediğinizde sevmem ama borsada en azından tokatlamıyır milleti. Otokar on kat gitmiş ASELSAN ıkına sıkına üç gitmiş hemen geri gelmiş şu ortamda. Otokardada yatırımım var bi kere yazmadım topiğine. ASELSAN dururken milli devlet şirketi imiş gibi özel Baykar her şeyi yapıyor maşallah barekallah. Bak bu sözlerimi hatırla fetö gurubu pastanın tmaamına çökmek istediği için yenildi bu ülkede. Bütün paraları kendine akıtmaya çalışmaya başladığı gün bitmeye başladı. Selçuk bayraktar üreten bir adam ama ya kendisi ya çevresi belliki pastanın tamamı bizim olsun havasına girmişler. Kendilerini bitiriyorlar benim ne çekememezlipim özel düşmanlığım olacak. Tek kızgınlığım yatırım yaptığım şirketin finansal durumuna sebep olmaları dolaylı yoldan cüzdanıma el atmaları. Bak iktidar değişsin yada değişimi kesinleşince anketlerde felan Baykar borsaya kote olur yaz buraya. Hatırlar belki haklıymış bu adam der özür felan dilersin
    Keske baykar gibi bir şirkette çalışıyor olsam ama benim mesleğim ters maaş falan ne alaka sana acaba baykari kötüleyesin diye abd den fonlaniyor olama ihtimalin varmidir acaba bana maas aliyorsun dediğine göre sende bu kötülemene karşı bir.fonlanma söz konusu olabilirmi acaba neyse ben artik cevap vermeyeceğim gerek yok herkesin hakkinda hayirlisi benim zararim oldukca yüklü durumda ona odaklanalim nerden dinecek bu borsa....Allah'a emanet.

SM-N970F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

https://spk.gov.tr/data/63bdaa578f95...Spk_duyuru.pdf

Spk iş işten geçtikten sonra yalandan yazı yayınlamış

Çok komikler

Hiç bir şeyin hesabını sormadığınızı bilmeyen mi kaldı…

Ben inanmıyorum artık size…

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Asla yatırım tavsiyesi değildir

Kimsenin hukuki hakkını aramadığı, arasada sosyal medya adaletinin var olduğu ülkede spk neden biz yatırımcıları korusun . Bak burada yazdım bir kaç arkadaş sosyal medyada twitterda aselsan, Haluk bey, İsmail bey, savunma sanayi, baykar, İsmail Demir, hesaplarından yapılan paylaşımların altında haklarını aramaya başladılar. Emin olun atılan her twite yatırımcı için e yaptınız, neden ihracat yok, temettü neden kuruşla, baylar ihracatta rekor kırarken biz neden sürünüyoruz diye yazmalar artsın ASELSAN bedelsiz yapar geri alım yapar kısaca yatırımcı için birşeyler yapar. Ama millet ya korkar ya erinir ağzını açmaz. Dolayısıyla spk yönetimler herkes hamuduyla götürür bu ülkede benim gibi bir kaç kişi uğraşır onuda linç eder herkes)

5. https://www.youtube.com/watch?v=JmAZxR-VyxU

Baykarı Yedirmem sana Sayın 1. Yavuzhan

Son mesaj son cümle çok güldürdün beni valla gerçekten. Çok merak ediyorum hayatında kaç tane Gk da arıza çıkardın? Kaç tane patrona yüz yüze posta koydun? Kaç kez SPk ya bir şirketle ilgili şikayet dilekçesi verdin?

Bu düzeni düzelteceksin ha burada 2 yazı ile Benim yaşım 49 umarım Genç bir arkadaşsındır. Bir gün bu Lunar ne demiş bu yazıda ne anlatmak istemiş iliklerine kadar hissetmeni canı gönülden dilerim. ve Tekrar ediyorum umarım yaşın gençtir.

İdealist bir arkadaşsın ama işin çok zor bu memlekette. Bir gün anlarsın.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Azizim baykar kendi kendini yemeye başladı fetö gibi. Pastanın tamamına çöküyor, doğanın kanunlarına göre hır çıkar bu durumda )
    Yatırım yaptığım her patrona yeri gelince gereklerini söyledim . Arıza çıkarmak demeyelimde, arızaları tesbit ve terbiye etmek diyelim daha doğru olur.
    Genel kurullardan lüzumlu gördüklerime zaman bulunca gittim. Zaman müsait değilse online katılıyorum son zamanlarda. Yaş genç sayılır ama Türkiye'de SPK ya şikayetle birşey değişmeyeceğini kısa sürede öğrendim. Son on senedir mahkeme out Twitter in, yeni trend bu azizim. Tredn topic olduysan, elinde sağlamsa yardırıyorsun gerisi lafı güzaf.
    Ben çok öngörülü bir insanım inan bana. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum, hükümet İstanbul dada aynı hatayı yaptı kaybetti. Şu anda savunma sana ve sevleg şirketleri üzerinden aynı yanlışı yapıyor. Ben dostça çok kişiyi uyarıyorum ama herkesin gözü pastada birşey görmüyor malesef. Bu yazılar kalsın gün gelir sende beni anlarsın. İdealistlik çok eskilerde kaldı bende ama ruhumda hala yaşatıyorum sizler için )

7. Sayın 1. Yavuzhan benim siyaset hiç umrumda değil seçim sonuçları da ama o kanaldan ben hiçbir şaşkınlık yaşamam için rahat olsun.

Bak ben sana bir anımı anlatayım ; Bir Gk sonrası şirketin önemli ortaklarından biri sen diyor esas sözleşmeyi okumadın sanırım diye bana esas sözleşme hediye etti ;

Ben de dedim ki yalnız siz bu kafayla devam ederseniz o kar paylarını huzur haklarını alabilmeniz için şirketin kar etmesi gerekli biliyorsunuz değil mi dedim. Kasalarında 50 mln dolar a yakın nakit var bu şirketin.

Çok değil tüm uyarılarıma rağmen beni takmadılar şirket 1 seneden sonra kar edemedi.Bu bana esas sözleşme hediye eden arkadaşta hisselerini bir kaç yıl sonra devretmek zorunda kaldı.

Ha yeter mi yetmez.Böyle böyle böyle olacak haberiniz olsun diye SPK ya fax çektim.Bir cevap geldi evlere şenlik. Sonra dediğim gelişmeler bir bir oldu.

Bu ülkede yatırımcıyı koruyabilecek tek şey kendisinden başkası değildir. Gerisini bir gün uygulamalı öğrenmek zorunda kalmazsınız inşallah.

Ha bu Ülkede de bir şeyi tek başına kimseye yedirmezler. Misal Mecnurun adı çıkmış ben mecnurun onların yanında melek kalacağı ne adamlar tanırım adlarını kimseler bilmez. Bilseler de benim gibi tek kelime etmez. Saygılarımla

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ADANA+İSTANBUL
    Gönderi
    2,435
    ASELSAN yabancı oranı 9 Oca 2023 % 25,44. 10 Ocak 2023 % 25,59.
    Fark % 0,15. Hisse kapanış 58,15 TL (Kaynak İş Yatırım).

Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.

Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
    Yasal Uyarı.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

Sayfa 355/678 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405455 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •