Sayfa 355/416 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405 ... SonSon
Arama sonucu : 3321 madde; 2,833 - 2,840 arası.

Konu: KAREL - Karel Elektronik

1.  Alıntı Originally Posted by Marin Yazıyı Oku
    300 bin lot hissesi olan kişinin bot hesabı olmaz.. 2020 yılından bugüne bu hissedeyim bir bedelsiz iki bedelliye katıldım boş konuşmuyorum doholun gerçek yüzü bu
    Sayın Marin
    Hissenin rallisi bildiğiniz gibi 2022 ağustos - aralık ayında ilk bedelli sermaye artışı öncesi olmuştu. bu dönem Dohol satın alma sonrası.
    Ne yazık ki o günlerden günümüze doğal afetler, kötü bilançolar ve tekrarlanan bedelli sermaye artışları hisse fiyatının reel olarak yerinde saymasını sağladı.
    2024 Nisan ayında gündemden günlerce düşmeyen malum olay hissede hiç hesapta olmayan algı ve ortak satışlarını beraberinde getirdi.
    Geçtiğimiz hafta 5 mio toplanan hisse ile fiyatın 2,50 artış yaşadığını görmüştük. Ortak satışı olmasa 16mio lotun piyasan alınması ile iyi bir yükseliş yapabilirdi.
    1 yıl önce alan ile geçen hafta alan arasında fark yok bütün yatırımcılar reel olarak zararda.
    Fiyatlamanın hatalı olduğunu düşünüyorum. 200 günlük ortalama altında maliyetler de göz önüne alındığında bu kadar satış yemesi ve tabana yakın kapatması şaşırtıcı.
    2 bilanço beklenecek. 2. ve 3. çeyrek. Beklenti büyük. Temenni ederim ki 2022 yılına benzer bir yükseliş ile zararınızı telafi edersiniz.

2. Şirketin forum kalemşörleri Ve yancıları algı yapmaya başlamış tekrar demekki bayağı sürüneceğiz 13 15 arası

3.  Alıntı Originally Posted by mico Yazıyı Oku
    Sayın Marin
    Hissenin rallisi bildiğiniz gibi 2022 ağustos - aralık ayında ilk bedelli sermaye artışı öncesi olmuştu. bu dönem Dohol satın alma sonrası.
    Ne yazık ki o günlerden günümüze doğal afetler, kötü bilançolar ve tekrarlanan bedelli sermaye artışları hisse fiyatının reel olarak yerinde saymasını sağladı.
    2024 Nisan ayında gündemden günlerce düşmeyen malum olay hissede hiç hesapta olmayan algı ve ortak satışlarını beraberinde getirdi.
    Geçtiğimiz hafta 5 mio toplanan hisse ile fiyatın 2,50 artış yaşadığını görmüştük. Ortak satışı olmasa 16mio lotun piyasan alınması ile iyi bir yükseliş yapabilirdi.
    1 yıl önce alan ile geçen hafta alan arasında fark yok bütün yatırımcılar reel olarak zararda.
    Fiyatlamanın hatalı olduğunu düşünüyorum. 200 günlük ortalama altında maliyetler de göz önüne alındığında bu kadar satış yemesi ve tabana yakın kapatması şaşırtıcı.
    2 bilanço beklenecek. 2. ve 3. çeyrek. Beklenti büyük. Temenni ederim ki 2022 yılına benzer bir yükseliş ile zararınızı telafi edersiniz.
    Fabrikada yangin oluyor şirketin Sikortası olduğunu kapta baylaşıyorlar şirket 8 aydır sikortadan alınan veya alınamayan bedeli paylaşmıyor adamlar ortaklarına bilgi vermiyor böyle piclik olmaz

4.  Alıntı Originally Posted by erhankod Yazıyı Oku
    Şirketin forum kalemşörleri Ve yancıları algı yapmaya başlamış tekrar demekki bayağı sürüneceğiz 13 15 arası
    ortak bu hissede görünen ky pek yok....etrafımda bir sürü hisse alan var ama karel adı hiç geçmiyor...burada sorun bilançoda kar görememek başta....tahtacınında yeterince malı olduğunu düşünmüyorum baskı sebebi bu bence....takasları sürekli paylaşabilecek ortak olsa durum daha netleşir...

5.  Alıntı Originally Posted by tata068 Yazıyı Oku
    SAIC'in MG markasının Türkiye distribütörü Doğan Trend Otomotiv, Haziran ayında yaptığı açıklamada, Türkiye'de yanmalı ve hibrid otomobiller üretecek bir fabrika için SAIC ile bir mutabakat zaptı imzalamaya yakın olduğunu söyledi.
    Karel bu işin neresinde olacak yada olacak mı Karelin teknolojisi mulyimedya ve bagaj kapağı çipi üzerine Mg karel ile otomotiv üretme işine girecek mi. Zira kendisi çinin en büyük elektrikli otomotiv üreticisi

6.  Alıntı Originally Posted by erhankod Yazıyı Oku
    Karel bu işin neresinde olacak yada olacak mı Karelin teknolojisi mulyimedya ve bagaj kapağı çipi üzerine Mg karel ile otomotiv üretme işine girecek mi. Zira kendisi çinin en büyük elektrikli otomotiv üreticisi
    ortak karel buradan pay alamayacaksa bırakalım bu işi....adamlar artık otomotiv sektörüne ağırlık veriyor yeni karel bu bende bu yüzden bu baskıya katlanıyorum....bu sektörün önü derya deniz...

7.  Alıntı Originally Posted by XTrader+ Yazıyı Oku
    ortak karel buradan pay alamayacaksa bırakalım bu işi....adamlar artık otomotiv sektörüne ağırlık veriyor yeni karel bu bende bu yüzden bu baskıya katlanıyorum....bu sektörün önü derya deniz...
    Nasıl pay alacak ortak otomotiv sektörü karelin bilançolarında %4 kareli ayakta tutan telekominikasyon

8.  Alıntı Originally Posted by erhankod Yazıyı Oku
    Nasıl pay alacak ortak otomotiv sektörü karelin bilançolarında %4 kareli ayakta tutan telekominikasyon
    2024 ilk çeyrek bilançosunda toplam hasılatın %28'i otomotiv sektörü satışları

Sayfa 355/416 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •