Sayfa 356/775 İlkİlk ... 256306346354355356357358366406456 ... SonSon
Arama sonucu : 6199 madde; 2,841 - 2,848 arası.

Konu: SAFKR-Safkar Ege Soğutmacılık Klima Soğuk Hava Tes İhr İth San ve Tic. A.Ş.

1. abdi mertürk 50 bin adet aldı 2.16 dan

2.  Alıntı Originally Posted by Rowing Yazıyı Oku
    abdi mertürk 50 bin adet aldı 2.16 dan
    Akşam yemeği parası..nolur ki...

3. ne olur ne olmaz belli mi olur

4. temettüler ne zaman yatacak,bilgisi olan paylaşabilirmi?

5. benim üzüldüğüm noktalardan biride şu etrafımda 15 20 bin lotu olanlar aşagıdan alıp yukarıdan sattık diye arıyorlar ya buna izin veren kendini spek zannedenlere ve patrona gelsin.taşıyanların suçu ne.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by fener1907 Yazıyı Oku
    benim üzüldüğüm noktalardan biride şu etrafımda 15 20 bin lotu olanlar aşagıdan alıp yukarıdan sattık diye arıyorlar ya buna izin veren kendini spek zannedenlere ve patrona gelsin.taşıyanların suçu ne.
    Bedelsiz de versin bakalım hisseder küçük yatırımcı kalacak mı patron ve spek kiminle çelik çomak oynayacak sonra göreceğiz yatırım tavsiyesi değildir...

7.  Alıntı Originally Posted by ali61 Yazıyı Oku
    Bedelsiz de versin bakalım hisseder küçük yatırımcı kalacak mı patron ve spek kiminle çelik çomak oynayacak sonra göreceğiz yatırım tavsiyesi değildir...
    birgun olsun yuzumuz gulmedi.ilk firsatta k.y kacacak basta ben . birileride bokuyla oynar artik.demin isbanki aradim temettu ne zaman yatacak diye. ogleye dogru hesaba gecer dediler.asil bir temettuymus arkadas olan paramin bir kismini kesip al sana kar payi demis gibi oldu.simdi toplam para miktarim daha az .

8.  Alıntı Originally Posted by kemal41 Yazıyı Oku
    birgun olsun yuzumuz gulmedi.ilk firsatta k.y kacacak basta ben . birileride bokuyla oynar artik.demin isbanki aradim temettu ne zaman yatacak diye. ogleye dogru hesaba gecer dediler.asil bir temettuymus arkadas olan paramin bir kismini kesip al sana kar payi demis gibi oldu.simdi toplam para miktarim daha az .
    Patron ve spek bugün alamazsa ne zaman alıp hisseyi toplayıp düzene sokacak acaba şu bedelaizi de yatırsın bu hissenin daha yüzüne bakarsam dediğim gibi aralarında çelik çomak oynasınlar kim kime dişini geçirirse artık yatırım tavsiyesi değildir...

Sayfa 356/775 İlkİlk ... 256306346354355356357358366406456 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •