Sayfa 356/852 İlkİlk ... 256306346354355356357358366406456 ... SonSon
Arama sonucu : 6815 madde; 2,841 - 2,848 arası.

Konu: KIPA - Tesco Kipa

1. Bugünkü alan satan pastasını rica etsek mümkün müdür

D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Kolaylaştırılmış usulde yuzde 95 pay yeterlidir. Yuzde 100 e gerek yoktur. Spk tebliğinde acik acik yazar bunu

3.  Alıntı Originally Posted by Mosquito_ Yazıyı Oku
    Kolaylaştırılmış usulde yuzde 95 pay yeterlidir. Yuzde 100 e gerek yoktur. Spk tebliğinde acik acik yazar bunu
    Yani hocam ne gibi niyetleri var

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. sn. izmirli, sizin yorumunuz nedir acaba? Yeni üye olmama rağmen, sizin epeydir burada olduğunuzu biliyorum, okuyordum yorumlarınızı. Haberi nasıl değerlendirirsiniz?

E6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by Mosquito_ Yazıyı Oku
    Kolaylaştırılmış usulde birleşme

MADDE 13 – (1) Bir veya birden fazla sermaye şirketinin oy hakkı veren paylarının %95 veya daha fazlasına sahip bir halka açık ortaklık tarafından devralınması suretiyle birleşmede, halka açık ortaklık paylarından devrolunan şirketlerin ortaklarına pay verilmesini gerektirmeyen durumlarda veya halka açık ortaklık paylarından devrolunan şirketlerin ortaklarına pay verilmesi gereken ancak halka açık ortaklık paylarının nakit karşılığının devrolunan şirketlerin ortaklarına seçimlik hak olarak önerilmesi durumlarında, kolaylaştırılmış usulde birleşme uygulanabilir.

(2) Kolaylaştırılmış usulde birleşmede bağımsız denetim raporu, birleşme raporu ve uzman kuruluş görüşü aranmaz. Ayrıca birleşme sözleşmesinin genel kurul onayına sunulması zorunlu değildir.

peki hissesini vermeyenler nasıl birleşme olacak uzman kuruluş raporu olmadan ?

6. Parekende şirketleri arasında her ikiside borsada ise basit usulde birleşme hiç olmadı ve yapılmadı

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by abc Yazıyı Oku
    Parekende şirketleri arasında her ikiside borsada ise basit usulde birleşme hiç olmadı ve yapılmadı

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yapıldı kiler carrfeour

Ben boshev’in çağrısını hayırlıyorum. Kottan çıkacağı haberi geldiği zaman Çağrı fiyatı o günkü fiyatın üstündeydi. Yanı geçmişe dönük ortalamanın üstündeydi. 164.17 TL’den çağrı yapılmıştı. Bu neden düşük fiyattan çağırdı. Acaba boshev yılın en Yüksel’inden mi çağrı yaptı şimdi bakamıyorum. Müsait olduğumda bakarım.

Sayfa 356/852 İlkİlk ... 256306346354355356357358366406456 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •