Sn.keko zaten ilk satıştan başlayan şüphe bu. O ilk sattığı mal nereye kime nasıl gitti bilen yok. Ama mal hala toplu ve birinin elinde o malın kalan 100 bin lotu toplam fark elinde kalanı deltaya geçti. Ytd
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün kapa hisse satışı ile ilgili haber düşmesini bekliyorum.
300.000 daha satsa bidaha KAP'a bildirmek durumunda kalmıyor bildiğim %5'in altına düştüğü için
75.000 lot daha satmış
SÜREKLİ BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMASI
Yapılan Açıklama
Düzeltme mi :
Açıklama
Ad Soyad / Ticaret Ünvanı : Mehmet Engin ÇELEBİ
Hayır
Görev :
Varsa Birlikte Hareket Eden
Diğer Gerçek-Tüzel Kişiler :
22/01/2018 tarihinde SILVR A.Ş. payları ile ilgili olarak 2,28-2,30 fiyat aralığından .75.000,00 adet
alış/satış işlemi tarafımca/ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte SILVR A.Ş. sermayesindeki
paylarım/oy haklarım 22/01/2018 tarihi itibariyle %5,51 sınırına ulaşmıştır/ aşmıştır/altına düşmüştür.
........ A.Ş.’nin sahip olduğu %.... oranındaki paylar/oy hakları da benimle/ortaklığımızla birlikte hareket
etmektedir (Paylar/oy hakları bir sermaye piyasası aracından kaynaklanıyorsa belirtilecektir).
Yönetim kontrolüne sahip olduğum ........ A.Ş.’nin sahip olduğu %.... oranındaki paylar/oy hakları da
benim kontrolüm / ortaklığımızın kontrolü altındadır (Paylar/oy hakları bir sermaye piyasası aracından
kaynaklanıyorsa belirtilecektir). İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir.
22/01/2018 tarihinde SILVR A.Ş. payları ile ilgili olarak 2,28-2,30 fiyat aralığından .75.000,00 adet alış/satış işlemi tarafımca/ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte SILVR A.Ş. sermayesindeki paylarım/oy haklarım 22/01/2018 tarihi itibariyle %5,51 sınırına ulaşmıştır/ aşmıştır/altına düşmüştür.
Yer İmleri