Sayfa 356/969 İlkİlk ... 256306346354355356357358366406456856 ... SonSon
Arama sonucu : 7748 madde; 2,841 - 2,848 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

Bu hissenin fiyatı temettü gelirleri ile fiyatlaniyor 3-4 yıldır hiç şirket satmamis ve ortada temettü de yok.kac yıl daha böyle devam Edip etmeyeceği belli değil bu nedenle fiyatı böyle yerde sürünüyor.yoksa sadece ortopo bile bu şirketi satın alır bence.

Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    2 aday var, biri Numnum ikincisi Sportive. Sportive deki anlaşmazlık nedeniyle önce ortaklık yapısının kesinleşmesi lazım. Tatilbudur bu 2 adaydan sonraki adaydır.
    bence bu iki şirket yeterli örgütlenmeyi hala yapamadı vede bunlarda hala ciddi bir gelecek var.
    Milletin yemeye ekmeği yok ayağına Nike ayakkabı alıyor.marka merakı cep telefonu gibi oldu spor ayakkabı da.ve refah arttıkça lokanta da yemek yeme alışkanlığı da artıyor yani bu sektörde daha yol uzun. Teknoloji şirketleri bugün iyi para ederken yarın beş para etmeye biliyor bu nedenle yeterli büyümeye ulaşan tatil budur para ediyor ken satilir diye düşünüyorum.

Isgsy nın para etmeyen tek şirketi nevotek.oda 2010 yılında 9 milyon dolarlık Bir fiyat üzerinden %3 hissesini sattılar.bu şirket yurtdışı faaliyet yürütüyor.satisi dolar üzerinden olur.o para eder mi bilmem ama 4000 lüks otelin yazılımını yapıyormuş yeni başlamış.her otelden 2000 dolar alsa yine 8-9 milyon dolar eder. ya birde otel başı 10bin dolar alsa 40 milyon dolar eder ki bunun %80 ni kar olur fiyat kazanç oranına göre 300 milyonluk bir şirket eder. tabi bu yorumum sesli düşünme belki bedava 4000 otelle hizmet veriyor da olabilir.olur mu olur

Ben demiştim güzel moral veririm diye.ulkeme güvensem %100 portföy yapacam bu gazla. Ama %30 yeterli. yarın piyasa felan karışır bedava fiyattan bizi batirirlar. 2008 de 200 milyon TL'lik piyasa fiyatı ile Vestel almıştım nereye düşer ki dedim %70 daha düştü.kalan para da lazım oldu ceketi alıp gitmek düştü .

Vestel şimdi 4 milyar piyasa fiyatında.madem bukadar ediyor du 2008 deki 70 milyonluk fiyat neydi.bizim borsada sistem böyle çalışıyor maalesef.gercek değeri Birgün ortaya çıkıyor ama bizi derinlerde bogduktan sonra.bu hissede de öyle olacak ama Ogün içinde biz olmayacağız.

6.  Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    bence bu iki şirket yeterli örgütlenmeyi hala yapamadı vede bunlarda hala ciddi bir gelecek var.
    Milletin yemeye ekmeği yok ayağına Nike ayakkabı alıyor.marka merakı cep telefonu gibi oldu spor ayakkabı da.ve refah arttıkça lokanta da yemek yeme alışkanlığı da artıyor yani bu sektörde daha yol uzun. Teknoloji şirketleri bugün iyi para ederken yarın beş para etmeye biliyor bu nedenle yeterli büyümeye ulaşan tatil budur para ediyor ken satilir diye düşünüyorum.
    Doğru. Küçük bir ayrıntı var. Ülkede bir sermaye açığı var. Kendine yeten birkaç kurum dışında hemen herkes işini borçla yürütüyor. Kimse alıcı olmazsa satılmak için bekleyen şirketler borç yüküne teslim olurlar. Yaşadığımız durum tam da budur.
    Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.

Bu sermaye açığı ülke karışırsa ısgsy de de olur.bu nedenle elinde para eden biryerleri satarak sermaye güçlendirilmeli.dogus gurubuda finansal yapılandırma istemiş git Gide büyük şirketler zora giriyor.isgsy gözünü açmalı eğer açarsa şirket satışı başlar buda hisseye hareket getirir.

Tatilbudur da 1milyon müşteriden bahsediyor.bu şirketler müşteri ye bedava mı hizmet veriyor.calisma usulü ücretlendirme nasıl bilen varmı

Sayfa 356/969 İlkİlk ... 256306346354355356357358366406456856 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •