Originally Posted by
BORA YAŞAR
İktidara laf yok...
15 yılda, elinde her türlü olanak, aldığı aldık, sattığı sattık, son derece olumlu bir dönemde dilediği kadar borçlanan, devletin elindekileri dilediğine dilediği fiyata satan, yol yapmayı lütuf ve hizmet sayan bir iktidarın ülkeyi gatirdiği noktada, bizim elimizdeki üç kuruşu dolara yatırmamızı olayın çözümü (ya da çözümlenmemesi) olarak değerlendiren birinden burada diskur yemek bence hiçbir iklimde doğru değil.
Ama bu konuda da bu yönetimden mağdur yaratmak amaçlanıyorsa, bu başlıkta bunu yiyecek kişi bulunduğunu sanmıyorum.
yahu bora bey bir tutturmuşsunuz mağduriyet mağduriyet ? piyasanın içinde değilsiniz eleğinizi asmışsınız sorumluluk kalmamış inşaat sektörünü eleştiriyorsunuz o inşaat sektörü ayakta tutuyorsa piyasayı istihdam sağlıyosa bunu kutlamak gerek ??
yani anlamıyorum bu nasıl bir bakış ?
okuyorum sizi bakıyorum döviz aldım şu fiyattan diyosunuz ben dehşete düşüyorum sevinç içindesiniz ben kahroluyorum, her yükselen 10 puanlık artış bir atelyenin daha kapanıp 10 ailenin daha aç kalması demek !
bunları yazıp çizmeniz forumun büyüğü olarak hoş olmuyor vebal alıyorsunuz ve yakışmıyor
klavye başında eğlenceye dökmüşsünüz şu eleştirme işini otomatik boyuna bombardıman ? durum bu, şimdi hayatın tam içinde cebelleşen bizlerle siz bilmiyorum nasıl anlaşabileceğiz ?
zor
iyi günler hiç gerek yok yazışmaya
saygılarımla
“Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy
Yer İmleri