Sayfa 356/602 İlkİlk ... 256306346354355356357358366406456 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 2,841 - 2,848 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1. Esma Hanım tebrikler,
    Bilgilerinizi çok sade anlaşılır şekilde herkesle paylaşıyorsunuz.. Teşekkürler,

2. Değerli hocam 1508 kırıldığı zaman tüm hisselerde stop oldum. Cuma kapanışa yakın SERMAYENIN 1/3 Le CEMTS, ALGYO, ARCLK ve PRKAB aldım yükseliş onayı görürsek veya tekrar aşağılara inerse kademeli alımlara devam ederim. Her zaman % 10 nakit bırakıyorum. Ytd

3.  Alıntı Originally Posted by Wolfspeed45 Yazıyı Oku
    Merhaba çelik hocam
    23 aralıktan beri elimde olan Afyona 2 hafta önce aylık grafiğinden baktığımda rsı çok şişmiş gelmişti ama satmaya kıyamadım ya giderse diye. 5.60 larda elim gitmedi. 40 larda 20 lerde en son 5 civarı vermedim. Şuan zarara döndü. Sizin sözünüzü hatırımda hep "kolay götürmeyecekler" o yüzden bekleyip durdum. Fakat iyi derecede karı kaçırıp lot arttırmamış oldum. Desteğimiz tam olarak nereler az da olsa destek atmaya çalışacağım. Ayrıca Menderes için de çok sağolun Allah razı olsun. Sayenizde topluyorum. Günlük işlemlerinden aldığım 50 tl 100 tl 30 tl yi Menderese atıyorum. İlk alımımdan itibaren %10 arttırdım. Kumbara olarak devam inşallah..
    gecenki düşüşdeki gibi boyun cizgisinden döndü kıramadığı 4.65 drencinden güç toplayarak yoluna devam edecek beklentilerim hiç değişmedi afyon çimento bu yıl içersinde hedef fiyatlarına gidecek sabırla devam beklemeye nakit varsa buralardan toplanabilir yılın 3 cü ayına girdik ama başlamadık seanslara sizlerden sadece sabırlı olmanızı bekliyorum ve kredili işlem yapmayın bizim bütün hisselerimiz ederini ve değerini bulacak olağan üstü bir durum olmadıkca sıkıntı görmüyorum nedir olağan üstü
    1 erken seçim
    2 sınırlrımızda savaşa girmek (yunanistan)
    bunların dışında pek sıkıntı görmüyorum olursa sistem devre dışı kalır

4.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    gecenki düşüşdeki gibi boyun cizgisinden döndü kıramadığı 4.65 drencinden güç toplayarak yoluna devam edecek beklentilerim hiç değişmedi afyon çimento bu yıl içersinde hedef fiyatlarına gidecek sabırla devam beklemeye nakit varsa buralardan toplanabilir yılın 3 cü ayına girdik ama başlamadık seanslara sizlerden sadece sabırlı olmanızı bekliyorum ve kredili işlem yapmayın bizim bütün hisselerimiz ederini ve değerini bulacak olağan üstü bir durum olmadıkca sıkıntı görmüyorum nedir olağan üstü
    1 erken seçim
    2 sınırlrımızda savaşa girmek (yunanistan)
    bunların dışında pek sıkıntı görmüyorum olursa sistem devre dışı kalır
    Teşekkürler çelik hocam
    Hz Alinin duasıyla size dua ediyorum. "Allah'ım gönlünüzde olanı hakkınızda hayırlı eylesin, Hakkınızda hayırlı olanlarıda gönlünüze razı eylesin."
    Rabbim sağlık ve esenlikler versin Allah razı olsun.
    Saygılar

5.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Değerli hocam 1508 kırıldığı zaman tüm hisselerde stop oldum. Cuma kapanışa yakın SERMAYENIN 1/3 Le CEMTS, ALGYO, ARCLK ve PRKAB aldım yükseliş onayı görürsek veya tekrar aşağılara inerse kademeli alımlara devam ederim. Her zaman % 10 nakit bırakıyorum. Ytd
    nakit candır gerisi heyecan biz bu sefer heyecanı seçtik esma karlı posizyonlarımı bazılarını kapattım ama zararda olanlar peyder pey maliyet düşüreceğim her zaman kazanç olmuyor arada sopa yemek lazım

6.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    nakit candır gerisi heyecan biz bu sefer heyecanı seçtik esma karlı posizyonlarımı bazılarını kapattım ama zararda olanlar peyder pey maliyet düşüreceğim her zaman kazanç olmuyor arada sopa yemek lazım
    Hocam artık endeksin stop seviyesine uymaya çalışıyorum. Aynı hisseleri lotları çağaltarak yerine koyarız inşaAllah. Aldığım hisseleri nasıl buluyorsunuz? Temel olarak beğendim hisselerdir.

7.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Günaydın dostlar. Madem yatırımcı olmaya çalışıyoruz ve biz KY birikimimiz kolay yoldan olmamışsa borsa bir yatırım aracı olarak görüyorsak bu alanda kendimizi geliştirmek için çaba sarfetmerliyiz. Bir Şirkette orta vade yatırım yaparken ilk önce temeline bakıp likitide sıkıntısı var mı yok mu? Sonra büyüme hikayesi devam edecek mi? Sonra teknik olarak alıma uygun yerdemi yoksa satış seviyesindemi diye bakmamız lazım. Tabiki başka bir sürü bakılması gereken noktalar var. Ve uygun psikoloji gerekiyor. Değerli hocalarım bu konuları işliyorlar zaten.
    Endeksin yönü her zaman bizim için önemlidır. Endeks düşerken kaliteli şirketleri uygun fiyatlarda alma şansı doğdu için bir yandan fırsat olarak da görmek gerekiyor. Endeks elliott dalgasına göre 4.düşüş dalgasını 1430 tamamlamışsa o zaman 5.dalganın içsel dalgaları içinde yiz. Bu içsel dalgaların 2.dalgasını Cuma günü 1443 tamamlanarak 3.içsel dalgaya girdik diyebiliriz. Bu 3.içsel dalga 1620 lere gidip oralardan 4.içsel düzeltme dalgası ve son içsel dalga olan 5.içsel dalgave aynı zamanda içinde bulunduğumuz 5.dalga 1720 lerde son bulabilir.Bu saydıklarım eğer 4.dalga 1430 olarak teyit edebilirse geçerli olur. Haftaya stop seviyemiz olan 1508 üzerine atıp kalicilaşirsak daha umutlu olurum. Yok 1430 kirarsak o zaman 4.dalgamiz ya 1390 yada 1360 lara dek boyu uzayabilir.Ozamanda 5.dalganın içsel dalgaları seviyeleri değişsede 5.dalganın hedefi olan 1720 ler gene potada olur.
    Bütün bunlar kendime notlar olup asla YTD.
    Güzel bir çalışma ve yorum olmuş Esma Hanım emeğinize sağlık.1508 üzerine atmadığımız her kapanışta 1390 ihtimali fazlalaşır önümüzdeki hafta içinde; aynı fikirdeyim.1390 maksimum dibimiz olur altını şu aşamada mümkün görmüyorum.YTD...Herkese mutlu hafta sonları...

8.  Alıntı Originally Posted by elektron Yazıyı Oku
    Hosgeldiniz hocam 1620 den sonra tekrar duzeltmede nereye kadar inmesini bekliyorsunuz birde ostim icin bedelli onaylandi pazartesi bölunuyor sanirim bolunme oncesi yukselisi endeks in durumundan oturu gerceklesmedi suanki durumu ve bedellisi icin yorumunuz olur mu bedelli ye katilip katilmamakta kararsiz kaldim
    Ostim özelini bilemem ama bedelli sermaya arttırımına talep furyası A1 capitalin son 3-4 bedellide yaptığı rüçhan kıyımı ile sona erdi. ki bunu şirket sahibi patronlar özellikle A1 capitale yaptırıyorlar yatırımcının rüçhanları satmasına engel olmak ve bedelliye katılımlarını sağlamak amaçlı.Şahsi tecrübelerim bedelli yapan bir şirketten 6 ay boyunca hiç bir şey beklemem aynı durumda bedelliye katılmaya mecbur bırakıldığım AKYHO ki bedelliyi herhangi bir borcu kapatmak için filanda yapmadı holdingleştiği ve yeni yatırımlar yapacağı için bedelli sermaye arttırımına gitti.Dediğim gibi AKYHO bedellisinden sonra hisseyi taşıdığım halde fiyat olarak 6 ay boyunca hiç bir beklentim yok çünkü baskılanacak sonrası güzel olur ama.Başta yazdığım gibi OSTİM özelini bilemem ama bedelli tecrübelerim bu yönde...YTD...

Sayfa 356/602 İlkİlk ... 256306346354355356357358366406456 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •