Sayfa 356/1002 İlkİlk ... 256306346354355356357358366406456856 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 2,841 - 2,848 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

1.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Bu da önündeki bir halta yaramazken, önünü görenlerden.

Hele birisi de 2001 krizi öncesi ismini hatırlayamadım 10 yıl sonrasını görüyordu, sonra hep beraber A.A. gördük.
    O esnada arka kapıdan sabit kurdan dolarları taşıyorlarsa kamyonete zaar...bana dohanmayan yılan bin yaşasıncılık..

diye diye yılan çukurunda yaşar hale geldik, eninde sonunda sokacak birisi..

TÜSİAD son toplantıda karnından karnından homurdanıyordu gene..

Balık hafızalar reset...reel anlamda enflasyon bazında borsa hala 2001 krizinden ucuz..

Bakalım, vatandaşın tenceresi, uyandırmaya yetecek mi, geçen sokak röportajı izledim, adama mikrofonu dayıyorlar, nasıl diyorlar, Allaha şükür iyi diyor, yetiyor mu maaş diyorlar, yetiyor tabi deyince yanında eşi var o esnada, bırak sen de Allah rızası için doğru konuş diyor, adam karısını uzaklaştırıp söylene söylene gidiyorlar...

Hala bir 'inkar süreci' yaşıyoruz, daha çok inat süreci...

Dondurmam Gaymak'ta vardı ya hani, gümrüğüne de tomruğuna da, Amerigasına da Avrupasına da diye çıldırıyordu sonunda, bir cinnet her şeyi halleder...Bakalım ne zaman cinnet geçireceğiz..bi tarafta Porche'lar, yeni bebeğe takılan pırlantalar, bi tarafta akşam pazarından artık toplayanlar..

Dün akşam Metiner'in açıklamasını izledim malum vakfı koruyup kolluyordu, ne var yani bu ülkenin dinine vatanına bağlı gençleri müdür, hakim savcı, subay, polis olmasın mı şeklinde, kısa bi cinnet geçirmedim değil hani...Derin derin nefes alıp tutup ona kadar saymak gerekiyor, halkın aklıyla alay ediyorlar...öte yandan halk da bunu hak etti, sosyal medya gerçekleri görmelerini ve eski yeni söylem farklarının ortaya konmasını, daha da ötesi eskinin delillendirilmesini sağlıyor, bu da bunları çok rahatsız ediyor. Unutulma hakkıyla başladılar, sonrasında ne gelecek bekliyoruz bakalım..

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Çoğu insan mekanı kapatınca çıkacak vergilerden korktuğu için zoraki devam ediyor işe. İş yerini açmak dert, kapamak daha büyük dert diyorlar. Açma tarafını biliyorum da kapama kısmına henüz vakıf değilim.
    En basitinden, envanter değeri kadar KDV ödemesi çıkacak.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    6 yil once kapattigim sifir vergi borcu olan sirkete abuk subuk bir ceza kesip gondermis sevgili vergi dairemiz.

kilifina da uydurmuslar.

5 yil zamanasimi suresi icin konuyu takdir komisyonuna goturmusler ordan zamanasimi kesilmis falan filan

o kadar abuk subuk bir ulke haline donduk ki ? neresinden tutsan elinde kaliyor.

aftan yararlanip odedik ss
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Önce 1994 sonra 2001 krizini gördüm, ve bana allahaısmarladık dedim 10-12 yıl kadar önce, tarihini bile unutmuşum.

Haaa... Sağolsun devletimiz beni unutmamış, 2 yıl sonra ne olduğunu bile bilmediğim 60-65 gayme vergi borcu çıkarttı, sormadan ödedim.

Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku

Bakalım, vatandaşın tenceresi, uyandırmaya yetecek mi, geçen sokak röportajı izledim, adama mikrofonu dayıyorlar, nasıl diyorlar, Allaha şükür iyi diyor, yetiyor mu maaş diyorlar, yetiyor tabi deyince yanında eşi var o esnada, bırak sen de Allah rızası için doğru konuş diyor, adam karısını uzaklaştırıp söylene söylene gidiyorlar...
    Sokak KÜRTAJI olacak, röportaj değil...

Siz bir tanesini dinlemişsiniz 3.000-3.500 gayme yetiyordu onlara ve onlar insaflısı, ben 1.500 gaymeylen gayet rahat geçiniyorum diyenleri bile gördüm.

Iki ayaklı bok fabrikasından geçilmiyor ortalık, yemek yiyip ne bok yedikleri de belirsiz sıçmayı, yaşamak zannediyor büyük bir kesim.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Ali TEZEL yeni emeklilere 1.200 gayme maaş bağlanacak dediğinde gülmüştüm ve yok artık demiştim.

O söylem tarihinde 1.200 gaymenin bir değeri vardı hâlbuki, şimdi hesap ediyorum 2.825 gayme asgarî ücret × % 35 maaş bağlanma oranı = ~ 990 gayme.

Şimdi ise sokak kürtajlarında sıkça görüyorum, 1.500-1.600 gayme emekli maaşı bağlananları.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

BloombergHT : pazartesi gece yarısından geçerli olmak üzere benzinin litresi 44 kuruş zamlanacak

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Erdoğan: Türkiye'ye yatırım yapan, Türkiye'nin aydınlık geleceğine güvenen herkes kazanmaya devam edecektir

Erdoğan: Hedefimiz Türkiye'yi hak ettiği yere getirmektir

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Yatırım yapsınlar derkenem, eldeki kuşları uçurmayalım da.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Sayfa 356/1002 İlkİlk ... 256306346354355356357358366406456856 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •