O esnada arka kapıdan sabit kurdan dolarları taşıyorlarsa kamyonete zaar...bana dohanmayan yılan bin yaşasıncılık..
diye diye yılan çukurunda yaşar hale geldik, eninde sonunda sokacak birisi..
TÜSİAD son toplantıda karnından karnından homurdanıyordu gene..
Balık hafızalar reset...reel anlamda enflasyon bazında borsa hala 2001 krizinden ucuz..
Bakalım, vatandaşın tenceresi, uyandırmaya yetecek mi, geçen sokak röportajı izledim, adama mikrofonu dayıyorlar, nasıl diyorlar, Allaha şükür iyi diyor, yetiyor mu maaş diyorlar, yetiyor tabi deyince yanında eşi var o esnada, bırak sen de Allah rızası için doğru konuş diyor, adam karısını uzaklaştırıp söylene söylene gidiyorlar...
Hala bir 'inkar süreci' yaşıyoruz, daha çok inat süreci...
Dondurmam Gaymak'ta vardı ya hani, gümrüğüne de tomruğuna da, Amerigasına da Avrupasına da diye çıldırıyordu sonunda, bir cinnet her şeyi halleder...Bakalım ne zaman cinnet geçireceğiz..bi tarafta Porche'lar, yeni bebeğe takılan pırlantalar, bi tarafta akşam pazarından artık toplayanlar..
Dün akşam Metiner'in açıklamasını izledim malum vakfı koruyup kolluyordu, ne var yani bu ülkenin dinine vatanına bağlı gençleri müdür, hakim savcı, subay, polis olmasın mı şeklinde, kısa bi cinnet geçirmedim değil hani...Derin derin nefes alıp tutup ona kadar saymak gerekiyor, halkın aklıyla alay ediyorlar...öte yandan halk da bunu hak etti, sosyal medya gerçekleri görmelerini ve eski yeni söylem farklarının ortaya konmasını, daha da ötesi eskinin delillendirilmesini sağlıyor, bu da bunları çok rahatsız ediyor. Unutulma hakkıyla başladılar, sonrasında ne gelecek bekliyoruz bakalım..
Yer İmleri