Artan

224,40 10 12:40
43,38 9.99 12:40
46,46 9.99 12:40
59,45 9.99 12:40
88,05 9.99 12:40
Artan Hisseler

Azalan

39,02 -31.54 12:40
9,63 -9.92 12:40
304,00 -9.32 12:40
17,57 -8.82 12:40
1,26 -6.67 12:40
Azalan Hisseler

Ýþlem

3.204.291.990,36 12:40
3.019.761.418,75 12:40
2.910.312.366,10 12:40
2.538.916.739,60 12:40
2.187.864.357,74 12:40
Tüm Hisseler
Sayfa 356/485 ÝlkÝlk ... 256306346354355356357358366406456 ... SonSon
Arama sonucu : 4040 madde; 2,841 - 2,848 arasý.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarlarý

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by külyutar Yazýyý Oku
    Malatya fabrika haberi güzel.

Zamanlama çok ilginç

Bilanço ile beraber deðilde, hisse düþerken yollasa günaha girer sanýyor))

Öyle yada böyle, bu hissenin defter deðeri , reel ankanda piyasanýn çok çoookkk altýnda kaldý bence...

Fabrikanýn kabasi incesi bitti. Þimdi imalat yapacak steril özel odalar hazýrlanýyor

%100 Türk malý hammadde &enzim üreteceðiz, demiþ..

Hep bunu istedik... Ýnþaallah ülkemiz için çok mükemmel olur bu üretim

Ya nasip
    Yazýlacak söylenecek çok þey var ama sabýr deyip bekliyorum ben de. Kit satýþlarýnýn düþmesini de açýkçasý çok anlayamýyorum. Yurtdýþý satýþ imkanlarý yeterince zorlanmýyor demek ki diye düþünüyorum. Yoksa kit ihtiyacýnýn devam edeceðine inanýyorum dünya genelinde en az 1-2 sene daha. Pandemi bitti gitti diyorlar ama öyle bir durumda yok bence. YTD

Hayýrlýsý

2. Pandemi artýk sona erdi gözüküyor

Þirket, ertelediði ARGE alanlarýnda yoðunlaþýyor...

Pandeminin her baþlamasý ve bitmesi , tahtayý fena çalkaliyor.

Gerçek yatýrýmcýnýn gelmesi için, þirketin gerçek ve kalýcý yatýrýmlara yönelmesi gerek.

Corona deðil baþka bir salgýn da çýkabilir

Önemli olan, hammadde. Hammadde cepte olsun, endüstriyel enzim cepte dursun. Tek isteðim bu

Þirketin kaderi Corona olmasýn

Artýk geniþ bir ürün yelpazesi þart ve patron bunun farkýnda ki yaturim yapýyor
    yazdýðým öngörüler sadece fikir alýþveriþi amaçlýdýr. yatýrým maksadý ile kullanmayýnýz...

3. Yüksek oranda borç ödemiþ,... Borcun özsermayee oraný %12 seviyesine gerilemiþ.. A1 life personel sayýsý 3'e düþürülmüþ. ARGE harcamamizin %80 i personel maaþý.. insana yatýrým en güzel yatýrýmdýr. 8 milyon liraya ulaþmýþ ARGE giderimiz.

10.5 milyon liralýk teçhizat alýmý yapýlmýþ. Muhtemelen Malatya fabrikasýnada birþeyler alýnmýþ. En güzel zamanda, enflasyon yok iken yapýldý fabrikanýn kaba ve ince iþleri. 30 milyon ayrýldý inþaat için. Þu anda fabrika inþaatý yaoicaz deseler, 100 milyon lira gerekirdi.

A1 kapital de, Ýcg de ve A1 life ortaðýmýz Ümit Fýrat 'a verdiðimiz büyük paralar var. O paralarý tüm borcumuzdan düþsek , 60 milyon lira artýda kalýrýz halen.
    Global bir krizde yanýlmaz bu þirket.. nakit gücü emsallerinden 2 kat fazla

Þirket iyi yönetiliyor ... Masraflar kýsýlmýþ, personel azaltýlmýþ, finansal yatýrýmlar katlamýþ.

Bu güzel yonetilmenin borsada ki hisseyede yansitilmasini temenni ediyorum.

Yarýn bu iki güzel habere pozitif bir tepki vermesini bekliyorum.

Bu cuma bari 10 liranýn üzerine at ve orada otur bekle düþecek iyi haberi eyyy hisse
    yazdýðým öngörüler sadece fikir alýþveriþi amaçlýdýr. yatýrým maksadý ile kullanmayýnýz...

4. Senelik izindemisiniz syn kulyutar bayadýr yoktun ortalýklarda .

Neysem , konuya gelelim .

Bu adam vizyonsuz dostum , hayal satarak hisse alýnmaz , o devir geçti .

Bistte en kötüsü X5 yaptý 2 yýlda , hamuduyla kazanan kazandý parasýný , buna para baglayýp hayal ile yasamak ciddi psikolojik tedavi gerektirir , aþýk olmanýnda manasý yok .

Min 5 sene alýp unutulcak hisse moduna girdi , o olsa bu olsa , öyle olursa , böyle olursa derken , dedik dedik sonu ortada , 2.5 sene evvel 65000 TL yatýranýn suan 25000 tl si yok , üstelik enflasyon farký katarsak suan 10000 TL si bile yok .

Yani suan burdan itibaren bir anda yarýn 30 TL olsa gene zarar 50 TL olsa bile görecede kar ama matematik de oda zarar .

Gozumden dustun rtalb efendi , elimdeki lotlarda kalsýn bakalým evladiyelik .

5.  Alýntý Originally Posted by HARLEYQUEEN Yazýyý Oku
    Senelik izindemisiniz syn kulyutar bayadýr yoktun ortalýklarda .

Neysem , konuya gelelim .

Bu adam vizyonsuz dostum , hayal satarak hisse alýnmaz , o devir geçti .

Bistte en kötüsü X5 yaptý 2 yýlda , hamuduyla kazanan kazandý parasýný , buna para baglayýp hayal ile yasamak ciddi psikolojik tedavi gerektirir , aþýk olmanýnda manasý yok .

Min 5 sene alýp unutulcak hisse moduna girdi , o olsa bu olsa , öyle olursa , böyle olursa derken , dedik dedik sonu ortada , 2.5 sene evvel 65000 TL yatýranýn suan 25000 tl si yok , üstelik enflasyon farký katarsak suan 10000 TL si bile yok .

Yani suan burdan itibaren bir anda yarýn 30 TL olsa gene zarar 50 TL olsa bile görecede kar ama matematik de oda zarar .

Gozumden dustun rtalb efendi , elimdeki lotlarda kalsýn bakalým evladiyelik .
    105 TL hedefim... Oraya gelir mi gelmez mi bilemem.

Bekleme sürem;

Bilanço böyle geldiði sürece beklerim .

6. A1 Capitalin tapusu RTA nýn elinde. Halka arz olunca nakit giriþi olacak A1 daha yüksek bir sermaye ile piyasada oynayabilecek. RTA'nýn da bu sayede geliri piyasa deðeri artacak. Bir de enzim iþine giriyorum derse, kimse tutamaz RTA'yý. Þuan ölü fiyatýna gidiyor. Gülerin amiral gemisi RTA'dýr. Ýnancým bu yönde. Çok daha iyi yerlere gelicek. THY 7 TL'ye kadar düþtü. Kimse yüzüne bile bakmýyordu. GARAN 6 TL'de iþlem gördü. Bugüne deðil, yarýna bakmak lazým. Sabrý olana, vakti olana Murat Güler cevabýný verecektir. 3 yýl oldu neredeyse. Buradayým. Ýnancým tam. Murat Güler A1'in halka arzýný geciktirerek, þirketin bedavaya gitmesinin önüne geçti. Hergün küfür ediyorlardý. Bükemediðin eli ö pe cek sin aga.! Düþüncelerim beni baðlar. Siz bilirsiniz. Herkes kendi yolunu kendi çizer. RTA'yý bedavaya satacak deðiller. Ýlla bir hesaplarý vardýr, bekleyip göreceðiz. Yatýrým tavsiyesi deðildir.!

7.  Alýntý Originally Posted by Refik Yazýyý Oku
    A1 Capitalin tapusu RTA nýn elinde. Halka arz olunca nakit giriþi olacak A1 daha yüksek bir sermaye ile piyasada oynayabilecek. RTA'nýn da bu sayede geliri piyasa deðeri artacak. Bir de enzim iþine giriyorum derse, kimse tutamaz RTA'yý. Þuan ölü fiyatýna gidiyor. Gülerin amiral gemisi RTA'dýr. Ýnancým bu yönde. Çok daha iyi yerlere gelicek. THY 7 TL'ye kadar düþtü. Kimse yüzüne bile bakmýyordu. GARAN 6 TL'de iþlem gördü. Bugüne deðil, yarýna bakmak lazým. Sabrý olana, vakti olana Murat Güler cevabýný verecektir. 3 yýl oldu neredeyse. Buradayým. Ýnancým tam. Murat Güler A1'in halka arzýný geciktirerek, þirketin bedavaya gitmesinin önüne geçti. Hergün küfür ediyorlardý. Bükemediðin eli ö pe cek sin aga.! Düþüncelerim beni baðlar. Siz bilirsiniz. Herkes kendi yolunu kendi çizer. RTA'yý bedavaya satacak deðiller. Ýlla bir hesaplarý vardýr, bekleyip göreceðiz. Yatýrým tavsiyesi deðildir.!
    Ýnþaallah sayýn Refik

8. RTA'nýn þuanki fiyatý 9.30 TL.

Sayfa 356/485 ÝlkÝlk ... 256306346354355356357358366406456 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •