Sayfa 356/416 İlkİlk ... 256306346354355356357358366406 ... SonSon
Arama sonucu : 3321 madde; 2,841 - 2,848 arası.

Konu: KAREL - Karel Elektronik

1.  Alıntı Originally Posted by BakiÇınar Yazıyı Oku
    2024 ilk çeyrek bilançosunda toplam hasılatın %28'i otomotiv sektörü satışları
    Veriler karelin sayfasından 2023 yatırımcı sunumundan alınan

2. Net kar yazmaya başlasın da otoymuş, telekommuş, elektronik kartmış fark etmez.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

3.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Net kar yazmaya başlasın da otoymuş, telekommuş, elektronik kartmış fark etmez.
    Net karda yazsa altında bassa bu şirketi Elan muskdan başkası kurtarmaz

4.  Alıntı Originally Posted by Marin Yazıyı Oku
    Net karda yazsa altında bassa bu şirketi Elan muskdan başkası kurtarmaz
    Kar gelirse hisse iyi fiyatlar bence, soluğumuzu kesti, çok aşağılara geldi zaten, temel veriler biraz iyileşirse piyasa alır.
    Logo iyi kar yazmış ve de önceden fiyatladı zaten, hisse zirvede, bakalım yarına ne yapacak, darısı Karel'in başına, Karel de son dönemlerin dibinde.

5.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Kar gelirse hisse iyi fiyatlar bence, soluğumuzu kesti, çok aşağılara geldi zaten, temel veriler biraz iyileşirse piyasa alır.
    Logo iyi kar yazmış ve de önceden fiyatladı zaten, hisse zirvede, bakalım yarına ne yapacak, darısı Karel'in başına, Karel de son dönemlerin dibinde.
    Bawer hocam hiç bir beklentim kalmadı karelde benim ne bir heyecan ne bir istek yüklü mikdarrda elimde hisse var buna rağmen satmamaya karar verdim ilgilenmiyorum artık hisseyle tek çözüldüğünü şey dohol bu şirkete ortak olunca arkadaşımı dinlemedim dediği bana doholun bulaştığı şirketten uzak dur ve çek sat yapmadım…tek üzüldüğüm nokta bu…dohol iki bedelli yaptı ve hissenin halide bu bedellilere rağmen ortada iki Telekom şirketleriyle yaptıkları 11 milyarlık anlaşmaya rağmen şirketin değerinin bu halde olmasının tek sorumlusu dohol

6. Ya mükemmel yaaa
    Hiç kafasını kaldırmasına müsaade yok.
    Bu ne biçim bi baskıdır arkadaş

7.  Alıntı Originally Posted by BakiÇınar Yazıyı Oku
    Ya mükemmel yaaa
    Hiç kafasını kaldırmasına müsaade yok.
    Bu ne biçim bi baskıdır arkadaş
    İğrenç hareketler, en iyisi izlememek, enerjiyi tüketir.

8. gel gel yapıyor şerefliler

Sayfa 356/416 İlkİlk ... 256306346354355356357358366406 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •