Sayfa 356/682 İlkİlk ... 256306346354355356357358366406456 ... SonSon
Arama sonucu : 5453 madde; 2,841 - 2,848 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

1. 2.

2.  Alıntı Originally Posted by Samsunlu Yazıyı Oku
    tmm konuyu anladım. kusura bakma arkadaşım
    sorun yok hocam, hakkını helal et.

3. 51 bin alış girip anında sildi... Ne iş...
    SPK nın ilgili maddeleri gereğince yazılarım yatırım tavsiyesi niteliği taşıyamaz.
    Hiç kimseye hiçbir şey öğretemem; yalnızca düşünmelerini sağlayabilirim.

4.  Alıntı Originally Posted by muzo Yazıyı Oku
    inşallah aniden yine %20 taban göstermez. Allah yardımcınız olsun. benim şahsi düşüncem hislerim 2.200 altına inmez. kısa zamanda zararlarınız artıya dönüşür inşallah
    evet bugün 2.200 den döndü tahmin doğru çıktı

5.  Alıntı Originally Posted by Altagracia Yazıyı Oku
    51 bin alış girip anında sildi... Ne iş...
    Topik karıştı ... özür...
    SPK nın ilgili maddeleri gereğince yazılarım yatırım tavsiyesi niteliği taşıyamaz.
    Hiç kimseye hiçbir şey öğretemem; yalnızca düşünmelerini sağlayabilirim.

6. Bugün %10 aşağı sonrasında %10 yukarı hareketiyle trade edenlere bir fırsat verdi, fakat bu hareketler şüpheli 2,80 üzerine gecilmedigi surece, sanki bu hareketlerde yine mal satma gayreti var gibi, istedikleri kadar mal satarlarsa 2,30 ile 2,50 arası o zaman hisseyi 2,20 altına çekecekler, bana daha çok bu maksatları diye geliyor.

Dediğim gibi yukarda 2,80 üzerine atarsa alınabilir, aşağıda da 2 altına atarsa alinabilir, zaten benim gibi elinde olan ancak bu hareketleri takip edip trade yaparak maliyet düşürmekten başka çaresi yok.

7.  Alıntı Originally Posted by before Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bu hisse neden brüt takasa girmez acaba bilgisi olan varmı, 1,5 tl den 8 tl ye sonra 2 tl ye şelale farkı bumu dur spk da amcası mı vardır merak ettim.
    Brüt takas önleminin neden alındığını biliyor musunuz?tahtada çok fazla yazılıp silinen emirler,sahte alım satımlar ve fiyatı arz talep dengesinin dışında oyunlarla aşağı yukarı almalar olduğunda,ortak alım satımları kapa bildirilmediğinde veya yasal süre dışında bildirildiğinde brüt takas önlemi alınıyor,yoksa nizami işleyen bir hissede fiyatı piyasa yapıyorsa neden brüt takasa girsin?
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

8.  Alıntı Originally Posted by Samsunlu Yazıyı Oku
    2.
    satın samsunlu anlık takas varmı atabilirmisiniz rica etsek.

Sayfa 356/682 İlkİlk ... 256306346354355356357358366406456 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •