Sayfa 357/790 İlkİlk ... 257307347355356357358359367407457 ... SonSon
Arama sonucu : 6319 madde; 2,849 - 2,856 arası.

Konu: BIZIM - Bizim Toptan Satış Mağazaları A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by kennym Yazıyı Oku
    aynen öyle , yatırılan para gitti gözüyle bırakıp takip etmemek gerek .. 3 ayda 1 bilançolara bakıp yatırımcı sunumu izlemek kafii .. biryere gittiği yok nasılsa , mali yapıyı tüm hisseleri toplamadan düzeltmeyecekleri aşikar.. kaldı ki söylentiler bunun hiç olmayacağını da belirtiyor.

muhtemelen şoku arz ettikten sonra daha da tozunu bulamayız bunların ..
    Peki abi sunu anlamıyorum...Madem cekip gidecekler neden hisseler toplanıyor,fiyat daha da assagıya cekiliyor.Millete kakalaması gerekmez mi bu mantıkta bakarsak.Adamlar suanda hisseleri topluyor fiyatı baskılıyor (tabi bu benim dusuncem).Kacıp gidecek adamların elinde 8 milyon hisse olmaz ki...Bence baska bir planlar var gibi geliyor...

herkese bol sans...

2. Bo o.c lari neyi bekliyorlar.sokun arz haberleri gozdeyi nerlere getiriyor.bu daha neyi bekliyor...

3.  Alıntı Originally Posted by Grando Yazıyı Oku
    Peki abi sunu anlamıyorum...Madem cekip gidecekler neden hisseler toplanıyor,fiyat daha da assagıya cekiliyor.Millete kakalaması gerekmez mi bu mantıkta bakarsak.Adamlar suanda hisseleri topluyor fiyatı baskılıyor (tabi bu benim dusuncem).Kacıp gidecek adamların elinde 8 milyon hisse olmaz ki...Bence baska bir planlar var gibi geliyor...

herkese bol sans...
    valla orasını bilemiyorum , benzer durum AKSEL de vardı .. patrondaydı hissenin büyük kısmı , bu hafta haber geldi borsadan çıkarıldılar..

bizim için benim günlük göstergeler şunu söylüyor ;

http://nimb.ws/s3fcJZ

günlükler hala satta , 7,80 üstünde yeniden günlükler pozitife döner .. 2013 haziran ayından beri satta , arada 2 kez artıya geçip tekrar yeni dip görmüş ..

4. Unlunun dunku toplam takasinda 8.694.000 vardi bugun 8.643.000 var yaklasik 50 bin dusmus kime gonderdi acaba...O.C lariii

5. Bilanco yarin mi aciklanicak?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. Aynen bilaco yarin ama ne gelecegi belli zaten,yarin daha da assagiya salmazlar umarim...

7. Bizim Toptanda da Aksel gibi kapanabilir mi?
    Uzman arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.
    Benzerlik var mı aralarında?
    💩💩💩

Sayfa 357/790 İlkİlk ... 257307347355356357358359367407457 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •