Sayfa 357/500 İlkİlk ... 257307347355356357358359367407457 ... SonSon
Arama sonucu : 3999 madde; 2,849 - 2,856 arası.

Konu: VANGD - Vanet Gıda

1. Yarın da taban yapabilir galip dikkat li olalım

SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Hisse geri alimini brut bahanesi ile yapilan duzeltme sonrasi yapacak.Gorursunuz.

Sayın Terazi kağıt hakkında düşüncen nedir

4.  Alıntı Originally Posted by Terazi Yazıyı Oku
    Ben bu adamı taniyorsam eğer bugün bu tavanı çözüp 3,40 larda kapatır. Bugün alanları sevindirik yapar. Yarın da direk 3 altına indirip hüsrana uğratır.ytd
    Demek üstad adamı tanımıyorsun bence yarın tabana değdirmeyecek sınırdan dönüp 2.80 civarında yataya bağlayacak ardından bir tavan ve sonra yine aşağı... kesinlikle sallıyorum yatırım tavsiyesi değildir

GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by lokasyon Yazıyı Oku
    Sayın Terazi kağıt hakkında düşüncen nedir
    Galip bu ne yapacağı belli olmaz ky aldıkça verir aşağıya 1,5 a kadar bile indirir. Ama hisse uygun pozisyona geldiğinde seri tavanlar da gelecektir. Çünkü bu hissede daha operasyon yeni başlıyor. Muhakkak güzel haberler de gelecektir. Alanlara kademeli almalarını tavsiye ederim. Böylece speğide frenlemiş olursunuz. Benim bu hisseden beklentim çok yüksek. Marta kadar da burdayım. Çok ama çok oynak bir hisse ve sabretmesi de bir o kadar zor. Ben de dayanamayıp 1, 90 lardan biraz satmıştım. Şimdi yarın eksikte olsa lotlarımı geri koymayı düşünüyorum. Benim alım için uygun gördüğüm 2,5-2,6 arasıdır. Bundan sonra alacak olanlar 1 gün sonra satmak için düşünmesinler en az iki haftayı gözden çıksınlar. Ytd

6. Takas atarmisiniz arkadaslar

Alıntı Originally Posted by Terazi Yazıyı Oku
    Galip bu ne yapacağı belli olmaz ky aldıkça verir aşağıya 1,5 a kadar bile indirir. Ama hisse uygun pozisyona geldiğinde seri tavanlar da gelecektir. Çünkü bu hissede daha operasyon yeni başlıyor. Muhakkak güzel haberler de gelecektir. Alanlara kademeli almalarını tavsiye ederim. Böylece speğide frenlemiş olursunuz. Benim bu hisseden beklentim çok yüksek. Marta kadar da burdayım. Çok ama çok oynak bir hisse ve sabretmesi de bir o kadar zor. Ben de dayanamayıp 1, 90 lardan biraz satmıştım. Şimdi yarın eksikte olsa lotlarımı geri koymayı düşünüyorum. Benim alım için uygun gördüğüm 2,5-2,6 arasıdır. Bundan sonra alacak olanlar 1 gün sonra satmak için düşünmesinler en az iki haftayı gözden çıksınlar. Ytd
    Hayırlısı inş toparlanır

8.  Alıntı Originally Posted by Atsiz Yazıyı Oku
    Demek üstad adamı tanımıyorsun bence yarın tabana değdirmeyecek sınırdan dönüp 2.80 civarında yataya bağlayacak ardından bir tavan ve sonra yine aşağı... kesinlikle sallıyorum yatırım tavsiyesi değildir

GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Tabanda bırakmasına çok şaşırdım. Bu yeni brüt sistemi geldi geleli ilk gün brutte taban yiyen ilk hisse de bu oldu. Zaten başlı başına enteresan bir hisse ben de öyleyim herhalde ki yapıştım kaldım burda. Biz bir önceki brutte hep aynı şeyi gördük yani hisseye yeni giren ilk gün satamadığı için galip onu o gün sevindirir ertesi gün burnundan getirir aldığı fiyatı zor gösterirdi. Şu anda beklenmedik şeyler yapıyor. O yüzden kafa yormayın alırsanız dediğim gibi en az 2 hafta bekleyin. Ytd

Sayfa 357/500 İlkİlk ... 257307347355356357358359367407457 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •