Originally Posted by Market Soul Tak tak tak çivi çakar gibi mi? Başka şey olmasın o? Bunlar para harcamayi bilmedigi icin o islere uzaklar hocam Adam yukarida slap yapiyor bunlar terlik sesi zannediyor
Aydinim whatsapp a geldim yoksun Kosebasinda bekle beni
Originally Posted by Webster Eaw i diyorsunuz Syn eaw iyidir severim Daveti icinde tsklr Gitmedim Ben reelde kimseyle gorusmem fuatim sn eaw mevduatı ne yaptı acaba, hala o şubede yeniliyormudurki.
Originally Posted by myfinans sn eaw mevduatı ne yaptı acaba, hala o şubede yeniliyormudurki. Yok ustadim siz kacirmissiniz En son dedigimiz noktaya geldi Bakti mudure vermiyor Cekti parayi 🤔🤭🤭🤭 Ne adam ya Kadin seni yiyor dedikce yedirdi kadina
Gec izledim ama guzelmis Peekay var market hocam İzlemenizi tavsiye ederim
Originally Posted by Webster Gec izledim ama guzelmis Peekay var market hocam İzlemenizi tavsiye ederim Dur bir bakayım. aydın kaçtı yine.
Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.
Originally Posted by Webster Yok ustadim siz kacirmissiniz En son dedigimiz noktaya geldi Bakti mudure vermiyor Cekti parayi Ne adam ya Kadin seni yiyor dedikce yedirdi kadina Mt olsa neyse... Bula bula müdireyi mi bulmuş.
Originally Posted by Market Soul Dur bir bakayım. aydın kaçtı yine. Aydinim kacmaz O isini bilir 🤭🤭🤭🤭
Forum Rules
Yer İmleri