Sayfa 357/1195 İlkİlk ... 257307347355356357358359367407457857 ... SonSon
Arama sonucu : 9554 madde; 2,849 - 2,856 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    Özeleştirebilmek için dünyanın yalanını yaydılar, kendi adamlarıyla bazı saftirikler ona kanıp konvoya katıldı. Özeleşince bütün yazılar kayboldu. Hayret şimdi biri bir şeyler yazmış. Tüpçünün aldığından beri ne tek kolon oynadım ve ilk defa yılbaşında bilet almadım.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Bu propagandaya dogruyu yazmakla ugrasilmaz. Insan sinirleniyor sonunda ne kadar duzgun yazmaya calissa da. 2 tane hesabim gitti.

Bu is icin adam gib, profesyonel ugrasacaki bir takim kurulmasi lazim.
    Balık baştan kokar. Bir laf vardır yazmayım siz anlarsınız. Böyle.... diye başlar. Gitsinler hepsinin hakkından geliriz.

3.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Bendekilerin çoğu yerinde sayıyor,bazıları ayda bir yükselirse onunlan avunuyorum
    Hayırlı kazançlar dilerim

4.  Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    Enflasyon sebep yükseliş sonuç.
    Milet aç diye var olan varlığın ucuzlaması normal mi?
    Örneğin Ereğli. Hımsık hissenin tekidir.
    Hiç fabrikasına gittiniz mi?
    A kapısından B kapısına arabayla 10 dakika. Niye değer kaybetsin ki ?
    İçinde tren çalışıyor. Tesisten tesise plakasız özel araçlarla gidiyorsunuz.100 TL OLSA KİM NE DER? Ama fiyatı piyasa belirliyor.
    Fabrikasına gitmedim ama biriktirmek için uğraştığım hisse Ereğli, güncel maaşım kadar temettü verse bana yeter diyerek biriktiriyorum ama bugün satarak Türk Lirasında biraz vakit geçirme kararı aldım. 100 lira olsa çok üzülürüm açıkcası, çok şey derim yani Hedefim 33 lira altına düştüğünde tekrar almak, gerdi 100 lira

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    İnanın bu ülke bu kadar kötü yönetilmese, her gelen küpünü doldurmaya çalışmasa (50 yıldır) Gelecek olanın tabanı da aynı kafadadır.
    Bu gün olduğumuz yerin 10 kat üstünde olurduk. Ben bu ülkeye güveniyorum .Hatta şunu da yazayım, zafer hava alanına devamlı laf söyleniyor ya zamanında eski adı E-5 içinde ne gerek var deniyordu, yetmez oldu. Zamanı gelince o da öyle olacak. Marmara da yer kalmadı hızla Balıkesir, Çanakkale büyüyor. Engellemelere rağmen .Dağından tepesinden yer alan para kazanacak.

Apple Türkiye, iPhone 13’ler dahil birçok ürüne zam yaptı

13 pro max : 128 GB: 27.999 TL > 32.999 TL
    iPhone 13 : 18999 > 22.499

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7. Bu devirde toprak da iyice adaletsizleşti... !
    Baş kısmı önemli..

Memento mori

Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    Balık baştan kokar. Bir laf vardır yazmayım siz anlarsınız. Böyle.... diye başlar. Gitsinler hepsinin hakkından geliriz.
    Ciddi olarak boyle bir calisma yapilmasi lazim internet propagandasina karsi. Hem Yunan'in hem Rum'un boyle gruplari var. Yazilan yazilardan normal vatandaslar olmadigi rahatlikla anlasiliyor. Adamlar mesela her konuyu derinlemeisne biliyor, secici olsa da tarihleri rakamlari tam olarak veriyorlar. Duygusal yaklasmiyorlar.

Sayfa 357/1195 İlkİlk ... 257307347355356357358359367407457857 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •