Sayfa 357/1001 İlkİlk ... 257307347355356357358359367407457857 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 2,849 - 2,856 arası.

Konu: Viop XLIV

1.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    thyao 24-25 görmüştü en düşük diye hatırlıyorum, burda bazıları savaş thy vurur diye yazıyordu, ben tam tersine rusların tek çıkışının türkiye olduğunu thy işlerinin süper olacağını iddia etmiştim

hatta o günler 30 TL ilk kim kıracak yukarı diye eregl mi thyao mi diye anket açmış, oyumu thy olarak kullanmıştım.. bugün thy 70, eregl 30
    Rusya dan aşşa bir çizgi çek..
    Yaptırımlar sonrası AB nin doğuya açılan tek kapısı TR olduğunu/kaldığını göreceksin.
    Bunun üzerine pandemi de dayak üstüne dayak yiyen bir havacılık sektörü..
    Oradaki patron+tahta yapıcı kudurmuş olmalıdır dedik yazdık dı suyun içinde 40 diye..
    Şimdi yaptırım falan deniyor..Basılma durumlar var falan..
    100+ hareketi mi geliyor acaba diye düşünmeye başladım..

Ama 10 lardan 70 lere gelmiş THY yerine EREGL çok çok daha cazip gözüküyor gözüme..
    Suyun içinde 50+ diyoruz o yüzden.

2.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Sizin de içinizde her an kudurmuş gibi yukarı alacağına dair bir his var mı

SASA ve HEKTS a dikkat.
    Yaptırım haberleri dolanıyor..
    Dün SASA tavanlıyor..
    Bugün HEKTS kudurmuş gibi..

Hiç bişi umurunda değil bu 2 hissenin.
    Dün BM Genel Sekreteri Guterres, "Bir an önce harekete geçilmezse küresel gübre kıtlığı, hızla küresel gıda kıtlığına dönüşecek" demişti.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by cash_is_king Yazıyı Oku
    Dün BM Genel Sekreteri Guterres, "Bir an önce harekete geçilmezse küresel gübre kıtlığı, hızla küresel gıda kıtlığına dönüşecek" demişti.
    HEKTS tek başına mı kurtaracak..
    BAGFS EGGUB..
    Bunların grafikler 4-5 kat iken HEKTS da bedelli üzerine bedelli yapıldığı halde nerede ise 100 kat yaptı..
    Bedelli açıklamaları ile dönen dolapları son zamanlarda malum şahıs öncülüğünde okuduk.
    Orada denmeyen şey ise garip bir şekilde bedelli yapanların tavan tavan gitmeleri idi..
    Ki HEKTS 3. bedelliyi açıklamasına rağmen hala bir uygulamasını göremedik 6 aydır nedense..
    Ne oldu o bedelli..?

4. Pavyon analojisi ile kast ettiğim buydu.

Dün yiyen yedi içen içti kalanlar şimdi ucuza karnımızı doyurma fırsatı.
     Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Bir kaç ay "bant aşağı kırdı çökecek..." "bant yukarı kırdı roketleyecek..." diyen trend traderlar bence avucunu yalayabilir. arada bant trade edenler daha karlı olabilir bu dönemde

----
    Yazdıklarım kişisel görüşlerim olup asla yatırım tavsiyesi değildir

5. BBVA CEO'su Genç: Türkiye'de uzun vadeli potansiyel görüyoruz- Bloomberg HT
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6. VİOP'da açılış seansı uygulaması 23 Eylül'de devreye alınacak

https://twitter.com/ForeksTurkey/sta...lrGeSrL1A&s=19
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

7. FED kararıyla beraber piyasalara bahar gelmesini beklerim. 2008den beri FED piyasaları üzecek hiçbir şey yapmadı. 75 baz puan yapar ve zaten fiyatlandığı için Yukarı hareketler başlar.

8. Badem yönetmen,
    er ryan'ı kurtarmak ( 4 aracı kurum ) için ,
    savaş veriyor.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Sayfa 357/1001 İlkİlk ... 257307347355356357358359367407457857 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •