Sayfa 357/1015 İlkİlk ... 257307347355356357358359367407457857 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 2,849 - 2,856 arası.

Konu: Viop LIX

1.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    aga 2 sene önce 096 işlem gören pekgy şuan 36 dan işlem görüptü.

%3000 getiri mi ediyo ?

İlk arzindan sonra 2 kere aldım sattım. Yaklaşık 1 e 3 aldım. (3'un 1 olmadı çok şükür)ki o zamanlar enflasyon düşük olduğu için iyi para. 2021 de 1.08 den aldım. 2022 Eylül ev aldığım için 2.10-2.20 arası sattım.
    Bedelliye dahi tam yapamamısti %400.millet girmedi.

2.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    İlk arzindan sonra 2 kere aldım sattım. Yaklaşık 1 e 3 aldım. (3'un 1 olmadı çok şükür)ki o zamanlar enflasyon düşük olduğu için iyi para. 2021 de 1.08 den aldım. 2022 Eylül ev aldığım için 2.10-2.20 arası sattım.
    Bedelliye dahi tam yapamamısti %400.millet girmedi.
    1,5 tan aldım bedelli zamanı 0,9 lardan ekleme yapmak zorunda kaldım bırak ki bedelliyi kullanmamak.Sonra aynen senin gibi başka bir hisse almak için 2,10-2,2 arası sattım.1,5 tan aldığımda 0,9 olmasa bana onları yaşatmasa belki bu kadar yükselişini bu kadar ıskalamazdım.Patron tehlikeli.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Böyle bir yer bizde varsa satılsın..
    Kasaba ihya olur..

Ama kaça satılır?
    Başkanın çocuklarına nekadar rüşvet verilir?
    Malum hepsinin, damatların çocukların vakıfları var..

İktidara talip olan bu vakıflara el koysa yeter..
    Bağış yapan kişileri de yakalarsın..
    Oradan da rüşvet verenlerin de mal varlığına el koyarsın, olur biter..

Bize bu işi yapacak adam şart.
    Bu rejimle olmuyor..
    Eli Sopalı adamlara kalıyor.. Çözüm!

Ufukta da yok görünüyor...

SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ÇÖZÜM :

el açtık bekliyoruz ALLAH'tan....

ülkedeki insanlardan hayır gelmeyeceği garanti, tek umudumuz ALLAH artık

inşallah bizi kurtarır

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Bu Ülkedeki en büyük dernek kim? Başında kim var?Sİyasi görüşü ne? Eğer bilmiyorsan bir gece de bir A4 ile koskoca stadın sahiplik değiştirdiği bir yer. Sen başka bir paralelde yaşıyorsun bu ülkede tek taraflı.Ya da ülkeden bir habersin bazı şeyleri hiç bilmiyorsun.Hiç düşünüyormusun yazdıkların ne kadar irreti geliyor bazılarına aynen senin karşıdankilere karşı düşündüklerini onlarda senin için düşünüyor.

Yok artık toprak satacakmışız e bu kadar da değil yani.
    tamamen katılmıyorum...
    KEREM ABİ... doğruları yazar

KANALİSTANBUL yapılmak üçün neden bu kadar zorlanıyor ?

KATARLILAR biran önce boğaz gören villalarına kavuşsun diye... olabilümü acep ?

SÜVEYİŞ kanalından günde kaç gemi geçiyor ? KANAL İSTANBULDAN ne geçecek ?

çin,caponya,hindistan,kore,more... bütün ticareti süveyişten

kanalistanbul'dan kim ? birtek RUSYA

günde 2 gemi geçiyor... 2

2 gemi üçün 50 milyar dolarlık kanal yapmak ne iştir ?

bi anlat hele

Sen diyorsan doğru da olabilir. Ben seni seviyorum tarzını da.Bana karşı yazsan da dikkate alırım. bir yanlış anlaşılma oldu sanırım ben asla senin saçmaladığını düşünmedim.Ya da o mana da birşey yazmadım yani.
    yaşanmışlıklar edindiğim doğruları falan yıkarım dedin ya..

anlaşılmayan mesele o.

yoksa viop topiği burası dediğin üzere.. allah bol kazanç versin diyip geçeriz.

6.  Alıntı Originally Posted by abicim Yazıyı Oku
    bu çakal palacan flat B yi zaman ve fiyatta minimumda tutup seçime ralliye devam edebilir Achiles abey bu senaryoda.
    Sn Abicim,

Ana düşüş kalıbını itki kabul ettik, bu kalıpla dipten 234 dolardan beri zigzag kovalıyoruz, zaten daha 234 dolardan döndüğünde olası hedef 285 dolar ve hatta biraz daha üzeri olabilir demiştik.

Bu senaryoya göre, verdiğim grafikler hedef. Bunu teyit eden diğer endeks sayımları da şöyle görünüyor, XTUMY/USD düşüş üçlü, %2 daha gitse zirveyi görecek, XTUM/USD düşüş üçlü, %2.4 daha gitse Flat B %90 ı C=1.618xA zigzag eşitliğiyle görecek. Dolayısıyla projeksiyonumuz fena değil. XU100 belki 305 dolara kadar gidebilir, ama bunu bilmek çok zor. Çünkü zigzagın C dalgasını 5 dk.lıkta çok net sayamıyoruz.

Ya saydığınız gibi, ya da alttan 1 i uzatın, uzatan 1 extended 1 yapısı yani, 1>3>5, kanallama daha iyi oturuyor. Son kısmı ED gibi, 298-300 dolar hedefi var, ED exp. mi hala belli değil ED 3 e gidiyor minik bir zigzagla.

Bunların alternatifi, düşüşte bize kusursuz çizdiği itki aslında double zigzagtır. Dip Flat A dır, Flat B ye gidiyoruzdur, burası işte civcivli, hangi çeşit Flat.

Hülasa, bir büyük ölçekli düzeltme olacak ki, gerisini tahmin edeceğiz. Bu şekilde sıkışık bir bantta, saymak çok zor minik dalgalardan çözemiyoruz, belki de dipten double zigzagla geliyoruz, bilmiyoruz ki.

Ağırlıklı ihtimaller, ağırlıklı bakış açılarıyla ilerliyoruz. Gerisi geliştikçe göreceğiz, söyleyeceğiz zaten, stop yok, sat sinyali yok, tüm bu mücadele yapıyı biraz daha erken tanımlamakla ilgili.

KAsıma daha çok yok mu? Bu Graflar olumlu bir haber var grafı. Ya da yabancılar o kadar negatifti ki dünkü Mb toplantısı bazılarında algıları tamamen değiştirdi onlar geldi.
    yok abi ne algısı değişecek... yok öyle birşey

iş tamamen teknik... senin dediğin parabolik hikayesi varya

herşey 55 gho üstünde

mesele tamamen o... parabolik trendde... sürdükçe sürüyor

845000 de SAT vermiş... negatif uyumsuzluk ile 885 e geldik

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    ÇÖZÜM :

el açtık bekliyoruz ALLAH'tan....

ülkedeki insanlardan hayır gelmeyeceği garanti, tek umudumuz ALLAH artık

inşallah bizi kurtarır
    Çözüm VİOP [emoji846]

ALLAH şu aralar yaklaşık 20 senedir
    TRlerle ilgilenmiyor.. Gibi geliyor..

(Cemre Demirel in yeni kitabını aldım..
    AHLAK FELSEFESİNDE TANRI NEREDE?
    Tavsiye ederim..Doktora tezi ağırlıklı )

Sayfa 357/1015 İlkİlk ... 257307347355356357358359367407457857 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •