Sayfa 358/630 İlkİlk ... 258308348356357358359360368408458 ... SonSon
Arama sonucu : 5036 madde; 2,857 - 2,864 arası.

Konu: EMKEL - Emek Elektirk

1.  Alıntı Originally Posted by tarantula58 Yazıyı Oku

D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Teşekkürler

Sent from my SM-G900FQ using Tapatalk

2. D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Herkes nefesini tuttu bekliyor, KY bu kadar hacmi nasıl yapsın.
    Zaten hacim ve pasta işleri çok anlamlı değil, her türlü yanıltıcı hareketi yapıyorlar.

4. Yabancı almış, patron satmış ne kadar doğru?
    Aracı kurumun adı yabancı diye yabancı mı almış oluyor.
    Bizim patronların bir çoğunun off-shore hesapları yok mu?

5. D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Bu andan itibaren yakışan bir tavanla sahalara geri dönmektir.. Bu kağıdın tavan yaptığını en son 8-9 yıl önce görmüştüm.. daha sonra varmı bilmiyorum. kaçırmış olabilirmiyim acaba ? öyle bir tavan olmalı ki devre kesici (radar) bile yakalayamasın

7. Emkeli olanın çelik gibi sinirleri olacak.Adam giden tahtaya takoz oluyor.Asıl borsacı bizim şirketin ta kendisi.Özar Elektrik pay satıyor.Para lazım demekki.Toplayıp aramızda para gönderelimde bi daha satış yapma diyelim.Genel kurula bilerek katılmıyorum.Kendimi tutamam bunlara giydiririm.Sen bi kere Barmekten alacakları adam gibi tek kalemde ödesene.Dilenci gibi taksit ne iş demesi gerekti bunlara spk ama demedi.Kabul etti protokolü.Hepsi gidececeğine bari 8 yılda olsa gelsinde nasıl gelirse gelsin dedi.Benim için hava hoş.3 tl olsa sanki satarmıyım satmam.O zaman ne gerek var.Bakalım işimize.Bassın 1 tl ye de temettü ile yine emkel alırız.

8. kağıt 10 senedir prim yapıyor o yüzden şu an düzeltme yapıyor....kağıt prim mi yapmış ki düzeltme yapsın...adam resmen elindekini kakalıyor..alıcı yok olsa tam gaz verecek..

Sayfa 358/630 İlkİlk ... 258308348356357358359360368408458 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •