Originally Posted by
batık
Rica ederim kardeşim. Benim bulunduğum hisseler düşer,satınca yükselir.23 yıldır böyle.2 milyon TL buhar oldu.Akıllanmadım,yenilen pehlivan güreşe doymazmış misali 100 bin lira kadar toplamda taksitli nakit avanslar,krediler çektim.onlarda buhar oldu.Millet kredi çeker,ev araba sahibi olur,ben dert sahibi olurum...hangisini anlatsam sana güzel kardeşim.mesela son 1 aydaki 1,2 tanesini yazayım ,eskileri salla.90 kuruştan alyağ aldım,3bin TL nakit avans çektim. Ertesi gün hisse ,kapandı,sonra da gözaltına girdi şu an 30 kuruş...3,70 den pekgy aldım. Her gün düşmeye başladı, 2,75 den çıktım...2 40 gelir,oradan alırım dedim, ben verdim dakika geçmedi. Hisse 3 oldu...bir iki gün sonra da aldığım fiyata geldi.onu sattığım gün,bu laneti almayı plânlamıştım zaten. Son gün maceraları böyle...inan bu 23 yıldır böyle, bünye alıştı artık...başkası olsa ya intihar etmişti,ya kafayı yemişti,ya da ailesi dağılmıştı..ha bende farklı sayılmam ama,halen yaşıyoruz...esems hissemi patron *** etti.asyab hissesini devlet el koyduktan sonra aldım,kapattılar..halen bu hisselerden ses,seda yok..ortada devlet yok,spk yok...suç bizde böyle bir ortamda borsada ne işim var...
.
Yer İmleri