Sayfa 358/1006 İlkİlk ... 258308348356357358359360368408458858 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 2,857 - 2,864 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    11 aya 6,5 tl opsiyonlar başlamış.
    Hükümet istifa diyeceğim, ancak zaten yok.
    Danışmanlar istifa etsin.
    https://mobile.twitter.com/Zumrut_Im...02431673225216
    Tüsiad çılar da isyan eder duruma gelmiş.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

2. TL yerine Euroya geçelim.
    Tek çare bu.
    Devalüasyon (yasal soygun) biter.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

3. Tr 2030 % 7,53.

-%0.30
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

4.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    TL yerine Euroya geçelim.
    Tek çare bu.
    Bulgaristan ve Yunanistan da dediginizi yaptılar durumları hiç parlak değil.

Aslında ekonomi sadece rakamlarla oynama sanatı altında dürüst, çalışkan, becerikli bir nüfus olmayan ekonomi öyle de kıvırsa böyle de kıvırsa geleceği yer belli.

5. 3 saattir acayip oynuyor arada biri gelip dolar satıyor haralde 3 kurus dusup 5 kurus geri cıkıyor sonra

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    TL yerine Euroya geçelim.
    Tek çare bu.
    tek çare ekonomide üretim
    Ürettiğinden daha az tüketeceksin.
    Almanya Güney Kore gibi enerjiye dişa bagımlı olmalarına rağmen katma değeri Yüksek ürün üreteceksin.!
    Her şeyin başı eğitim eğitim
    En genç nüfus bizde..!
    gençlerimiz geleceğimiz..!
    Bizi yönetenler ceplerinden başka gözleri hiç bir şey görmüyor.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

8. yuksek katma degerli urunler icin adım atıldı gecenlerde tesvigi verdiler ama gec kaldılar 3-4 yıl once yapmalıydılar nerden baksan onun geri donusu 2-3 yılı bulur cunku ..3-4 yıl once yapılsa dolar kuru buralarda olmazdı bugun ...enerji isi icin nukleer santral temeli atıldı ama oda 20 milyar dolar ediyor onunda donusu en az 15 yıl ..az once okudum albayrak turkiyenin her yerine petrol arama seferberligi baslattık diyor..dolar kuru olmus bilmem kac hani bisey yapacaktınız bunları onceden yapılsaydı dolar burada olmazdı..sadece insaatla olmuyor iste bu isler .. bari gelecek nesiller icin bir ise yarasın yapmaya basladıkları .

Sayfa 358/1006 İlkİlk ... 258308348356357358359360368408458858 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •